Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Week horoscopen 2017

Advertise here!!

Citeren25.01.20170 likes

twas de vallende sterren vrutzel... cool

o_-
Citeren25.01.20170 likes

 

rustige week? ja vast... weet niesil maar weet je zeker dat je naar de goeie sterren heb zitten turen? :P

 Mischien ben je gewoon in de verkeerde maand geboren :P

Citeren25.01.20170 likes

Jaja geef mij de schuld maar weer ik denk dat je je glazen bol gewoon wat vaker moet poetsen tongue-out

Citeren31.01.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Mars staat in jouw teken Vissen. Dat maakt je wat meer gehaast, maar ook vechtlustiger dan normaal. Financieel gaat het je goed. Je geeft ook wat meer geld aan jezelf uit, aan kleding of uiterlijke dingen. Je zelfvertrouwen neemt langzaam toe. Ook de liefde wordt weer wat actiever. Singles gaan meer daten. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet en vraag erom. Mensen willen je graag helpen.

Beste dag(en) van de week: 30 en 31 januari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Mars bevindt zich in je 1ste huis. Daar krijg je heel veel energie van en extra uitstraling. Alles moet sneller en je bent nog ongeduldiger dan anders. Je bent ook eerder boos en dat kan thuis en op het werk tot uitbarstingen leiden. Maar er zijn ook positieve dingen. Je krijgt eerder en makkelijker dingen voor elkaar. Je slaapt onrustiger en droomt waarschijnlijk ook meer dan normaal.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je hebt deze week misschien wat minder energie dan normaal. Neem daarom af en toe wat extra rust of doe iets dat je leuk én ontspannend vindt. Financieel staan de planeten gunstig. Als je op dat gebied iets wilt regelen dan is de kans op succes groot. Je aandacht wordt vooral door je carrière opgeslokt. Je huis- en gezinsleven staan deze week op een lager pitje.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 februari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De bovenste helft van je horoscoop blijft deze week het actiefst. Dat betekent dat je vooral met je carrière bezig bent. Neem wel op tijd je rust want stress ligt op de loer en dat heeft dan weer een negatieve invloed op hoe je je voelt. Een zuiveringskuur kan je goed doen. Dat kan lichamelijk zijn, maar je kan ook je omgeving opruimen en spullen die je niet meer nodig hebt, wegdoen.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Vooral geld houdt je bezig Kreeft. Je denkt erover, praat erover of je leent het. Geld helpt je ook om veranderingen door te voeren. Je begint te week wat teruggetrokken. Je hebt een hoop om over na te denken. Twijfel je deze week over de bedoelingen van iemand? Geef ze dan het voordeel van de twijfel en wees flexibel. Met Mars, Venus en Uranus in je 10e huis wordt je carrière steeds belangrijker en je krijgt het drukker. Maar dat vind je niet erg.

Beste dag(en) van de week: 2 en 3 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je maakt van je hart geen moordkuil deze week. Maar het is ook niet nodig om er zomaar alles uit te gooien. Aan de andere kant, je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Je doet niet aan compromissen. Mensen zien je dan wel eerder als arrogant en egoïstisch. Ga lekker naar de sportschool of wat hardlopen om stoom af te blazen. Later deze week kan zich een oplossing voordoen voor een probleem waar je al langer mee zit.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Begin van de week gaat het goed met je liefdesleven. Misschien is er een nieuwe romance in je leven of bloeit een bestaande relaties weer op. Later in de week wordt je aandacht opgeëist door andere zaken. Financieel ziet het er ook gunstig uit. Het geld lijkt uit onverwachte hoeken binnen te komen. Verder kunnen zich  wat onverwachte veranderingen voordoen en dat vind je al snel verwarrend.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een druk weekje voor jou Weegschaal. Met Mars in je huis van relaties kan je ook wel wat opschudding verwachten. Ruzie, onenigheid, heftige discussies met je partner, collega’s of familie liggen op de loer. Deze week kan je al die eigenschappen die je bezit om de vrede te bewaren, goed gebruiken. De kans is groot dat je deze week veranderingen aanbrengt in je lifestyle of er in ieder geval over nadenkt.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je hebt alles onder controle als de week begint. Wil je een nieuw project opstarten of heb je plannen daarvoor. Wacht dan niet en doe het deze week. Alle planeten bewegen nu vooruit tot 6 februari, dus de situatie is optimaal. Je bent misschien wel heel erg op jezelf gericht. Geef anderen eens een complimentje of probeer je in hun denken te verplaatsen.

