Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Week horoscopen 2017

5
 
 

Advertise here!!

Citeren01.05.20170 likes

sil sil sil sil sil toch.... sealed

o_-
Citeren01.05.20170 likes

Kans op een nieuwe minnaar :D

Citeren02.05.20170 likes

en rust... waar, wanneer....  wacht er nog steeds op... slechte horoscoopje weer... sealed ga toch eens klacht indienen... klopt van geen kanten... money-mouth

 

o_-
Citeren02.05.20171 likes

Ojeej ik moet sparen en op me geld letten staat erin... Zal ik zoveel gaan uitgeven einde van de week??? money-mouth

Citeren15.05.20170 likes

 

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint, ben je in je hoofd vooral bezig met de toekomst. Je denkt na over je doelen en ambities op de lange termijn. Je bent daarbij best bereid om iets heel anders te gaan doen, iets nieuws of ongewoons. Misschien zit er een verandering op het gebied van je carrière aan te komen. Op dinsdag gaat Mercurius je huis van geld binnen. Dat brengt meer stabiliteit en zekerheid en je krijgt misschien inspiratie om je geldzaken beter of anders aan te pakken.

Later in de week kan je jezelf makkelijker verliezen in een fantasie of in dagdromen. Zaterdag gaat de Zon het teken Tweelingen binnen en dan wordt je geest actiever. Je hebt een positieve kijk op de dingen, bent snel enthousiast en je staat te trappelen om aan de slag te gaan. Iemand in je omgeving kan een oogje op je hebben en zal dat snel aan je laten merken.

Beste dag(en) van de week: 21 mei

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 15-22 mei 2017

Nog een laatste week waarin het vooral om jou draait. Je instelling is positief en je denkt na over wat jij werkelijk wilt. Je hebt het gevoel dat het ook echt gaat lukken. Op dinsdag gaat Mercurius jouw teken binnen. De komende weken is je geest daardoor actiever en je krijgt meer ideeën zonder er veel moeite voor te doen. Je verzamelt informatie of krijgt ongevraagd advies. Maar je stelt je onafhankelijk op en je gaat je eigen weg. Het maakt je daarbij weinig uit wat anderen ervan vinden of zeggen.

Op vrijdag staat Venus recht tegenover Jupiter. Dat maakt je wat lui en je geeft eerder toe aan verleidingen, zoals overmatig veel eten en/of drinken. Zaterdag gaat de Zon je huis van geld binnen. Financiën worden dan belangrijker en je krijgt meer kansen op dat gebied. Het weekend kan je wel wat rust en tijd alleen gebruik.

Beste dag(en) van de week: 15 mei

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint wil je alles tot op de bodem uitzoeken, je wilt dingen beter begrijpen. Je denkt ook na over wat je volgende stap zou moeten zijn. Op dinsdag gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, het teken Stier binnen. De komende weken heb je daardoor een beter voorstellingsvermogen. Je denkt veel, maar je probeert je gedachten zoveel mogelijk voor jezelf te houden.

In het midden van de week sta je open voor nieuwe ervaringen en neemt je zucht naar avontuur toe. Op zondag gaat de Zon jouw teken binnen. Je krijgt dan meer energie, je aantrekkingskracht neemt toe en je vindt het dan prettig om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je richt je op nieuwe kansen en mogelijkheden. Breng het weekend door met vrienden of neem deel aan een groepsactiviteit.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 mei

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint is je aandacht bij de mensen om je heen. Je brengt graag tijd met ze door en je doet moeite om je (liefdes)relatie of relaties in het algemeen te verbeteren. Dinsdag gaat de planeet Mercurius het teken Stier binnen. Je ideeën worden dan origineler en je richt je meer op je toekomt. Je probeert alles te weten te komen over onderwerpen die je interesseren.

