Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Week horoscopen 2017

Advertise here!!

Citeren17.03.20170 likes

Mooi dat ik de 18de makkelijker in de omgang ben hihi... Overigens klopte het vrij goed deze week

Citeren17.03.20170 likes

 

Mooi dat ik de 18de makkelijker in de omgang ben hihi... Overigens klopte het vrij goed deze week

 Haha ik heb die ook morgen dus gaat goed komen :D

Citeren20.03.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Je hebt deze week een bredere kijk op de dingen. Alsof je van bovenaf op je leven neerkijkt. Je kunt je bijna voorstellen hoe de dingen in de toekomst zullen uitpakken. Je bent sowieso meer gericht op de toekomst deze week. Je wilt er zeker van zijn dat je de goede richting kiest om je dromen te verwezenlijken.  Op maandag gaat de Zon in je huis van geld en de komende weken krijg je wat meer stabiliteit en zekerheid in je leven. Je voelt je zelfverzekerder. Er komen nieuwe kansen op je pad, ook op financieel gebied. Later in de week wordt je intuïtie sterker en je wordt daardoor meer meelevend. Je cijfert jezelf ook meer weg voor de mensen om je heen. Het weekend gaat de Maan in het teken Vissen en heb je zin om iets opwindends te doen.

Beste dag(en) van de week:  25 en 26 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je kan je deze week richten op grote plannen en acties. Je bent heel praktisch ingesteld en dat gebruik je om allerlei klussen aan te pakken en te doen wat je moet doen. Op maandag gaat de Zon jouw teken en dan kan je uit je schaduw stappen. Je treedt meer op de voorgrond,  trekt meer aandacht naar je toe en daar voel je je best prettig bij. Je richt je op nieuwe acties waar je je de komende tijd op zal gaan richten. Later in de week stap je uit je comfort zone om dingen te doen of oplossingen te vinden voor zaken die je al een tijdje stoorden. Het weekend is de tijd om uit te rusten, om bij te komen en nog wat kleine klusjes te doen, het liefst zonder dat iets of iemand je afleidt.

Beste dag(en) van de week: 20 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Begin van de week probeer je je stemming te verbeteren nadat je je hebt moeten bezig houden met serieuze en misschien wel minder leuke zaken. Je kijk op de dingen wordt vanaf nu positiever. Maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en de komende weken houd je je een beetje op de vlakte. Je hebt wat vaker behoefte om tijd alleen door te brengen. Later in de week probeer je om een goede indruk op iemand te maken. Zaterdag staat Venus, de planeet die heerst over jouw teken in één lijn met de Zon en dan trek je meer aandacht naar je toe. Je krijgt complimentjes en je voelt je lekkerder in je vel. Het weekend is de tijd om af te spreken met vrienden of om deel te nemen aan groepsactiviteiten.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 maart

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je richt je op de mensen die dicht bij je staan als de week begint. Je laat zien hoeveel je om ze geeft en dat ze belangrijk voor je zijn. Maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en dan sta je meer open voor nieuwe dingen, ook op sociaal gebied. Je houdt je bezig met dingen die belangrijk voor je zijn, misschien breng je veranderingen aan in je lifestyle. Later in de week is je instelling optimistisch. Op donderdag voegt Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, zich bij Pluto en dat kan je een machtsstrijd ervaren of moeite doen om de controle in handen te houden. Vrijdag staat Mercurius recht tegenover Jupiter en dat maakt je lui en je neemt het ervan. Mercurius staat zondag op één lijn met Uranus en dan kan je sterker de behoefte aan verandering voelen of eens iets heel anders doen.

Beste dag(en) van de week: 25 maart

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Aan het begin van de week schuif je de meeste taken aan de kant en besteed je tijd aan relaties en dat geldt voor het grootste gedeelte van de week. Je wilt zo veel mogelijk aandacht geven aan de mensen om wie je geeft. Begin van de week is geschikt om ze te helpen met praktische zaken en later in de week om een goed gesprek te voeren. Zo versterk je de band met mensen om je heen of met één persoon in het bijzonder. Op maandag gaat de Zon je huis van carrière binnen en de komende weken kan je op dat gebied vooruitgang boeken. Het weekend stel je jezelf meer open voor de buitenwereld en daardoor kan je weer nieuwe ervaringen opdoen.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je hebt meer plezier in het werk dat je moet doen als de week begint. Je pakt het allemaal wat creatiever aan. En met goed resultaat. Je werkt op die manier snel en veel kleine klussen weg. Op maandag gaat de Zon in het teken Ram. De komende weken ben je daardoor ondernemender, je hebt behoefte om nieuwe dingen te leren en actie te ondernemen. Je hebt een positieve kijk op de dingen. Later in de week worden de mensen in je leven belangrijker. Je hebt meer aandacht voor ze en je probeert ze te helpen waar nodig. Op zaterdag staan de Zon en Venus op één lijn en dan kan je nog beter met anderen opschieten. Het weekend voel je je daardoor meer betrokken en dat versterkt de onderlinge band.

Beste dag(en) van de week: 20 en 25 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Als de week begint voel je je emotioneler dan anders. Je richt je meer op de mensen om je heen. Door het gezelschap van andere mensen op te zoeken, voel je je beter. Op maandag gaat de Zon het teken Ram binnen. Je verdiept je daardoor de komende weken meer in onderwerpen of in relaties met mensen. Je bent wat serieuzer ingesteld. Later in de week neemt je ijver toe. Je gaat hard aan het werk en je gaat efficiënt met je tijd en energie om. Donderdag ontmoet Mercurius, de heerser van je teken Pluto en dat kan leiden tot een machtsstrijd met iemand of een poging om controle te krijgen of houden. Mercurius staat recht tegenover Jupiter op vrijdag en dan kan je wat lui worden en eerder toegeven aan allerlei verleidingen. Het weekend komt er meer balans en harmonie in je leven.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als de week begint, kan je jezelf goed uitdrukken. Je bent je meer bewust van je gevoelens. Je voelt dat je sterker in je schoenen staat. Op maandag gaat de Zon in je huis van relaties. Mensen en relaties worden de komende weken belangrijker. Je kan zelfs verliefd worden en een nieuwe relatie aangaan. Je bent eerder bereid om compromissen te sluiten en je probeert balans en harmonie in je leven te brengen. Later in de week is het tijd voor plezier. Je vindt het dan fijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan en om complimentjes te krijgen. Dan wordt zaterdag alleen nog maar versterkt als Venus op één lijn komt met de Zon. Het weekend kan je gebruiken om je zaken op orde te krijgen en je agenda bij te werken en op te ruimen.

Beste dag(en) van de week: 23, 24 en 25 maart

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je schakelt in een hogere versnelling aan het begin van deze week. Je wilt de dingen sneller doen en afwerken. Je geest werkt ook snel. Je hebt nieuwe ideeën en je leert nieuwe dingen. Je vult je agenda met afspraken. Op maandag gaat de Zon in het teken Ram je huis van werk binnen. Dus dat snelle werktempo houd je nog wel even vol. Je bent productief en je werkt efficiënt. Je brengt orde aan in je leven en je maakt to-do lijstjes. Later in de week richt je je meer op je eigen gevoelens en behoeften die je hebt. Op donderdag ontmoet Pluto, de planeet die heerst over jouw teken, Mercurius en daardoor heb je meer moeite om je uit te drukken en te communiceren. Het weekend is de tijd om plezier te maken. Je bent speels en breng je tijd door met mensen die je graag ziet.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Je begint de week met het idee dat je een beetje rustiger aan moet doen. Dat het niet goed is als je te veel, te snel wilt. Je moet de dingen eerst goed doordenken en de goede keuzes maken. Op maandag gaat de Zon je huis van de liefde binnen. De volgende weken zal je daardoor creatiever en speelser zijn. Je wilt jouw tijd het liefste besteden aan dingen die je graag doet en met mensen waar je van houdt. Op vrijdag staat Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken, recht tegenover Mercurius. Communicatie wordt daardoor lastiger en je kan sneller met misverstanden te maken krijgen. Breng het weekend door met mensen die achter je staan en waarbij je je op je gemak voelt.