Beste dag(en) van de week: 2 en 3 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Zeg wat je denkt en doe wat je zegt. Dat is het motto voor deze week. Dus als iedereen zegt dat ze iets mooi vinden en jij vindt van niet, zeg het gewoon. Als je een oogje hebt op iemand, vertel het hem of haar. Het draait allemaal om goed communiceren. Je doet zoveel indrukken op en je praat zoveel dat je aan het einde van de week even moet bijkomen. Tot 7 februari liggen je kansen voor de liefde goed. Liefde lijkt verband te houden met financiën.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Het draait deze week nog steeds om geld. Het is een prima week om een project te beginnen, om investeringen te doen of schulden af te lossen. Je hebt het druk en je werk neemt je in beslag. Probeer je niet alleen met je werk bezig te houden. Spreek af met vrienden, bel ze op of schrijf ze een brief.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Er gebeurt zoveel om je heen dat je een beetje het gevoel hebt dat je er geen controle over hebt. Je kan moeilijk de dingen om je heen laten gebeuren zonder betrokken te raken. Je wilt graag alles begrijpen en weten. Einde van de week kunnen je financiën je in een slechte bui bezorgen. Zet jezelf op de eerste plaats dit weekend. Laad je batterij op en lees een goed boek of zo.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 februari

 

bron rubriek.nl

Citeren06.02.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Met Mars en Venus samen in je huis van geld en bezit, spelen je financiën een rol van betekenis. Er komt genoeg geld binnen, maar je behoefte om geld uit te geven is groot. Dus houd een beetje in de gaten of je wel echt nodig hebt wat je koopt. Let deze week ook op wat je zegt. Kies je woorden zorgvuldig en houd je toon in de gaten. Onder deze stand van Neptunus wordt je bedoeling snel verkeerd uitgelegd. Mensen die hun hulp aanbieden of mensen die bij grote instellingen werken waar je mee te maken hebt, hebben het niet altijd het beste met je voor.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 februari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Met Venus, net in jouw teken aangekomen, is de kans groot dat je liefdesleven verbetert. Je trekt mensen aan zonder dat je er moeite voor doet. En die aantrekkingskracht helpt je ook verder in zaken en bij je werk. Je hebt een positieve kijk op de dingen en als je daarnaast een duidelijk beeld voor ogen hebt van wat je wilt bereiken, dan kan je stappen zetten. Je staat nu graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar overspeel je hand niet. Kom niet te arrogant en zelfverzekerd over. Daar maak je geen vrienden mee en je krijgt er vroeger of later spijt van.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je hebt deze week misschien een wat sombere kijk op de dingen. Je denkt of praat jezelf als het ware een beetje de put in. Het lijkt of alles om je heen beweegt en verandert, maar jij staat stil. Je kan je maar het beste op je werk storten.  Dat is een gebied waar je succes kan boeken deze week. Leidinggevenden en andere autoriteiten zijn je gunstig gezind. Ook financieel staan de planeten gunstig.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 februari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je carrière is deze week nog steeds het gebied waar je het meeste energie in steekt. Je krijgt constant berichtjes, mailtjes en telefoontjes. Je bent populair. Je sociale leven is druk en gezellig. Let wel op hoeveel geld je uitgeeft want al die gezelligheid kost je heel wat. Kijk ook uit wie je in huis haalt en aan wie je je sleutel en spullen toevertrouwt. Tegen het einde van de week gaat het kriebelen. Je voelt de behoefte aan verandering, iets nieuws.

Beste dag(en) van de week: 8 en 9 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze week denk je wat meer aan de toekomst dan normaal. Je zorgen maken over dingen waarvan je niet weet of ze gaan gebeuren, dat heeft geen zin. Probeer zoveel mogelijk in het hier en nu te leven. Je kan te maken krijgen met roddels of nieuwtjes over mensen die dicht bij je staan. Je huis is je toevluchtsoord, de plek waar je het gezellig maakt voor jou en je familie. Op je werk wordt er op je gerekend of verwacht dat je iets afhandelt. Maak je baas niet boos. Het weekend belooft bijzonder te worden met de volle maan en maansverduistering. De maan en kreeft horen samen…

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Zon, de heerser van jouw teken staat in Waterman, recht tegenover jouw teken. Dat is niet de meest gunstige stand. Probeer je leeuwensnuit niet in zaken te steken waar je niks mee te maken hebt. Je krijgt onherroepelijk de deksel op je neus. Probeer het ook niet erg te vinden als de aandacht even niet op jou gericht is. Ga je niet als een drama queen gedragen om de aandacht terug te krijgen. Gun anderen de aandacht of het succes ook eens. Tegen het einde van de week neemt je energie toe. Je humeur wordt beter. Misschien moet je sorry zeggen tegen je partner?