Midden in de week is het misschien nodig om de best mogelijke oplossing te vinden voor een probleem dat zich voordoet. Het is belangrijk om slimme besluiten te nemen met de toekomst in je achterhoofd. Later in de week neemt je behoefte aan vrijheid toe. Je wilt op onderzoek uit, de wijde wereld in. Zaterdag gaat de Zon het teken Tweelingen binnen. De komende weken breng je graag tijd alleen door, heb je behoefte aan rust. Je voorstellingsvermogen en fantasie nemen toe en je bent gevoeliger.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 mei

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 15-22 mei 2017

Begin van de week is je carrière en aanzien nog steeds wat je bezighoudt. Je bent productief en je werkt efficiënt. Naarmate je meer werk afkrijgt, neemt je energie alleen maar toe. Je wilt dan vooral doorwerken en nog meer gedaan krijgen. Vraag niet teveel van jezelf.

Mercurius gaat op dinsdag ook nog eens je huis van carrière binnen. Je denkt dan vooral aan je carrièreplannen voor de lange termijn. Vraag advies of bespreek je plannen met iemand die je vertrouwt. Later in de week breng je meer tijd door met de mensen in je leven of met één speciaal iemand waar je veel om geeft. Je probeert je band met hen te versterken. Zaterdag gaat de Zon het teken Tweelingen binnen. Je ontmoet dan nieuwe mensen, misschien één bijzonder en mysterieus iemand. Je doet eerder dingen die buiten je comfort zone liggen en je stelt je onafhankelijk op. Einde van de week hebt je behoefte aan ruimte en tijd voor jezelf.

Beste dag(en) van de week: 21 mei

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 15-22 mei 2017

De mensen waarvan je houdt of de dingen die je graag doet staan in het middelpunt van je belangstelling als de week begint. Je volgt je hart in ieder geval. Op dinsdag gaat Mercurius het teken Stier binnen en dat brengt je veel nieuwe ideeën en een positieve kijk op de dingen.

In het midden van de week kan je productiever zijn en probeer je zoveel mogelijk klusjes weg te werken. Het gevoel dat je dingen afgehandeld hebt, geeft je rust. Later in de week gaat je aandacht weer naar de mensen om je heen. Je doet je best om ze een leuke tijd te bezorgen en er voor ze te zijn. Op zaterdag gaat je Zon in het teken Tweelingen je huis van je carrière en levensweg binnen. Je ambitie groeit. Dat maakt de kans op verandering, succes en vooruitgang op dat gebied groter.

Beste dag(en) van de week: 15 mei

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint, hou je het liever bij het oude vertrouwde. Je voelt je niet avontuurlijk en je houdt je bij dingen die je kent en waarbij je je op je gemak voelt. Op dinsdag gaat Mercurius het teken Stier binnen. Je richt je dan op serieuze zaken. Pakt dingen aan die een grondige verandering of transformatie moeten ondergaan. Je onderzoekt dingen tot op de bodem.

In het midden van de week komt je creativiteit naar boven. Dat kan je gebruiken in alles wat je doet en zorgt ervoor dat je de dingen met meer plezier doet. Einde van de week probeer je het werk dat je moet doen, af te maken. Vrijdag staat Venus recht tegenover Jupiter en dan word je wat luier en je hoeft dan niet veel van jezelf. Op zaterdag gaat de Zon het teken Tweelingen binnen. Je kijk op de dingen wordt dan positiever. Je voelt je krachtig en je staat open voor nieuwe ervaringen

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 mei

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint maak je duidelijke keuzes. Aan welke dingen wil je nu werken en welke dingen laat je nu even voor wat ze zijn. Op dinsdag gaat de planeet Mercurius je huis van relaties binnen. Deze stand helpt je om meer open te zijn en dat maakt het communiceren makkelijker.

In het midden van de week breng je tijd thuis door of op een plaats waar je je thuis voelt. In ieder geval in het gezelschap van mensen die je steunen en aanmoedigen. Later in de week word je wat speelser en wordt je behoefte aan plezier en vermaak groter. Op zaterdag gaat de Zon in het teken Tweelingen. De komende weken houd je je daardoor meer bezig met serieuze zaken. Je werkt aan dingen die verbeterd of veranderd moeten worden. In de liefde kunnen geheimen een rol spelen en kan je een paar blauwe plekken oplopen.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 mei

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint, probeer je wat meer stabiliteit en zekerheid in je leven te krijgen. En hoe beter dat lukt, des te beter jij je voelt. Op dinsdag gaat Mercurius je huis van werk binnen en de komende weken hou je je vooral bezig met kleine projecten, klusjes en heb je een oog voor detail. Later in de week worden je gevoelens belangrijker. Je probeert jezelf sterker te maken zodat je steviger in je schoenen staat.