Beste dag(en) van de week: 20 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je stapt deze week uit de schaduw en je laat jezelf duidelijker zien en van je horen. Je bent enthousiast over je plannen of de dingen die je wilt doen en je wilt er graag snel aan beginnen. Op maandag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen en de komende weken zal je meer aandacht aan je huis besteden, misschien wat klusjes doen, schilderen of in de tuin werken. Verder besteed je ook meer tijd met je partner of gezin. Later in de week komt er meer stabiliteit of verbetert de situatie van een iets dat de laatste tijd nogal hectisch was. Het weekend ben je socialer en geniet je meer van het gezelschap van anderen. Vooral als ze je mentaal een beetje kunnen uitdagen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent liever wat meer alleen aan het begin van deze week. Je hebt tijd nodig om je geest tot rust te brengen en over gebeurtenissen en ideeën na te denken. Bij voorkeur zonder gestoord te worden. Op maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en daardoor wordt je geest actiever, krijg je nieuwe ideeën en maakt je plannen die je op de korte termijn wilt uitvoeren. Later in de week word je enthousiaster en krijg je energie om die dingen te doen die je graag wilt. Doe het weekend dingen die je leuk vindt, zonder te hard van stapel te lopen. Op zondag staat Uranus op één lijn met Mercurius. Dan stel je jezelf meer open en deel je je gedachten makkelijker met anderen.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 maart

 

Citeren27.03.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Je wilt de week het liefst rustig beginnen. Maar misschien heb je te veel dingen op de lange baan geschoven en word je een beetje te lui. Op maandag komt Neptunus, de heerser van je teken, Mars tegen. Je krijgt daardoor wat meer energie. Later in de week word je ook mentaal sterker. Je krijgt nieuwe ideeën en daar voel je je goed over. Op vrijdag gaat Mercurius Stier binnen en dat pept je nog verder op, hoewel deze invloed van Mercurius maar een week duurt. Het weekend kan je tijd doorbrengen met familie en vrienden. Zaterdag komt Venus, die zich in tegengestelde richting beweegt, weer terug van het teken Ram in jouw teken. Dat maakt je toch weer wat lui, koppig en zorgt ervoor dat je eerder uit balans bent en toegeeft aan allerlei verleidingen. Dus hou je een beetje in 

Beste dag(en) van de week:  27 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je kruipt langzaam uit je schulp en je richt je op de dingen die je graag wilt doen als de week begint. Je hebt meer energie en je voelt je meer gedreven, iets waar je de afgelopen tijd wel wat gebrek aan had. Maandag komt Mars Neptunus tegen en je intuïtie wordt dan sterker en je hebt meer fantasie en inlevingsvermogen. Later in de week doe je het wat rustiger aan. Je leven wordt stabieler en rustiger. Vrijdag gaat Mercurius je huis van geld binnen. Geld en geldzaken worden dan belangrijker. Zondag gaat Venus in tegengestelde richting en komt weer terug in jouw teken vanuit het teken Vissen. Je wordt dan wat luier en je gaat je eerder te buiten aan verleidingen. Je maakt je wat drukker over relaties en dingen die gebeuren met mensen om je heen. Probeer je zachte kant boven te laten komen.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je begint de week met de behoefte om wat vaker alleen te zijn. Je hebt je de afgelopen maand wat minder opgewekt gevoeld en je hebt nu de behoefte aan rust in je hoofd. De Maan staat later in de week in je teken en dat schept meer duidelijkheid in je gevoelens en je praat er dan ook makkelijker over. Vrijdag gaat Mercurius jouw teken binnen. Je krijgt nieuwe ideeën en je kan jezelf beter uitdrukken en communiceren. Het weekend doe je het rustig aan en daar kan je echt van genieten. Zondag gaat Venus van het teken Vissen terug in het teken Ram. Je kan daardoor meer issues met vrienden, vriendschappen of groepen hebben. Je dromen worden levendiger.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 maart

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je denkt na over je doelen en ambities als de week begint. Vooral over hoe ze je toekomst zullen beïnvloeden en over hoe je je dromen kan waarmaken. Je probeert misschien om zaken eens heel anders aan te pakken. Woensdag ontmoet Mercurius Saturnus en dat maakt dat je meer discipline hebt en je beter kan concentreren. Later in de week laat je je meer leiden door je intuïtie. Misschien heeft iemand je hulp of steun nodig. Op vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Dat zorgt voor meer fantasie, maar je houdt je gedachten wel voor jezelf. Het weekend staat de Maan in jouw teken, dat maakt je gevoelens nog sterker. Zaterdag gaat Venus terug van Vissen in Ram in je huis van carrière. Daardoor ben je de komende weken wat laks met plannen en onverantwoordelijker in relaties. Probeer je op het goede te richten.

Beste dag(en) van de week: 29 maart en 1 april

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je hebt grote plannen als de week begint en je werkt eraan zodat ze op de lange termijn werkelijkheid kunnen worden. Je bent praktisch ingesteld. Later in de week wordt je socialer en breng je meer tijd door met vrienden. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen en dan wordt je denken creatiever en krijg je vast een paar originele ideeën. Het weekend neem je je rust, die kan je goed gebruiken. Op zondag gaat Venus terug van het teken Ram in Vissen en blijft daar een paar weken. Je kan dan te maken krijgen met gebroken beloftes of problemen die met reizen te maken hebben. Je bent wat trager met leren, informatie opnemen en lezen. Geef jezelf wat ruimte…

Beste dag(en) van de week: 28 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je humeur klaart op aan het begin van deze week. Je richt je meer op de positieve dingen in het leven  en op manieren om je leven beter te maken met de kansen die je nu hebt. Later in de week ben je praktisch ingesteld en gefocust. Vrijdag gaat Mercurius je huis van carrière en levenspad binnen. Je werkt of denkt aan plannen voor de lange termijn, stelt jezelf nieuwe doelen en je voelt je ambitieus. Het weekend bent je wat socialer, dus breng dan tijd door met gelijkgestemde mensen, vrienden en kennissen. Zondag gaat Venus terug van Ram in Vissen. Je houdt je gedachten dan meer voor jezelf, hebt meer behoefte aan privacy en het kan ook moeilijker voor je zijn om woede en boosheid niet tot een uitbarsting te laten komen. Misschien is het tijd om een probleem aan te pakken die je al langer hebt weggestopt.

Beste dag(en) van de week: 28 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Je werkt aan het verbeteren van relaties met mensen om je heen als de week begint. Je probeert de mensen beter te begrijpen. Op woensdag ontmoet de heerser van je teken, Mercurius, de planeet Saturnus. Dat maakt je wat meer verantwoordelijk, wat volwassener in je gedrag en vooral praktisch. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Je concentreert je dan op de positieve en goede dingen in je leven.  Zondag gaat Venus in tegengestelde richting terug van Ram in Vissen en blijft daar een paar weken. Dat kan zorgen voor wat meer gedoe in relaties. Je voelt je wat uit balans en het ontbreekt je aan harmonie in je leven. Probeer er te zijn voor anderen, reageer niet te extreem, ga voor de gouden middenweg.