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Met de heerser van jouw teken in het plezier en vermaak deel van je horoscoop, is het een goed idee om je wat losser te gaan gedragen en meer plezier te maken. Denk wat minder na over wat je zegt, wees spontaan.  De maansverduistering dit weekend kan invloed hebben op vrienden of vriendschappen. Het kan ook het eind van een vriendschap betekenen. Computers en hight-tech apparatuur kunnen deze week kuren vertonen.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Relaties zijn belangrijk voor je deze week. Met Venus in tegengestelde richting in het teken Ram gebeurt alles snel en zonder veel rekening te houden met gevoelens. Dat is niks voor jou. Jij wilt dingen overdenken en afwegen voor je in actie komt. De mensen om je heen lijken wat humeuriger en vriendschappen en andere relaties worden op de proef gesteld. Probeer je zo neutraal mogelijk op te stellen. Breng het weekend door met een goed boek op de bank.

Beste dag(en) van de week: 8 en 9 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De les die je deze week moet leren is loslaten. Mensen om je heen kunnen je kwetsen of frustreren. Denk even na over waarom mensen dat doen, maar blijf er niet in hangen. Geef deze mensen geen macht over je door je stemming door hen te laten beïnvloeden. Laat het los en ga door met je leven. Een ander onderwerp van aandacht is geld. Het klinkt misschien saai maar blijf de hand op de knip houden. En leen als het even kan geen geld. Heb je nog wat tijd over, doe dan iets spiritueels. Ga mediteren bijvoorbeeld.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Met Venus en Mars samen in het huis van kinderen en gezin, is het een goed idee om daar je tijd en aandacht in te steken. Spelen er problemen of is er onenigheid? Ga er zo min mogelijk over in discussie. Je sociale leven bloeit op. Spreek met iemand af en als je favoriete onderwerp ter sprake komt, dan is de middag of avond zo voorbij. Als je ergens graag over praat, kan je er bijna niet over ophouden. Behalve je sociale leven gaat ook je liefdesleven er op vooruit. Kansen nemen toe. Alleen je eigen wispelturigheid staat je in de weg.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je straalt deze week kracht en power uit. Vooral thuis heb je de touwtjes strak in handen. Maak er gebruik van en start een project. Bijvoorbeeld een voorjaarsschoonmaak of opknapbeurt. Ook als je mensen daarbij inhuurt, dan heb je er de wind goed onder. Maar let op voor problemen met elektriciteit. Als je met mensen in gesprek gaat, probeer dan te voorkomen dat je iemands ego kwetst. Je financiële positie is prima. Dus ga eens lekker shoppen dit weekend.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Deze week draait het om relaties. Watermannen houden er over het algemeen van om zich te omringen met vrienden en kennissen. Deze week gaat dat wat moeizamer. Conflicten liggen op de loer. Laat je niet uitlokken en ga de confrontatie niet aan. De kans is groot dat je het onderspit delft en nog meer mensen tegen je in het harnas jaagt. Lekker eten en drinken,  mooie kleding en andere luxe hebben je interesse. Overdrijf het niet. Je hebt zelfvertrouwen en je voelt je energiek. Geniet daarvan.

Beste dag(en) van de week: 6 februari

Advertise here!!

Citeren13.02.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

De week begint goed. Er hangt liefde en romantiek in de lucht. Je waardeert de schoonheid om je heen en je kan nu extra genieten van een goed boek, een film of concert. Later in de week ben je nog steeds in een wat dromerige stemming. Maar je moet jezelf dan wel wat meer dwingen om je te focussen op werk en andere verplichtingen. Eind van de week worden relaties belangrijker. Probeer niet te kritisch te zijn naar andere mensen. Met gewoon vriendelijkheid kom je verder.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 februari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid neemt deze week toe. Maar probeer daarbij wel een beetje rekening te houden met de mensen om je heen. Die hebben er wat minder begrip voor. Door Mars in jouw eigen teken heb je genoeg energie en een goede uitstraling. Als je deze week gaat sporten of aan je conditie gaat werken dan boek je snel vorderingen. Met liefde en financiën gaat het de komende tijd ook goed, met dank aan Venus in Ram.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Vanaf deze week begint je energie weer langzaam toe te nemen en dat gaat nog een tijdje in een opgaande lijn door. Omdat Mercurius je hoogste punt doorkruist kan je voordeel en vooruitgang boeken op het gebied van financiën. Het tempo waarin de dingen om je heen gebeuren lijkt deze week hoger te liggen dan normaal. Je voelt je sterk en vol vertrouwen. Je hebt misschien de neiging om sneller veranderingen door te voeren. Doe het niet zonder er eerst goed over na te denken anders moet je straks weer dingen terugdraaien. 