Op vrijdag staat Jupiter, de heerser van jouw teken recht tegenover Venus. Je kan die dag wat meer moeite hebben om met bepaalde mensen op te schieten. Je kan ook wat koppiger zijn en de neiging hebben om wat eerder toe te geven aan gedrag dat eigenlijk niet goed voor je is. Op zaterdag gaat de Zon je huis van relaties binnen en de komende weken. Je richt je aandacht dan wat meer op anderen en je doet moeite om je relaties te verbeteren. Het weekend wil je alle serieuze dingen zo veel mogelijk vergeten en alleen leuke dingen doen.

Beste dag(en) van de week: 21 mei

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 15-22 mei 2017

Je begint de week vol energie met de Maan in jouw teken. Je bent heel geconcentreerd en gemotiveerd om aan iets nieuws te beginnen als je de kans krijgt. Romantiek, creativiteit en schoonheid zijn deze week een stuk belangrijker voor je dan normaal.

Op dinsdag gaat Mercurius jouw huis van de liefde binnen en de komende weken ben je creatiever en kan je makkelijker je gevoelens uiten, ook in de liefde. In het midden van de week doe je wat rustiger aan. Wat je doet, doe je wel heel gestructureerd. Op zaterdag gaat de Zon in je huis van werk. De weken erna ben je productiever en werk je efficiënter. Alles lijkt je wat makkelijker af te gaan. Misschien vind je het ook tijd om iets aan je levensstijl te verbeteren.

Beste dag(en) van de week: 15 mei

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 15-22 mei 2017

Je begint de week wat traag. Je hebt misschien het idee dat je niet helemaal uitgerust bent en je had graag wat extra tijd voor jezelf gehad. Op dinsdag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen en de komende weken haal je herinneringen op, ben je wat emotioneler en denk je er misschien over na om iets heel nieuws te beginnen. In het midden van de week staat de Maan in jouw teken en dat geeft je weer wat extra energie en motivatie. Dat vergroot je idee om iets nieuws te beginnen of helemaal opnieuw te beginnen alleen maar.

Later in de week lukt het je beter om je werk op te pakken en heb je meer vertrouwen in jezelf en in wat je kan. Op zaterdag gaat de Zon het teken Tweelingen binnen in je huis van de liefde. Je kan dan makkelijker affectie tonen, je bent creatiever en je krijgt meer aandacht van de mensen om je heen. Het weekend heb je nieuwe ideeën en probeer je actief te blijven en zoek je contact met anderen.

Beste dag(en) van de week:  16 en 17 mei

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 15-22 mei 2017

Je stelt je onafhankelijk op als de week begint en je doet de dingen op je eigen manier. Je trekt je minder dan normaal aan van wat anderen ervan vinden. Op dinsdag gaat Mercurius het teken Stier binnen en de komende weken ben je overactief, zit je vol nieuwe ideeën en plannen en werk je met plezier aan je projecten. Ook in het midden van de week ga je je eigen gang. Je laat niemand of niets je van je bezigheden afhouden.

Later in de week staat de Maan in jouw teken. Je hebt dan meer energie en je bent sneller ergens enthousiast over. Op zaterdag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen en daardoor sta je de komende weken meer open voor je gevoelens en uit je je makkelijker. Je vindt het ook prettig om tijd thuis door te brengen met je gezin of familie. Het weekend is tijd om uit te rusten en te genieten van leuke en vooral lekkere dingen.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 mei





Advertise here!!