Beste dag(en) van de week: 29 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Focus je wat minder op je werk en wat meer op relaties als de week begint. Besteed wat meer tijd aan de mensen in je leven en probeer eventuele problemen die zijn ontstaan op te lossen. Later in de week kan je de emotionele band die je met ze hebt, versterken. Vrijdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Dat maakt je wat serieuzer en meer onderzoekend. Het weekend ga je er meer op uit en geef je jezelf wat tijd en ruimte voor leuke dingen. Zondag gaat Venus in tegengestelde richting van je huis van relaties terug in je huis van werk. Je kan dan wat moeite krijgen in de omgang met collega’s, het kan je ontbreken aan concentratie, je kan deadlines missen of tijdelijk wat minder plezier hebben in je werk. Gun jezelf de tijd om de dingen te doen die je moet doen.

Beste dag(en) van de week: 1 april

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als de week begint, verleg je je aandacht van plezier naar werk. Je werk heb je de laatste tijd misschien een beetje te weinig aandacht gegeven, dus dat komt goed uit. Je wordt wat productiever en je gaat efficiënt om met je energie en tijd. Later in de week werk je ook aan de relaties met de mensen om je heen. Je bent eerder bereid tot compromissen in plaats van dat je de strijd aan gaat. Pluto, de planeet die heerst over je teken ontmoet Jupiter op donderdag, dat maakt je wat lui en inactief. Vrijdag gaat Mercurius je huis van relaties binnen. Je doet je best om meer rust en harmonie in je leven te krijgen. Op zondag gaat Venus retrograde van je huis van werk terug in je huis van relaties. Je hebt dan meer de neiging om je wat onvolwassen te gedragen en je hebt meer behoefte aan een uitlaatklep voor je emoties.

Beste dag(en) van de week: 27 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Aan het begin van deze week doe je extra je best om jezelf beter te voelen, meer plezier te hebben en positiever naar het leven te kijken. Aan plezier ontbrak het de afgelopen tijd een beetje. Later in de week gaat je aandacht meer naar je werk. Je werkt zoveel klussen af als je kan. Jupiter ontmoet Pluto op donderdag en dat kan wijzen op een machtsstrijd of een poging om controle te krijgen.  Op vrijdag gaat Mercurius je huis van werk binnen. Je hebt meer aandacht voor details en zin in je werk. Maak er gebruik van want deze energie duurt maar kort. Het weekend probeer je het gezellig te maken voor de mensen om je heen. Op zondag gaat Venus terug van je huis van de liefde naar je huis van huis en familie. Je wordt dan wat luier en trager in huis en wat emotioneler en veroordelend in je relaties.

Beste dag(en) van de week: 28 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je denkt veel, maar aan het begin van deze week verleg je je energie van denken naar voelen. Saturnus ontmoet Mercurius op woensdag. Je stelt je dan meer open naar anderen toe en je kan makkelijk originele ideeën en oplossingen bedenken. Later in de week word je wat opgewekter en doe je meer dingen die je leuk vindt. Vrijdag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je concentreert je dan nog meer op creatieve projecten en op romantiek natuurijk. Venus beweegt in tegengestelde richting en gaat terug van Ram naar Vissen. Je wordt dan wat trager in je communicatie en je geest werkt wat minder snel dan anderen. Dus probeer zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Beste dag(en) van de week: 29 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je hebt meer energie deze week en je staat te trappelen om aan de gang te gaan om je plannen ten uitvoer brengen. Je hebt daar de afgelopen tijd wat minder tijd voor gehad. Later in de week richt je je meer op je gevoel en werk je aan relaties met de mensen om je heen. Op vrijdag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen. Je kan je gevoelens beter uiten en je richt je aandacht en energie meer op zaken die met je huis en je gezin te maken hebben. Het weekend besteed je aan hobby’s en dingen die je graag doet. Zondag beweegt Venus zich tegengesteld van Ram in Vissen, waar ze een paar weken blijft. Dat kan wijzen op problemen met geld, problemen om je te matigen of je bent gewoon veel te koppig. Probeer je open te stellen voor anderen en ga verstandig met je geld om.

Beste dag(en) van de week: 1 april

Citeren30.03.20170 likes

mag ik volgende week een goeie horoscoop,cool voorlopig is het niet veel goeds... 

o_-

Advertise here!!

Citeren30.03.20170 likes

 Ik zal mijn best gaan doen :D

mag ik volgende week een goeie horoscoop,cool voorlopig is het niet veel goeds... 

 

Citeren04.04.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Het accent deze week ligt op geld en bezit. Je bent vooral druk bezig met geld verdienen. Er kan tussendoor wel wat afleiding zijn, vooral op romantisch gebied. Maar iedere relatie die je nu begint zal vrijwel zeker mislukken of je later liefdesverdriet bezorgen. Je kunt oude vrienden opnieuw tegenkomen, in het echt of online. Het gaat hier om vrienden, geen oude vlammen. Als de week begint bent je ook wat creatiever, alleen ben je wat minder praktisch en dat gaat minder goed samen. Op zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in Stier. Je kan het dan moeilijk vinden om duidelijk te communiceren, om te focussen en om discipline op te brengen.

Beste dag(en) van de week:  3 en 4 april

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je energie en uitstraling zijn op hun jaarlijkse top vanwege de Zon in jouw teken. Maar je kan wel wat minder effectief zijn in de uitvoering van je werk. Blijf in je comfort zone. Houd je bezig met het bekende, dingen die je goed weet en kan. Je hebt in maart misschien al te maken gehad met vertragingen en dat is nog niet afgelopen. Maar in sommige gevallen kan die vertraging ook goed voor je aflopen. Een vroegere geliefde kan weer opduiken. Maar als die persoon je destijds beperkte, laat hem of haar dan liever snel weer gaan. Geld stroomt makkelijk naar je toe. Probeer er verstandig mee om te gaan en bedenk niet meteen allerlei manieren om het uit te geven.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 april

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Als de week begint is je geest actief. Het is makkelijk voor je om met nieuwe en vooral goede ideeën te komen.  Niet dat je meteen met die ideeën aan de slag gaat, maar onthoud ze voor later. Je voelt je misschien wat besluiteloos. In het midden van de week word je wat gevoeliger. Breng tijd door met je gezin of familie. Aan het eind van de week word je weer creatiever of heb je in ieder geval meer zin en behoefte aan plezier. Stort je niet in romantische avonturen, daar is het nu niet de goede tijd voor. Zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in jouw teken. De komende weken kunnen de dingen dan niet helemaal gaan zoals je dacht of wil. Neem het luchtig op en wees zo flexibel mogelijk.

Beste dag(en) van de week: 7 april 

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je pakt de dingen voorzichtig en weldoordacht aan. Je neemt de tijd voor beslissingen en verdiept je goed van te voren. En dat is goed, want je kan de dingen moeilijk terugdraaien. Midden in de week krijg je meer energie en heb je echt zin om dingen aan te pakken en uit te voeren. Op zondag gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, tegengesteld bewegen in Stier. Dingen of mensen uit het verleden kunnen dan weer terugkomen in je leven, je hebt meer moeite om los te laten en je hebt misschien wat meer behoefte om alleen te zijn. Neem zoveel rust als je kan luister goed naar je intuïtie. Verlies jezelf niet in drugs of alcohol.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 april

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Aan het begin van de week staat de Maan in jouw teken. Je bent dan wat meer bezig met je eigen behoeften en wensen en de projecten die je wilt starten. Je rol als ouder of kind wordt belangrijk en je kan met autoriteiten te maken krijgen. Het verleden kan ook terugkomen in de vorm van vrienden of sociale groepen. Hetzelfde geldt voor rechtszaken, internationale betrekkingen of oude liefdes. In het midden van de week doe je het wat rustiger aan, je neemt de tijd om van de goede momenten te genieten. Je deelt je ideeën en gedachten eerder met anderen. Op zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in Stier. Je kan dan twijfels krijgen over je dromen, ruzie krijgen met vrienden of gewoon wat tegendraads zijn.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 april