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je bent nog steeds druk, druk, druk. Je maakt waarschijnlijk allemaal lijstjes van dingen die je nog moet doen en die je allemaal niet wilt vergeten. En natuurlijk streep je de dingen die je hebt afgewerkt met veel plezier weg. Door al dat harde werken, verbruik je wel de nodige energie. Probeer voldoende te slapen en doe ook andere dingen die je gezondheid zoveel mogelijk verbeteren. Alleen zo kan je dit tempo volhouden. Probeer je lijstjes zoveel mogelijk door de week af te werken en houd het weekend vrij om wat leuke dingen te doen. 

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als de week begint, zit je met je hoofd in de wolken. Je denkt na over de toekomst en je ziet je doelen heel duidelijk voor je. De weg er naartoe is bezaaid met zowel grappige als frustrerende gebeurtenissen. Na dinsdag keer je weer terug op aarde en pak je je normale werkzaamheden weer op. Maar houd die toekomstbeelden in de gaten, vooral als je beslissingen maakt. Je humeur is wat minder deze week. In tegenstelling tot normaal, heb je wat meer de neiging om mensen de waarheid de zeggen. Je zegt ook dingen zonder er eerst goed over na te denken. Vind het dan niet raar als mensen ook tegen jou geen blad voor de mond nemen.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je bevindt je in een periode waarin je afscheid moet nemen van overbodige ballast. Dan kan letterlijk zijn, waarbij je rommel om je heen opruimt. Dat kan geestelijk zijn, waarbij je afscheid neemt van overtuigingen en je meningen aanpast. Het kan ook zijn dat je mensen uit je leven schrapt of dat je je lichaam zuivert en overtollig gewicht kwijtraakt. Je planeten verschuiven zich nu naar de bovenste helft van je horoscoop en dat betekent dat je je meer op de buitenwereld gaat richten. Je ambitie en maatschappelijke positie worden belangrijker.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Je bent deze week wat overgevoelig en zeer spiritueel ingesteld. Je droomt misschien wat meer, en je maakt je ook eerder zorgen. In het leven van vrienden kunnen zich ingrijpende veranderingen voordoen. Ze kunnen scheiden of verhuizen. De week begint druk. Je communiceert met veel verschillende mensen. Soms zelfs tegelijk. Ondertussen probeer je alles goed georganiseerd en op een rijtje te houden, want daar hou je van. Einde van de week keert de rust weer en het weekend kan je zelfs een beetje genieten.

Beste dag(en) van de week: 13 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal kan je je goed aanpassen aan de omstandigheden. Bovendien kan je de kleine dingen van het leven waarderen. En die eigenschappen komen begin van de week goed van pas. Niet alles lijkt te gaan dan zoals je zou willen. Maar ondertussen maak je zonder dat je het in de gaten hebt toch kleine vorderingen, die later uit kunnen groeien tot iets groots en goeds. Vrienden zijn ook heel belangrijk deze week. Ze zoeken bij jou een luisterend oor of gewoon wat gezelligheid. Je kan zelfs meer gaan voelen voor één van je vrienden.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Begin van de week lijkt het of je een tijger in je tank hebt. Wat je in je hoofd hebt, daar ga je voor en je laat je door niks tegenhouden. En het lijkt ook of het je allemaal makkelijk afgaat. In het midden van de week kan je een meningsverschil hebben met iemand die autoriteit heeft. Misschien je baas? Even kan je er flink de pest in hebben. Later in de week klaart je stemming op. De kans is groot dat je iemand tegenkomt die je lange tijd niet gezien hebt of je doet iets aardigs voor iemand anders. Dat geeft je plezier. Het weekend is rustig.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Het gaat nog steeds goed wat betreft de liefde. Het klikt goed met de meeste mensen om je heen en als het even meezit met één iemand in het bijzonder. In de liefde val je in deze periode op slimme mensen die welbespraakt zijn. Een goed gesprek of een geestelijke klik zijn als romantiek voor je. De planeten wijzen je er op een subtiele manier op dat je het leven best wat serieuzer mag nemen. Einde van de week kan je last hebben van wat wrijving. Juist de mensen waar je van houdt, kunnen je gek maken. Het weekend verloopt ontspannen.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je begint de week een beetje in mineur. Je bent wat humeurig en liefst zou je alles en iedereen even willen laten voor wat ze zijn. Maar helaas heb je zo je verplichtingen. Tot en met woensdag moet je je bezig houden met zaken die misschien haast hebben, maar verder niet heel interessant zijn. Vanaf donderdag knapt je stemming snel weer op. Je energie komt terug en je krijgt weer zin in de dingen. Je stort je met plezier op de klussen die op je liggen te wachten.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Maandag is je stemming wat melancholisch. Veel oude gevoelens en ballast komen bij je boven. En over ballast gesproken. Misschien wordt het tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Het opruimen van je huis kan daarnaast ook nog eens therapeutisch werken. Je bent energiek en je zelfvertrouwen is goed. Wat je werk betreft kan je slechts denken aan een andere baan of je kan ook echt actie ondernemen om een nieuwe baan te zoeken. Het weekend is de tijd om iets creatiefs of cultureels te doen. Bezoek eens een museum of ga zelf schilderen.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