Citeren15.05.20170 likes

Oeii vrijdag ben ik lui en ga ik toegeven aan eetbuien laughing Wie komt er meedoen??tongue-out

Citeren18.05.20170 likes

 

Oeii vrijdag ben ik lui en ga ik toegeven aan eetbuien laughing Wie komt er meedoen??tongue-out

 ikkeeeeeeeeeeeeee :D

 

Citeren18.05.20170 likes

Tot morgentongue-out 

 

Oeii vrijdag ben ik lui en ga ik toegeven aan eetbuien laughing Wie komt er meedoen??tongue-out

 ikkeeeeeeeeeeeeee :D

 

 

Citeren24.05.20170 likes

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 15-22 mei 2017

De week begint met de Maan in je eigen teken, Ram. Daar krijg je extra energie en enthousiasme door. Je begint de week daardoor vol goede moed en met veel zin in nieuwe projecten en plannen. In het midden van de week doe je wat rustiger aan. Probeer je op één ding tegelijk te richten. Je wilt veel doen en dat lukt je goed. Probeer je alleen niet te gehaast te voelen.

Later in de week werk je verder aan je plannen en krijg je advies en ideeën van of door anderen. Donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Tweelingen. Dan werkt je geest nog beter en sneller en kom je makkelijk met goede oplossingen en nieuwe plannen. Het is ook de goede tijd om je kennis en vaardigheden te delen met anderen. Het weekend breng je het liefste door met mensen die je goed kent en op plaatsen waar je je thuis voelt.

Beste dag(en) van de week: 22 mei

 

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 22-29 mei 2017

Als de week begint heb je wat extra behoefte aan rust. Je kan je een beetje uitgeblust voelen. Neem de tijd die je nodig hebt om je batterij weer op te laden. In het midden van de week staat de Maan in jouw teken. Dat helpt je ook gelijk aan wat extra energie. Je bent enthousiast en pakt met meer plezier nieuwe dingen aan en nieuwe kansen die op je pad komen.

Later in de week groeit je zelfvertrouwen. Je voelt je zeker over je eigen beslissingen. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Tweelingen in je huis van geld. Dat kan goed zijn voor nieuwe financiële kansen en overeenkomsten. Op donderdag ontmoet ook Venus de planeet Pluto. Je kan daardoor problemen hebben met macht of een machtsstrijd voeren om de controle te krijgen of te houden. Het weekend richt je je blik vooruit en bedenk je plannen voor de toekomst.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 mei

 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 22-29 mei 2017

Aan het begin van de nieuwe week breng je tijd door met vrienden of maak je deel uit van groepen. Je draagt in ieder geval je steentje bij aan een gemeenschappelijk doel. Je gedachten en ideeën zijn origineel. Je aantrekkingskracht neemt toe, dus kijk er niet gek van op als je extra aandacht krijgt van de andere sekse. Het midden van de week wordt je intuïtie sterker en ook je fantasie en voorstellingsvermogen nemen toe.

Later in de week staat de Maan in jouw teken. Dat is een hele goede tijd om iets nieuws te beginnen, iets nieuws aan te pakken en zelfs om een nieuwe relatie te beginnen. Wat het ook is, je bent er zelf nogal enthousiast over. Maak gebruik van je extra energie, zolang je kan. Het weekend is de tijd om te genieten van je welverdiende rust, te ontspannen en jezelf eens goed te (laten) verwennen.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 mei

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint, ben je vooral erg gericht op je eigen doelen. Je bent ambitieus en je maakt een paar sprongen vooruit met zaken waar je aan werkt. In het midden van de week sta je open voor het onbekende en doe je eerder dingen die nieuw of onbekend voor je zijn. Zeker als je zelf denkt dat het de goede dingen zijn om je toekomstdromen waar te maken.

Later in de week hecht je meer waarde aan je eigen voorgevoel en intuïtie. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Tweelingen. Dat kan een goede tijd zijn om afstand te nemen van dingen die je tegenhouden om vooruit te komen of die je op een bepaalde manier storen. Het weekend staat de Maan in jouw eigen teken en dan kan je je gevoelens makkelijker uiten. Je wordt ook eerder enthousiast over je eigen plannen.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 mei

 

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 22-29 mei 2017

Je begint de week met een hoop nieuwe ideeën. Je ziet ook genoeg kansen om die ideeën om te zetten in de realiteit. In het midden van de week ben je optimistisch in je werk. Je verzamelt informatie die je nodig hebt om het complete plaatje te zien.