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je wereld lijkt groter te worden deze week en ook je begrip van de dingen om je heen groeit. In het midden van de week bevindt de Maan zich in je teken en neemt je energie toe. Je voelt je gemotiveerd om aan de slag te gaan. Op vrijdag staat de Zon recht tegenover Jupiter en daardoor voel je je wat lui en ga je je eerder te buiten aan dingen die eigenlijk niet goed voor je zijn. Op zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je huis van carrière en levenspad in het teken Stier. Je kan dan wat tegenslag of vertraging verwachten op dat gebied, een slechte indruk op iemand maken of een gebrek aan discipline hebben. Probeer dus een beetje bij de les te blijven.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 april

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Pak de dingen deze week eens anders aan dan je gewend bent. Sta open voor nieuwe dingen en kijk gewoon of het werkt. Laat je in het midden van de week vooral leiden door je intuïtie. Relaties kunnen ingewikkeld zijn. Niet alleen deze week, maar de hele maand. Later in de week staat de Maan in jouw teken. Je bent dan gevoeliger, maar je kan jezelf ook makkelijker uiten. Je maakt misschien plannen, maar het lukt maar niet om ze uit te voeren. Dat kan te maken hebben met Mercurius die op zondag tegengesteld gaat bewegen in het teken Stier. Je hebt dan het gevoel dat je je ideeën sterker moet verdedigen, dat je vrijheid wordt beperkt en je hebt eerder het idee dat de mensen tegen je zijn. Laat je niet teveel meeslepen door dat soort gevoelens.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 april

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je ontmoet deze week allerlei mensen, Weegschaal. Oude bekenden en nieuwe mensen. Misschien is het nodig om deze week iemand te steunen of iemands kant te kiezen. Lastig voor een Weegschaal natuurlijk. Je hebt deze week een duidelijk beeld van de toekomst en van wat er nog moet gebeuren om bepaalde dingen te bereiken. Je seksdrive is sterk deze week. Zo sterk dat je zelfs bereid bent om een relatie te beginnen waarvan je nu al weet dat hij niet werkt. Zaterdag ontmoet Venus de planeet Saturnus en dat kan ervoor zorgen dat je je moeilijk kan concentreren en weinig discipline kan opbrengen. Zondag gaat Mercurius retrograde in Stier. Je kan dan last hebben van extreme stemmingswisselingen.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 april

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een druk weekje voor jou Schorpioen, met veel werk te doen. Maar je hebt een positieve kijk op de dingen en een praktische instelling, dus het gaat je allemaal vrij makkelijk af. Er is ook best wat ruimte voor romantiek deze week en de kans is groot dat je die romantiek op het werk vindt. Zaterdag ontmoet de Zon de planeet Pluto, dat kan ongemakkelijke situaties voor je opleveren. Je kan aandacht krijgen die je niet wilt of geen aandacht terwijl je die eigenlijk wel zou willen. Verder moet je het weekend misschien kiezen tussen werk of klusjes en vrienden, ga in dat geval voor het laatste. Zondag gaat Mercurius in tegengestelde richting bewegen. Je krijgt het dan moeilijker met de communicatie met de mensen om je heen. Probeer wat beter te luisteren, dan komt het wel goed.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 april

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Een week met kansen voor romantiek, plezier en schoonheid. Maar ook een week met verwarring over gemiste afspraken, besluiteloosheid en verlangens die onverwacht kunnen opbloeien. Je huis, een reparatie of onderhoud kan tijd en aandacht van je vragen. Het weekend is de tijd voor plezier en om af te spreken met vrienden. Je kan erachter komen dat geld en romantiek slecht samengaan. Op zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je huis van werk. Je kan dan wat meer moeite hebben om je te concentreren, om efficiënt te werken of gewoon teveel van jezelf vragen. Zorg goed voor lichaam en geest.

Beste dag(en) van de week: 28 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je verkeert deze week een beetje in tweestrijd. Het ene deel van je voelt zich aangetrokken tot relaxen en lekker thuis blijven, het andere deel van jou voelt zich juist rusteloos, avontuurlijk en romantisch. Waar je ook voor kiest, probeer je diplomatiek op te stellen en vooral mee te doen met de rest. Je intuïtie is sterk, maak er gebruik van.  Zaterdag komt Saturnus, de heerser van je teken, Venus tegen. Dat maakt het omgaan met mensen en relaties wat lastiger. Zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je huis van de liefde en dat kan je wat egoïstischer maken of zorgen dat je aandacht krijgt van mensen die je eigenlijk niet wilt. Probeer volwassen te reageren en gebruik je creativiteit.

Beste dag(en) van de week: 7 april

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Een drukke, maar vrij onbelangrijke week voor jou Waterman. Het beste advies voor jou is om alles af te maken, af te handelen, te versturen voor zondag. Probeer je te concentreren en check en dubbel check alles. Als je klusjes doet in huis, doe het dan vooral voorzichtig, vooral als je met gereedschappen aan de gang gaat. Zondag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je huis van huis en familie en daardoor kan je wat emotioneler worden of je ontstemd voelen over iets. Steek je energie in het versterken van relaties en werk aan je eigen zelfvertrouwen. Het einde van de week wil je nieuwe dingen ontdekken, of er in ieder geval over dromen.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 april

Citeren10.04.20170 likes

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 10-17 april 2017

Geld blijft makkelijk jouw kant op rollen Ram. Zet het bij voorkeur op de bank en geef niet teveel uit. Je kan deze week te maken krijgen met overheidsinstanties. Je energie en uitstraling zitten nog steeds op hun jaarlijkse top. Toch is het geen tijd om grote nieuwe projecten op te starten. We zitten midden in een periode van vertraging, besluiteloosheid en vergissingen en dat duurt nog tot 3 mei. Ook als je iemand ontmoet die je aantrekkelijk vindt, begin er niets mee. De kans is groot dat het op niks uitloopt.Je richt je aandacht deze week meer op de mensen om je heen. Dinsdag vindt er een volle maan plaats in je huis van relaties. Je bent dan wat emotioneler en dat kan banden versterken, maar je kan ook relaties verbreken omdat ze niet langer meer werken. Zondag ontmoeten Mars en Venus elkaar. Dat zorgt ervoor dat je meer kan genieten van het gezelschap van anderen.

Beste dag(en) van de week: 14, 15 en 16 april

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 10-17 april 2017

Je hebt misschien wat minder energie deze week en je uitstraling is ook wel eens beter geweest. Maar met je seksuele aantrekkingskracht is niks mis, die is heel goed. Verder ben je mentaal sterk en heb je vertrouwen in jezelf en de toekomst. Dinsdag vindt er een volle maan plaats in je huis van werk. Pak niet al te grote klussen aan, maar houd het deze week bij kleine klusjes. Je kan je snel gestrest voelen als je te veel van jezelf vraagt. Verder is het niet de goede tijd om nieuwe relaties te beginnen. Wacht daarmee tot mei.Dit is een week waarin jij en alle andere tekens makkelijk te maken kunnen krijgen met vertragingen, misverstanden en miscommunicatie omdat Mercurius en Venus beiden tegengesteld bewegen. Je intuïtie is sterk, probeer erop te vertrouwen. Op zaterdag neemt Venus weer haar normale richting in. Op zondag ontmoeten Mars en Venus en elkaar en dat zorgt ervoor dat je energie weer wat toeneemt.