Later in de week richt je je blik meer op de toekomst. Je bent eigenlijk steeds in je hoofd bezig om je dromen waar te maken. Verder zijn vrienden en kennissen belangrijk voor je. Misschien breidt je vriendenkring zich wel uit of zoek je contact met mensen omdat je hun advies nodig hebt. Single Leeuwen kunnen een nieuwe liefde vinden. Een collega of iemand die met het werk te maken heeft, is een minder goede keuze. Zoek het liever ergens anders. Het weekend heb je ook wat tijd alleen nodig om je gedachten op een rijtje te zetten en je even terug te trekken uit de drukke wereld om je heen.

Beste dag(en) van de week: 22 mei

 

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 15-22 mei 2017

Als de week begint, doe je je best om iets of iemand beter te begrijpen. Je richt al je energie en aandacht op die ene persoon of dat ene onderwerp. In het midden van de week lukt het je om je daarvan wat los te trekken en je aandacht wat breder te trekken. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van carrière en levenspad.

Je carrière is op dit moment belangrijk voor je, net als je aanzien en reputatie. Er staan je wat succesjes te wachten op dat gebied. Je krijgt erkenning voor het werk dat je doet en de kans bestaat dat je de aandacht trekt van een groter publiek. Het weekend denk je na over de toekomst en hoe je positieve ontwikkelingen kan waarmaken. Een betere baan of het verdienen van meer geld staan daarbij hoog op je lijstje.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 mei

 

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 22-29 mei 2017

Je geeft de mensen om je heen alle aandacht als de week begint en je helpt mensen hoe en waar je kan. Je band met de mensen om wie je geeft, wordt daardoor sterker. Later in de week heb je wat meer behoefte aan ruimte voor jezelf. Maar over het algemeen is je kijk op de dingen en je leven optimistisch.

Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in Tweelingen. Je krijgt  daardoor behoefte aan vernieuwing, aan nieuwe ervaringen en een beetje meer avontuur in je leven. Je wilt op onderzoek uit en je kennis delen met anderen. Venus ontmoet Pluto, ook op donderdag. Die stand kan je frustreren en het is een goed idee om te zorgen dat je een uitlaatklep hebt voor je eventuele boosheid en irritaties. Maar deze week kan de Weegschaal ook zomaar een nieuwe liefde vinden. Iemand voor het leven. Let vooral op Rammen en Tweelingen. Leeuwen en Boogschutters kunnen er ook mee door. Met Watermannen is het oppassen geblazen.

Beste dag(en) van de week: 26 mei

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 22-29 mei 2017

Aan het begin van de nieuwe week ben je productief. Je pakt veel kleine klussen aan en er komt veel uit je handen. Vooral klusjes die je de laatste tijd hebt laten liggen. Midden van de week heb je meer aandacht voor je relaties en andere mensen. Later in de week zoek je de beste oplossing of aanpak voor een zaak die je bezighoudt.

Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Tweelingen en dat kan een goede tijd zijn om onderzoek te doen en om veranderingen door te voeren. Ook je  interesse in paranormale of occulte zaken neemt toe. Samenwerken gaat je minder goed af deze week, dus doe het liever alleen. Pluto, de heerser van jouw teken komt ook op donderdag de planeet Venus tegen. Dat kan moeilijkheden geven in de omgang met anderen. Het weekend maak je gebruik van je vrijheid. Je doet de dingen op jouw manier en op waar jij zin in hebt.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 mei

 

 

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 22-29 mei 2017

Je bent creatief als de nieuwe week begint. Ook je werk pak je op een creatieve manier aan. En dat is goed, want hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter het resultaat. In het midden van de week kan je je goed concentreren. Je hebt oog voor detail en je kan veel klussen wegwerken.

Later in de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen. Je helpt ze of geeft ze gewoon wat meer aandacht. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het huis van je relaties. Je kan je dan gemakkelijker aan iets of iemand binden, besteedt meer tijd met je geliefde of je ontmoet meer nieuwe mensen. Dat gebeurt allemaal in een prettige sfeer want je sluit nu eerder compromissen en je vermijdt conflicten. Ga er in het weekend op uit, ontmoet mensen en vermaak je.

Beste dag(en) van de week: 22 mei

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 22-29 mei 2017

Als de week begint, ben je bij voorkeur veel thuis of op plaatsen waar je je thuis voelt. Het liefst in gezelschap van je gezin of bij mensen waar je om geeft. Je hebt meer behoefte aan comfort en aan dingen die je kent om je emotioneel beter te voelen. In het midden van de week luister je nog meer naar je hart in plaats van naar je hoofd.

Eind van de week heb je het idee dat je je verloren tijd een beetje moet inhalen en wat klussen moet wegwerken die zijn blijven liggen. Op donderdag vindt een nieuwe Maan plaats in je huis van werk. Het is de goede tijd om nieuwe projecten te starten, uit te kijken naar een nieuwe baan of de boel op je werk eens goed te reorganiseren. Behalve je werk kan je ook veranderingen aanbrengen in je lifestyle of een dieet gaan volgen. Het is niet de goede tijd om nu een nieuwe relatie te beginnen. Wacht daarmee tot juni. Het weekend gebruik je om te ontspannen en om weer in balans te komen.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 mei

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 22-29 mei 2017

Aan het begin van de week ben je druk in je hoofd. Je hebt zoveel ideeën en je maakt zoveel plannen, dat je ze onmogelijk allemaal kan waarmaken. Kies er één of twee uit waar je je echt op kan richten. In het midden van de week draait het om romantiek, creativiteit en schoonheid. Een nieuwe liefde, die zou kunnen uitlopen op een langdurige relatie, kan zich deze week aandienen.

Je bent speels en maakt graag plezier deze week. Je richt je aandacht dan ook het liefst op de dingen die graag doet. Zoals hobby’s of vakantieplannen maken of een creatief project beginnen. Deze week, vanaf donderdag is ook heel geschikt om eens een grote voorjaarsschoonmaak in je huis te houden. Het weekend is de tijd om met vrienden af te spreken, waarschijnlijk bij jou thuis. Want daar is het dan mooi opgeruimd.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 mei

 

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 22-29 mei 2017

De komende week ligt de nadruk op huis, gezin, veiligheid en natuur. Zoek naar een nieuw huis als je plannen hebt om te verhuizen. Maar wacht met verhuizen tot juni. Je geeft deze week graag veel geld uit aan je huis, maar je kan er ook mee verdienen. Door overbodige spullen te verkopen bijvoorbeeld.

Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van huis en gezin. Voer reparaties of verbeteringen uit aan je huis of houd een familiebijeenkomst. Ga zachtaardig met je partner of gezin om. Met vriendelijkheid kom je verder dan met harde woorden. Het weekend neemt de kans op romantiek, plezier en vermaak toe. Dus maak er gebruik van.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 mei

 

 

 

 

 

 

Citeren30.05.20170 likes

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Je begint de week met een goed humeur Ram. Je legt je aandacht op creatieve projecten en je richt je op de goede dingen in het leven. Op dinsdag maakt Mars, de planeet die heerst over jouw teken, een gunstige combinatie met Uranus. Dat maakt je nog moediger en voortvarender dan anders.

Later in de week wil je je zaakjes graag op orde krijgen. Je maakt lijstjes en planningen en doet de dingen die gedaan moeten worden. Het weekend breng je door met mensen waar je een sterke band mee hebt. Op zondag gaat Mars je huis van huis en familie binnen en je besteedt dan meer tijd thuis. Je besteedt ook meer aandacht aan je emoties

Beste dag(en) van de week: 29 en 30 mei

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Je bent in een emotionele stemming als de week begint, Stier. Je probeert jezelf emotioneel wat stabieler en zekerder te voelen. Later in de week probeer je erachter te komen waardoor je je beter voelt, hoe je meer van het leven kan genieten en plezier kan maken. De heerser van jouw teken, Venus loopt op donderdag de planeet Saturnus tegen het lijf.

Je kan je dan beter concentreren, je hebt meer discipline en je gedraagt je meer volwassen. Het weekend besteed je gedeeltelijk aan je planning voor de volgende week. Je probeert structuur aan te brengen in je bezigheden. Je voelt mentaal sterker en je hebt meer plannen en ideeën.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juni

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Je begint de week met het maken van plannen voor de korte termijn. Je wilt er het liefst meteen mee aan de slag gaan. Later in de week zijn je emoties belangrijker. Je doet er alles aan om je lekker in je vel te voelen. Op woensdag komt de heerser van jouw teken Mercurius, Pluto tegen. Je voelt je dan krachtiger, alsof je de touwtjes weer sterk in houden hebt.