Beste dag(en) van de week: 16 april

 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 10-17 april

Mercurius,, de planeet die heerst over jouw teken beweegt zich nog steeds in tegengestelde richting (tot 3 mei) en dat maakt je wat trager, wat besluitelozer en dat zorgt eerder voor misverstanden. Probeer vooral verder te werken aan bestaande projecten, los lopende problemen op en probeer je administratie op orde te krijgen. Andere mensen benaderen je vriendelijk, inclusief bazen, ouders en andere autoriteiten. Ondanks kleine tegenslagen, boek je toch vooruitgang. Op dinsdag vindt er een volle maan plaats in je huis van de liefde. Je bent dan creatiever en meer geïnspireerd en je wilt je verbonden voelen met de mensen om je heen.Je kan je een beetje opgesloten voelen in je eigen leven. Is het te beschermd of beperkt het je op de één of andere manier? Een oude vlam in je leven, gedraagt zich nogal (ver)oordelend. Laat hem liever los en ga verder.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 april

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 10-17 april

 

Dit is een vrij gecompliceerde tijd voor jou Kreeft. Je wordt een beetje heen en weer geslingerd tussen het oude en iets nieuws. Oude vrienden vs. nieuwe vrienden, oude liefdes vs. nieuwe liefdes, oude dingen die je gelukkig maakte vs. nieuwe dingen. Begin voor 3 mei niet aan grote nieuwe projecten en ook niet aan nieuwe relaties. Werk oude, lopende zaken af of pak iets op waar je eerder mee gestopt was. Los problemen zoveel mogelijk op. Dat kunnen ook problemen in de relatiesfeer zijn.Blijf in je comfort zone deze week en bij de dingen die bekend voor je zijn. Dat zijn de dingen waar je blij van wordt. Zaterdag eindigt de periode dat Venus tegengesteld beweegt. Dat kan je een gevoel van bevrijding geven, alsof je eindelijk weer vooruit kan. Het weekend is dan ook geschikt om opruiming te houden, letterlijk of figuurlijk.

 

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 10-17 april

 

Als de week begint, sta je meer open anderen. Je deelt je ideeën en gedachten graag met de mensen om je heen. Op dinsdag vindt er een volle Maan plaats in het teken Weegschaal. Daardoor begrijp je ook beter wat andere mensen bedoelen en voelen. Bazen, ouders en andere autoriteiten kunnen wat ongeduldig zijn en temperamentvol reageren. Trek je er niet teveel van aan. Het is verstandiger om dat gedrag maar te accepteren dan er tegen te protesteren.Zaterdag komt er een eind aan de periode dat Venus tegengesteld beweegt. Vanaf dan gaat het makkelijker in relaties. De romantiek kan zelfs weer opbloeien. Het weekend is heel geschikt om serieuze zaken even te vergeten en eens flink de bloemetjes buiten te zetten.

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 10-17 april

Je hebt geen zin om je te haasten of je druk te maken over onbelangrijke dingen deze week, Maagd. Je wilt wel zeker zijn als je beslissingen neemt. Daarom maak je eerst plannen voor je in actie komt. En, als je eenmaal iets hebt besloten, dan blijf je daar ook bij. Dinsdag vindt er een volle Maan plaats in je huis van geld. Dat is een prima tijd om financiële zaken af te handelen of budget plannen te maken. Je doet er alles aan om je vertrouwen, veiligheid en stabiliteit op dit gebied veilig te stellen. Dat zijn geen eens klusjes waar je een hekel aan hebt. Je doet ze bijna met plezier.Op zaterdag neemt Venus haar normale richting weer aan. Dat vindt plaats in je huis van relaties en je doet moeite om relaties te verbeteren. Het weekend is de goede tijd om familie te bezoeken of er op uit te gaan, de natuur in, te tuinieren of te relaxen in het zonnetje.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 april

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 10-17 april

 

De week begint met de Maan in jouw teken. Dat betekent dat je je wat meer op jezelf richt en op je eigen behoeften en wensen. Op dinsdag is er ook sprake van een volle Maan in jouw teken. Hierdoor bent je wat gevoeliger dan normaal. Probeer een uitlaatklep te vinden voor al die emoties. Verder draait het deze week vooral om relaties, en die kunnen best ingewikkeld zijn. Als je single bent probeer er dan achter te komen of het om lust of liefde gaat.Op zaterdag gaat Venus, de planeet die heerst over jouw teken, weer in de normale richting bewegen. Je kan daardoor het gevoel krijgen dat je eindelijk weer vooruitgang boekt en dingen op de rails krijgt. Op zondag voegt Mars zich bij Venus en dat geeft je een extra boost aan energie. Maak er gebruik van en leef je uit.

Beste dag(en) van de week: 16 april 

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 10-17 april

Begin van de week heb je wat meer behoefte aan tijd voor jezelf. Je eigen ideeën en plannen vind je even het belangrijkst. Op dinsdag vindt er een volle maan plaats in het teken Weegschaal. Je bent dan wat emotioneler. Niet dat de mensen om je heen daar iets van merken. Je houdt het voor jezelf. Misschien lukt het je om iets af te sluiten of los te laten. Later in de week bevindt de maan zich in je eigen teken. Je wordt dan energieker en enthousiaster en hebt zin in actie.Wat betreft de liefde kunnen het complexe tijden zijn. Een oude vlam of ex kan opduiken en een nieuwe vlam kan werk van je maken. Op zaterdag komt er een einde aan de periode dat Venus tegengesteld beweegt in je huis van de liefde. Vanaf dan kan je weer tijd maken voor de persoon of de dingen waar je van houdt. Er komt meer balans in je leven. Het weekend is de tijd om te relaxen, alleen maar dingen te doen die je zelf leuk vindt en jezelf een beetje te verwennen.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 april

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 10-17 april

Deze week heb je zin in iets nieuws, iets anders of wil je de dingen op een andere manier aanpakken. Alles, zolang het maar niet het saaie, gebruikelijke is. Vraag vrienden of kennissen om hulp, mocht je dat nodig hebben. Op dinsdag vindt er een volle maan in Weegschaal plaats. Dan is het de goede tijd om dingen recht te zetten met vrienden of groepen, of je meer in te zetten voor een bepaald doel. Later in de week wordt je intuïtie en voorstellingsvermogen sterker. Je concentratie neemt wel wat af en je droomt makkelijk weg.Op zaterdag neemt Venus haar normale richting weer aan in je huis van huis en familie. Daardoor wordt je stemming beter en ga je je emotioneel beter voelen. Steek wat energie in huis en tuin om het gezelliger te maken. Het weekend geeft het meeste kans op romantiek. Dat geldt zowel voor single Boogschutters als die met een relatie.

Beste dag(en) van de week: 14, 15 en 16 april

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 10-17 april

Het accent aan het begin van deze week ligt op huis, tuin, gezin, familie, voeding en veiligheid. Rust is ook belangrijk voor je. Op dinsdag vindt er een volle maan plaats in je huis van carrière. Daardoor kan je harde werken van de laatste tijd zich uitbetalen in geld, succes of vooruitgang. Maar ook fouten of tekortkomingen op dit gebied kunnen aan het licht komen. Later in de week kunnen er momenten komen waarop je moet kiezen tussen werk en thuis. Moeilijke keuze…Gelukkig ben je de hele week optimistisch en heb je het geluk aan je kant.Zaterdag eindigt de periode waarin de planeet Venus zich tegengesteld beweegt. Je kunt je vanaf dan weer wat beter concentreren. Ook de communicatie gaat weer soepeler verlopen. Gebruik het weekend om uit te rusten en je batterij weer op te laten. Je kan plannen maken voor het weekend, maar de kans is groot dat ze op het laatste moment veranderen.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 april

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 10-17 april

Je hebt behoefte aan nieuwe ervaringen en om je horizon te verbreden als de week begint. Gelukkig zie je de goede dingen en ben je positief ingesteld. Op dinsdag vindt er een volle maan plaats in Weegschaal. Je verdedigt dan je ideeën en plannen met volle overtuiging. Je laat je door niemand van de wijs brengen. Maar het is ook de tijd om een studie af te sluiten of activiteiten uit te breiden. Je bent deze week praktisch ingesteld en je pakt de je werk vol enthousiasme aan.Op zaterdag gaat Venus weer in haar normale richting bewegen in je huis van geld. Je beheert vanaf dan je geld weer beter en neemt verantwoorde beslissingen op dit gebied. Je probeert meer balans in je leven te krijgen, zonder dat het te saai wordt natuurlijk. Het weekend is de tijd om met vrienden of in groepen door te brengen. Doe iets nieuws, iets anders. Het zal je goed doen. Op het gebied van de liefde kunnen er wat flirts zijn, maar daar blijft het bij.