Het weekend leg je je werk naast je neer en doe je dingen die je gelukkig maken. Op zondag gaat Mars je huis van geld binnen. De komende tijd besteed je meer aandacht aan je financiën, hou je je budget beter in de gaten en misschien lukt het je wel om van je hobby extra inkomsten te krijgen.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 juni

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Aan het begin van de nieuwe week richt je je op die onderwerpen die meer zekerheid en stabiliteit kunnen gebruiken. De situatie waarin je je bevindt kan wat chaotisch zijn en je probeert er wat orde in de scheppen.

Later in de week pak je je werk weer op en kan je je beter focussen. Het weekend werk je vooral aan jezelf. Je wil sterk zijn en je krachtig voelen zodat je elke situatie aan kan. Op zondag gaat Mars jouw teken binnen en dat geeft extra energie, uithoudingsvermogen, enthousiasme. Heel geschikt voor een nieuw begin, nieuwe kansen en projecten die je komende tijd bezig zullen houden. Mars blijft namelijk twee jaar lang in die positie.

Beste dag(en) van de week:  4 juni

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

De week begint met de Maan in jouw teken Leeuw. Je richt je aandacht op wat jij wilt en wat jij wilt bereiken. Je bent enthousiast en gedreven om de dingen vooral snel te laten gebeuren. Later in de week neemt je zelfvertrouwen toe. Je krijg meer vertrouwen in wat je zelf allemaal kan en wat je kan bereiken.

De Zon en heerser over jouw teken ontmoet de planeet Jupiter op zaterdag. Je plannen zijn groot en je optimisme minstens zo groot. Maar op zondag gaat Mars het teken Kreeft binnen. Je voorstellingsvermogen en intuïtie nemen toe en je kan jezelf dan makkelijker verliezen in dagdromen en fantasieën. Je staat wat minder graag in het middelpunt van de belangstelling en je hebt tijd nodig om schoon schip te maken.

Beste dag(en) van de week: 29 en 30 mei en 3 juni

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Aan het begin van de week neem je wat meer tijd voor jezelf. Je wilt het liefst een bezem door je leven halen en alles wegdoen dat je op een bepaalde manier hindert of stoort. De Maan staat later in de week in jouw teken. Je hebt dan meer energie en je richt je op nieuwe kansen en opnieuw beginnen.

Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken ontmoet op woensdag de planeet Pluto. Je kan dan zonder moeite wat veranderingen doorvoeren, onderzoek doen en je voelt je gepassioneerd over wat je doet.  Het weekend laat je je werk voor wat het is. Je verwent jezelf en geeft toe aan ontspanning. Je brengt tijd door met vrienden en misschien breidt je sociale kring wel uit.

Beste dag(en) van de week: 31 mei, 1 en 2 juni

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Als de week begint ben je goed in het bedenken van creatieve oplossingen voor problemen. Je laat je deze week meer leiden door je intuïtie en je luistert beter naar wat je gevoel je zegt. Venus, de heerser van je teken maakt op donderdag een positieve combinatie met Saturnus. Je kan dan makkelijker knopen doorhaken en je twijfelt minder lang dan je normaal als Weegschaal doet. Je doet wat nodig is en je kan zelfs de leiding nemen.

Het weekend staat de Maan in jouw teken. Je hebt dan meer energie en motivatie en je komt sneller in actie. Op Zondag gaat Mars je huis van carrière en levenspad binnen en je zal je daardoor de komende tijd ambitieuzer en gedreven voelen. Je stelt jezelf doelen en je werkt hard om die te bereiken.

 

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juni

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Als de week begint, voel je je energiek en heb je zin om aan het werk te gaan. Je maakt grote stappen vooruit. Ondanks je eigen inzet kan je wel te maken krijgen met vertraging of tegenslag, maar ook dat werk je makkelijk weg.