Beste dag(en) van de week:  10 en 11 april

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 10-17 april

Je pakt de zaken serieus aan als de week begint. Je leert makkelijker nieuwe dingen, zoekt zaken eerder tot op de bodem uit en je kijkt verder dan je neus lang is. Je hebt het druk met allerlei taken en klusjes. Maar let op, er kan deze week makkelijk iets fout gaan, vertraagd of verward worden.Druk of niet, je ziet er wel heel goed uit en dat maakt je aantrekkelijk en daardoor trekken andere mensen naar je toe. Op dinsdag vindt er een volle Maan plaats in het teken Weegschaal. Je bent dan wat emotioneler en die emoties moeten eruit. Later deze week word je wat minder zwaar op de hand en wat vrolijker. En als Venus dan op zaterdag haar normale richting weer aanneemt, voel je je steeds meer jezelf worden. Je contact met anderen verloopt soepeler en plezieriger.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 april

Citeren17.04.20170 likes

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 17-24 april 2017

Als de week begint ben je druk met de voortgang van iets. Je hebt je een doel gesteld en daar werk je naar toe en daar wil je succes mee behalen. Op woensdag gaat de Zon uit jouw teken Ram, en in Stier in je huis van geld. Je richt je dan op nieuwe financiële kansen en je werkt bewust of onbewust aan financiële veiligheid en zekerheid. Je zelfvertrouwen op dit gebied neemt toe.Later deze week denk je meer na over de toekomst en je voelt er wel wat voor om de dingen eens op een heel andere manier aan te pakken. Op donderdag komt Mercurius, die zich tegengesteld beweegt, weer even terug in het teken Ram. Dit veroorzaakt een wat vreemde energie. Je doet er goed aan om wat meer geduld te hebben met jezelf en met anderen. Voorkom impulsief gedrag en gun jezelf de tijd om dingen voor elkaar te krijgen. Communiceer met aandacht en doe het heel voorzichtig. Er kan makkelijk wat mis gaan. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen. Je mentale energie neemt toe en je stelt je meer open voor andere mensen. Het weekend breng je veel tijd alleen door en heb je behoefte aan extra rust. 

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 april

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 17-24 april 2017

Aan het begin van de week heb je behoefte aan nieuwe ervaringen en wil je je leven graag wat boeiender maken. Je staat open voor grote ideeën en je kijkt met een positieve blik naar de dingen. Woensdag gaat de Zon jouw teken binnen. Dat geeft je extra energie en uitstraling. Je richt je wat meer op jezelf en je eigen behoeften. Dat heb je ook wel even nodig na de warrige tijd die je achter de rug hebt.Op donderdag beweegt Mercurius zich tegengesteld weer vanuit jouw teken terug naar het teken Ram. Je voelt dan wat minder druk en wat minder chaotische energie. Je zult wel om moeten leren gaan met issues uit het verleden. Dat kunnen issues zijn die in je onderbewuste spelen of misschien moet je omgaan met vijanden of mensen die het minder goed met je voor hebben. Op vrijdag verlaat Mars jouw teken en gaat hij in je huis van geld. Geld stroomt dan makkelijker jouw kant op. Je hebt alleen ook de neiging om het even snel weer uit te geven. Het weekend is een prima tijd om door te brengen met vrienden.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 17-24 april 2017

 Je begint de week heel gefocust op zaken die je moet of graag wilt afhandelen. Je zoekt en vindt alle informatie die je nodig hebt en werkt eraan door tot het klaar is. Als het klaar is, hoef je je er ook niet meer druk om te maken. Woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen en je voelt je dan prettiger als je achter de schermen kan werken of op de achtergrond kan blijven. Je hebt wat meer behoefte om met rust gelaten te worden. Later in de week klaart je stemming wat op.

Op donderdag gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, in tegengestelde richting terug in het teken Ram. Dat maakt zaken rond vrienden of groepen belangrijk. Je kan je ook opeens heel erg aangetrokken voelen tot iemand. Je bent wat van slag vanwege retrograde Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken. Dus wees niet te streng voor jezelf. Op vrijdag gaat Mars jouw teken binnen en dat geeft je meer energie. Je hebt dan meer zin om dingen te ondernemen. Het weekend gebruik je om nieuwe plannen te maken.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 april

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 10-17 april

De mensen in je leven kunnen wat meer je aandacht opeisen aan het begin van deze week. Je helpt ze waar je kan en je versterkt je band met hen. Op woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen. Je treedt dan wat meer naar buiten en onderneemt eerder wat nieuwe dingen. Je ontmoet nieuwe mensen en verandert dingen in je dagelijks leven.

Later in de week doe je wat onderzoek of verzamel je informatie over iets dat je wilt weten of beter wilt begrijpen. Donderdag gaat Mercurius die zich tegengesteld beweegt, terug in het teken Ram in je huis van carrière en levenspad. Daardoor kan je wat tegenslagen te verwerken krijgen met je plannen of een slechte indruk maken op andere mensen. Laat je er niet te veel door uit het veld slaan. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen en dan doe je dingen graag alleen, ben je ook liever alleen en heb je meer tijd nodig om uit te rusten. Het weekend klaart je stemming op en wil je jezelf amuseren en plezier maken.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 april

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 17-24 april

Je bent productief en je werkt efficiënt aan het begin van deze nieuwe week. Je werkt op die manier langzaam je lijstje met klusjes af. Alles wat klaar is daar hoef je je ook geen zorgen meer om te maken. Op woensdag, gaat de Zon, die heerst over jouw teken in het teken Stier in je huis van carrière en status. Dus de komende week richt je je aandacht meer in die richting. Later in de week krijgen de mensen in je omgeving meer aandacht. Je geniet van hun gezelschap. Op donderdag gaat Mercurius, die in tegengestelde richting beweegt, terug in het teken Ram. De komende weken kan je het gevoel hebben dat je te weinig ruimte hebt, minder dan je zou willen in ieder geval. Je gaat eerder in de verdediging of je denkt een beetje te groot.Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen. Je ontmoet dan meer nieuwe mensen en je breidt je sociale kring uit. Single Leeuwen maken kans op een romantische date of ontmoeting. Je staat meer open voor veranderingen en je stelt je onafhankelijker op.

Beste dag(en) van de week: 17 april

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 17-24 april

Je bent creatief en je wilt graag plezier maken als de week begint. Je wilt dingen doen die je leuk vindt en het liefste met mensen die je leuk vindt. Op woensdag gaat de Zon in Stier en dan wil je je horizon verbreden. Je wilt nieuwe dingen beleven en ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen.Later in de week wordt werk wat belangrijker dan plezier en daar ben je dan druk mee. Op donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting in het teken Ram. Je worstelt dan met een onderwerp dat je liefst voor jezelf had willen houden en je hebt eerder de neiging om in een slecht humeur te raken of ergens door geobsedeerd te worden. Probeer de dingen luchtig op te nemen ook al voel je je wat zwaarder op de hand. Op vrijdag gaat Mars je huis van carrière binnen en je stelt jezelf nieuwe doelen op dit gebied. Het weekend heb je een behulpzame bui. Je brengt tijd door met met mensen waar je om geeft en je helpt ze waar je kan..

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 april

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 17-24 april

 

Je houdt je aan het begin van deze week vooral bezig met dingen die je kent en waar je goed in bent. Je kiest liever voor het bekende, en dat geldt ook voor de mensen met wie je omgaat. Woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen en vanaf dan werk je aan verandering of verbetering van dingen om je heen. Je doet onderzoek en richt je aandacht vooral op serieuze zaken.Later in de week heb je echt de behoefte om vrij te nemen van je werk en je te richten op plezier. Op donderdag beweegt Mercurius zich in tegengestelde richting terug in het teken Ram, in je huis van relaties. Vanaf dan kan je last hebben van communicatieproblemen, je bent wat ongeduldiger of je hebt wat meer problemen met relaties. Doe waar je goed in bent en ga voor het compromis. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen en dan gaat je interesse meer uit naar het onbekende en naar nieuwe ervaringen. Je bekijkt de dingen van de positieve kant.

Beste dag(en) van de week: 17 april

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 17-24 april

Aan het begin van deze nieuwe week heb je veel nieuwe ideeën waar je graag meteen mee aan de slag zou willen gaan. Je geest is actief en je bent geïnteresseerd in veel dingen tegelijk. Op woensdag gaat de Zon je huis van relaties binnen en de komende week geef je daardoor meer aandacht aan de mensen om je heen. Je sluit eerder compromissen en je bent (nog) charmanter dan anders.Later in de week breng je meer tijd thuis door of op plekken waar je je thuis en op je gemak voelt. Donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting terug in Ram, in je huis van werk. Er kunnen dan eerder dingen op je werk misgaan. Je kan deadlines missen of details over het hoofd zien. Of je voelt je gewoon snel gestrest over het werk dat je allemaal nog moet doen. Vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen. Je zoekt dan dingen tot op de bodem uit en probeert ze te verbeteren. Maak je niet te druk. Alles komt op zijn pootjes terecht.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 10-17 april

Als de week begint ben je op zoek naar meer veiligheid en stabiliteit. Je leven is de afgelopen tijd wat chaotisch geweest en je probeert nu weer wat balans terug te brengen. Op woensdag gaat de Zon je huis van werk binnen. Je bent vanaf dan productiever en je gaat georganiseerd te werk. Je kan ook verbeteringen brengen in je lifestyle en gezonder gaan eten en meer bewegen.Later deze week neemt je energie toe. Donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting terug in het teken Ram in je huis van de liefde. Dat kan relaties wat ingewikkelder maken. Je kan je wat onvolwassener gedragen, minder creatief zijn en minder inspiratie hebben. Het wordt moeilijker om de balans te vinden tussen werk en plezier. Op vrijdag gaat Mars je huis van relaties binnen. Je besteedt dan meer tijd aan de mensen die belangrijk voor je zijn. Dat doet je goed en je voelt je beter door anderen te helpen.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 17-24 april

De Maan bevindt zich in jouw teken als de week begint. Je staat dan meer in contact met je gevoel. Je richt je op dingen die je zelf leuk en belangrijk vindt. Maar je emoties kunnen ook sneller op en neer gaan of uitbarstingen veroorzaken. Woensdag gaat de Zon je huis van de liefde binnen. Je wordt zorgzamer en je hebt dan meer aandacht en neemt meer tijd voor de mensen om je heen. Je wordt creatiever, hebt meer gevoel voor romantiek en je besteedt zoveel tijd aan je hobby’s als nodig is.Op donderdag gaat Mercurius, die zich op dit moment tegengesteld beweegt, terug in het teken Ram in je huis van huis en gezin. Je kan je vanaf die dag wat sneller ongemakkelijk voelen bij bepaalde situaties of het idee hebben dat je er alleen voorstaat. Blijf zoveel mogelijk bij het oude en bekende, dat geeft je houvast. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen in je huis van werk. Dat maakt je productiever en hard werkend. Je brengt structuur aan en hebt oog voor details.

Beste dag(en) van de week: 17 april

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 17-24 april

Je hebt veel behoefte aan tijd voor jezelf en rust om je heen als je week begint. En als je al actie onderneemt, wil je liefst niet gestoord worden. Op woensdag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen. Je houdt je dan meer bezig met zaken in en om het huis en dingen die je gezin en familie aangaan. Je steunt de mensen om je heen en moedigt ze aan Later deze week gaat de Maan in jouw teken. Dan worden je eigen behoeften en emoties belangrijker. Op donderdag gaat Mercurius, die zich tegengesteld beweegt, terug in het ten Ram. Dat kan leiden tot misverstanden en problemen op het gebied van communicatie. Denk aan gemiste afspraken of gewoon onbegrip. Je hebt ook meer moeite om je aan vooraf gemaakte plannen te houden. Op vrijdag gaat Mars je huis van de liefde binnen. Dat maakt je creatiever en romantischer en je bent meer gericht op de mensen van wie je houdt. Je leeft meer in het moment en geniet van dagelijkse dingen.

Beste dag(en) van de week:  19 april

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 17-24 april

Je staat meer open om nieuwe dingen uit te proberen of om dingen te doen die eigenlijk buiten je comfort zone vallen. Je vraag anderen ook makkelijker om hulp of steun, mocht je dat nodig hebben. Op woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen. Je geest wordt dan wat actiever, je bedenkt nieuwe plannen en je kan je makkelijker uitdrukken.Later in de week word je wat intuïtiever, je luister beter naar je eigen lichaam en geest. Maar je fantasie en voorstellingsvermogen nemen ook toe, dus laat je niet teveel meeslepen. Donderdag gaat Mercurius, die op dit moment tegengesteld beweegt, terug in Ram in je huis van geld. De komende weken is het daarom verstandig om je geldzaken goed in de gaten te houden. Stel je niet te koppig op. Probeer flexibel te zijn, maar niet chaotisch. Op vrijdag gaat Mars je huis van huis en gezin binnen. Je besteedt dan meer tijd aan het verbeteren van je huis en het geven van aandacht en steun aan familieleden. Het weekend staat de Maan in jouw teken. Je stelt je dan meer open voor anderen en je bent eerder enthousiast over plannen of gebeurtenissen.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

Citeren01.05.20170 likes

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 1-8  mei 2017

Weer een redelijk goede week voor jou, Ram. Vanaf woensdag is de week heel geschikt om nieuwe projecten te starten, vooral projecten die met geld verdienen, kopen en verkopen te maken hebben. Dat wordt gelijk het belangrijkste thema van deze en volgende week.Je seksuele aantrekkingskracht is groot deze week. Voor single Rammen kan dat betekenen dat je iemand gaat verleiden of verleid wordt door iemand die waarschijnlijk niet goed bij je past. Donderdag is een prima dag om opruiming te houden. Breng oude kleding en overtollige spullen weg en snoei takken in de tuin.

Beste dag(en) van de week: 3 mei

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 1-8 mei 2017

Betere tijden voor jou Stier. Vanaf woensdag begint een prima week, zelfs een hele maand. Een week van vooruitgang en waarin je goede een indruk kan maken op anderen.Het is een goede raad om deze week wat zelf-discipline te beoefenen. Geef niet te veel geld uit, probeer te sparen. Nodig voor het einde van de week wat mensen bij je thuis uit en kook wat lekkers voor je. Ontspannend voor jou en leuk voor je gasten. Voor de grootste kans op romantiek deze week zal je moeten wachten tot het weekend. Het weekend kan romantisch zijn. Helaas kan de stemming kan ook snel omslaan. Vooral onenigheid over geld kunnen de sfeer verpesten.