Later in de week voel je je sterk en onafhankelijk. Je gaat je eigen weg en doet dingen op je eigen manier. Op woensdag maakt de Pluto, de planeet die heerst over jouw teken, een gunstige combinatie met Mercurius. Dat helpt je bij het bedenken van nieuwe ideeën en inventieve oplossingen voor je plannen. Het weekend neem je tijd voor jezelf. Vooral je geest kan wel wat rust gebruiken. Op zondag gaat Mars het teken Kreeft binnen en de komende weken voel je je avontuurlijker, moediger en heb je een optimistische kijk op het leven. Wel neemt je behoefte aan vrijheid toe.

Beste dag(en) van de week: 31 mei

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Aan het begin van deze nieuwe week ben je druk in je hoofd. Er komen allerlei wilde ideeën en plannen in je op en je gelooft zelf heilig in al die plannen. Later in de week kan je het complete plaatje van die plannen beter overzien en word je wat realistischer.

Op zaterdag maakt Jupiter, de heerser van jouw teken, een positieve combinatie met de Zon. Je voelt je dan goed in je vel, je krijgt complimentjes en aandacht van anderen zonder dat je er moeite voor doet. Het weekend breng je het liefst door met vrienden of familie. Op zondag gaat Mars het teken Kreeft binnen. Je verzamelt dan meer informatie of doet onderzoek naar ideeën, mensen die je beter wilt leren kennen. Dat onderzoek kan zich ook op jezelf richten om meer zelfkennis op te doen.

Beste dag(en) van de week: 29 en 30 mei en 3 juni

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Als de week begint ben je toe aan verandering. Je bent even uitgekeken op het oude vertrouwde en je hebt behoefte aan iets nieuws. Dat lukt misschien niet meteen, maar je maakt er wel plannen voor. Later in de week ben je wat rustiger en zie je ook de nadelen van al die plannen.

Op donderdag maakt Saturnus, de planeet die heerst over jouw teken een positieve combinatie met Venus. Je kan dan beter met mensen om je heen opschieten. Je voelt je meer in balans, je bent vriendelijk en je sluit eerder compromissen. Op Zondag gaat Mars je huis van relaties binnen. Daardoor besteed je meer aandacht aan de mensen om je heen of aan die ene bijzondere persoon in je leven.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juni

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Als de week begint ben je heel sociaal bezig. Je bent hulpvaardig en steunt de mensen om je heen waar je kan. Je lost problemen op en daar voel je jezelf beter door. Uranus, de planeet die heerst over jouw teken, maakt op dinsdag een positieve combinatie met Mars. Je krijgt dan meer energie en je bent eerder enthousiast over dingen.

Later in de week krijg je meer diepgang. Je zoekt dingen die je wil weten tot op de bodem uit. Het weekend trek je er misschien op uit. Je hebt behoefte aan avontuur en je stelt je geest open voor nieuwe ervaringen. Op zondag gaat Mars je huis van werk binnen. De komende weken ga je daardoor effectief met je tijd en energie om. Je bent zo georganiseerd mogelijk en misschien maak je positieve aanpassingen aan je levensstijl om gezonder gaan leven. Loop niet te hard van stapel.

Beste dag(en) van de week: 30 mei, 3 en 4 juni

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 29 mei- 5 juni 2017

Het begin van de nieuwe week heb je oog voor detail. En dat kan op allerlei gebied nuttig zijn. Later in de week gaat je aandacht uit naar de mensen in je leven. Je speelt misschien een bemiddelende rol. Je probeert compromissen te maken zodat je iedereen bij elkaar kan houden. Het weekend wordt je stemming wat serieuzer en denk je na over diepgaande onderwerpen.

Op zondag maakt Neptunus, de planeet die heerst over jouw teken een minder gunstige combinatie met de Zon. Je kan je dan wat somber voelen, moe en je hebt meer behoefte om alleen te zijn. Maar Mars gaat ook op zondag je huis van de liefde binnen. Je richt je daardoor de komende weken meer op de dingen en mensen waar je van houdt. Je bent creatiever en je handelt vanuit je gevoel.

Beste dag(en) van de week: 1 juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5
 
 

Adverteer hier