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 1-8 mei 2017

Financieel zit het wel goed, Tweelingen. Maar deze week is het tijd om eens goed te ontspannen. De batterij moet opgeladen worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Vanaf woensdag is de tijd van vertragingen, vergissingen en andere dingen die verkeerd gaan, voorbij omdat Mercurius weer zijn normale richting aanneemt. Maar ga niet meteen keihard aan de slag. Rust eerst even uit en maak nieuwe plannen.Je aantrekkingskracht is goed, vrienden zijn graag in je gezelschap. Je kan zelfs een nieuwe minnaar ontmoeten. Breng tijd thuis door met je gezin en familie, maar probeer niet te overheersend te zijn.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 mei

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 1-8 mei 2017

De week begint met de Maan in jouw teken. Daardoor ligt het accent op wat jij wilt en op het vervullen van jouw wensen. Verder zijn vrienden, populariteit, en vermaak belangrijk voor je. Het is een week om iets te vieren. Het oponthoud en besluiteloosheid zijn vanaf woensdag voorbij. Dus ga erop uit. Maak nieuwe contacten en lanceer optimistische plannen.Je uitstraling en energie nemen toe. Ga conflicten zo veel mogelijk uit de weg deze week. De kans is groot dat je ze verliest. Besteed het weekend tijd aan huis en tuin.

Beste dag(en) van de week: 7 mei

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 1-8 mei 2017

Je hebt deze week eindelijk weer eens het gevoel dat je verder komt. Zeker op het gebied van werk en carrière. Wees voorkomend naar bazen en andere autoriteiten. Doe gewoon een beetje wat ze willen om ze tevreden te houden. Verder kan je best wat meer risico nemen. Je hebt het geluk aan je kant. Midden van de week gaat de Maan in jouw teken. Je bent dan enthousiaster en meer gedreven.Je kan te maken hebben met een vriendschap die meer lijkt te worden, of net niet. Maar neem deze week vooral ook wat tijd voor jezelf. Je zult merken dat de aanwezigheid van sommige mensen je wat sneller kan irriteren dan normaal.

Beste dag(en) van de week: 2 en 3 mei

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 1-8 mei 2017

Stel je deze week wat onafhankelijker op. Doe de dingen eens op een andere of nieuwe manier. Stap uit je comfort zone.  Vanaf woensdag zullen bepaalde zaken weer wat soepeler gaan verlopen. Je komt een beetje onder je pessimistische wolkje vandaan en ziet meer plezier in de dingen. Vooral op financieel, seksueel en carrière gebied gaat het beter. Single Maagden zouden deze week ook best eens een nieuwe liefde tegen kunnen komen.Later in de week als de Maan in je teken staat, nemen zowel je energie als je uitstraling toe en heb je zin om grote dingen aan te pakken. Denk er ook eens over na om deze week iets spiritueels of liefdadigs te doen.

Beste dag(en) van de week: 4, 5 en 6 mei

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 1-8 mei 2017

 

Deze week kan je weer vol vertrouwen vooruit. Maar doe het wel voorzichtig en met gevoel. Want er spelen op dit moment een aantal geheime of verborgen onderwerpen. Dat kunnen zowel positieve of negatieve onderwerpen zijn. Probeer in alle situaties of kansen die je krijgt eerlijk en ethisch te handelen. Ook in de liefde. Vergeet een affaire met een getrouwd persoon of met iemand die op een andere manier niet geschikt is.Halverwege de week neemt zowel je populariteit als je optimisme toe. Er wordt flink geflirt waarschijnlijk. Einde van de week staat de Maan in jouw teken. Het draait dan allemaal wat meer om jou en wat jij wilt. Je energie neemt toe en het weekend lijkt dan ook heel geschikt om uit te gaan en je te amuseren. Je geniet ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Beste dag(en) van de week: 7 mei

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

De nadruk ligt op relaties de komende week. Op woensdag eindigt een periode met vertragingen en misverstanden op het gebied van relaties maar ook op andere gebieden. Je voelt je dan vrijer om nieuwe contacten te maken, maar ook om ruzie te maken en iemand eens goed te zeggen waar het op staat.Op seksueel gebied ben je ook klaar voor actie. Er wordt wat af geflirt. Ook op het werk kan je in de verleiding komen door een collega, maar dat is niet de meest geschikte plek voor een affaire. Zoek het liever ergens anders. Je hebt de laatste tijd wat stress gehad. Ook daar kan je aan werken deze week. Neem het weekend wat rust.

Beste dag(en) van de week: 1 mei


 

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 1-8 mei 2017

Na woensdag klaart de boel op. Vooral op romantisch en creatief gebied zal je merken dat dingen dan een stuk soepeler verlopen. Je staat meer open voor je gevoel en voor de liefde en je richt je meer op de positieve kanten van je leven. De nadruk deze week ligt op algemene gezondheid en levensstijl. Je besteedt extra aandacht aan je voeding, uiterlijk en je werkt misschien aan je conditie of verbetering van je figuur.Je werkt hard deze week en je kan ook veel werk verzetten. Je werkomgeving is niet saai waarschijnlijk. Er kan sprake zijn van flirten of romantiek op de werkvloer. Breng het weekend door met vrienden of in een groep. Doe iets goeds of wereldverbeterends, iets dat buiten je comfort zone ligt.

Beste dag(en) van de week: 3 mei

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 1-8 mei 2017

 

Je kan na woensdag weer met volle kracht vooruit, Steenbok. Tenminste, zo voelt het. De nadruk ligt deze week op liefde en romantiek, kinderen, avontuur, schoonheid en plezier. Je bent een winnaar in bijna alles deze week (tot 20 mei eigenlijk). Maar je zult er wel hard voor moeten werken. Je kijkt tegen een grote hoeveelheid werk aan. En misschien moet je een paar belangrijke beslissingen nemen. Vergeet deze week de logica, maar ga vooral op je intuïtie af.Ga niet in op provocaties en laat je niet uit de tent lokken. Vermijd conflicten. Leer nieuwe dingen of deel je kennis met anderen.

Beste dag(en) van de week: 7 mei

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 1-8 mei 2017

 

Aan het begin van de week probeer je zoveel mogelijk kleine klussen en probleempjes weg te werken. Je gebruikt je tijd en energie goed en je werkt efficiënt. Als Mercurius op woensdag weer zijn normale richting aanneemt, dan gaat het communiceren op alle vlakken ook weer een stuk vlotter. Je stelt je dan meer open voor anderen en je uit je makkelijker.De nadruk deze week ligt vooral op huis, tuin, gezin, familie en veiligheid. Vanaf het midden van de week ben je meer in balans. Dat merk je ook in de omgang met anderen. Er zijn minder (snel) conflicten. Het einde van de week ben je wat avontuurlijker. De behoefte aan iets nieuws of nieuwe ervaringen neemt toe. Je voelt je moedig en maakt plezier. Have fun, maar let wel op dat je niet overmoedig wordt.

Beste dag(en) van de week:  7 mei

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 1-8 mei 2017

 

Richt je aandacht aan het begin van de week op de dingen die echt leuk vindt. En, moet je dingen doen die je minder vindt, probeer er dan zelf wat plezier aan toe te voegen zodat het minder moeizaam gaat. Op woensdag ontmoet de Zon Neptunus op een positieve manier en dan vind je het prettig om in het middelpunt van de belangstelling te staan of krijg je complimenten van mensen. Je energie neemt ook toe en je kan bergen werk verzetten.Na woensdag krijg je meer zelfvertrouwen, je voelt je veiliger en stabieler. Later in de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen. Je geniet van gezelschap en mochten er probleempjes of onenigheid zijn, dan wordt dat makkelijk glad gestreken.

Beste dag(en) van de week: 1 en 3 mei

Adverteer hier