Citeren21.02.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Een prima weekje voor jou, Vissen. Je energie en uitstraling zijn top en met je acties boek je goede resultaten. Deze week boek je vooral succes en tevredenheid als je je dingen voor of in dienst van een ander doet. Geld blijft belangrijk en actief. Je hebt nog steeds de neiging meer geld uit te geven dan nodig is. Vooral aan luxe artikelen. Einde van je week kan je je rust goed gebruiken. Je energie heeft dan een dipje. Doe het wat rustig aan. Het weekend komt je energie terug en ben je klaar om leuke dingen te doen.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27  februari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Een rustige week voor jou Ram. Een weekje om bij te komen en te herstellen. Wees creatief en geniet van romantiek en mooie dingen. Als je een gokje waagt, is de kans groot dat het in je voordeel is. Je bent populair, optimistische en er staan een aantal sociale activiteiten op de agenda. Einde van de week en de week hierna heb je wat meer de behoefte om je terug te trekken en de eenzaamheid op te zoeken. Maar geef je er niet helemaal aan over. Leven als een kluizenaar doet je geen goed.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

De komende week geeft je plezier, optimisme en populariteit. Je zou zelfs een relatie kunnen beginnen. Getrouwde stieren zouden in de verleiding kunnen komen om een buitenechtelijke relatie te beginnen. Verwacht er maar niet te veel van. Er zijn veel zaken die je aandacht vragen. Financieel gaat het voor je wind. Je krijgt extra geld binnen of lost een schuld af. Vanaf het weekend neemt je geluk toe op het werk maar ook op sociaal gebied. Wees voorzichtig met het maken van beloften en om ergens je handtekening onder te zetten.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Carrière, je reputatie en aanzien zijn belangrijk voor je deze week, Tweelingen. Als je met organisaties of autoriteiten te maken hebt, houd je ogen dan goed open. Kijk uit voor valkuilen of onethische voorstellen. Als je twijfelt, doe dan niets en trek je terug. Je sociale leven is ook opwindend. Er kan een romance opbloeien. Einde van je week krijg je wat meer aandacht voor een gezondere lifestyle.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Verre reizen, culturele activiteiten, religie en filosofie spelen deze week een rol. Let op met beloften die je doet op dit gebied. Het kunnen valkuilen zijn die vermomd zijn als verleiding. Als je geld ontvangt, doe je er goed aan om het op te sparen en het voorlopig niet uit te geven. Geld, inkomsten en aankopen houden je ook in gedachten bezig. Bedenk jezelf dat iedere actie altijd een reactie oproept. Dus als je iets belooft of je op een bepaalde manier vastlegt, accepteer de gevolgen dan zonder morren.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een week waarin financiële actie en seksuele verlangens een rol spelen. Ook lifestyle veranderingen en spirituele of bovennatuurlijke gebeurtenissen kunnen je bezighouden. Probeer je er niet al te veel in te verdiepen en let op voor je iets of iets met iemand begint. Het kan gevolgen hebben die je van te voren niet kan voorzien. Je bent nog steeds in een periode waarbij je maatschappelijke aanzien en doelen belangrijker voor je zijn dan je huis en gezin.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Een week die kansen en uitdagingen brengt. Nieuwe samenwerkingen en nieuwe mogelijkheden. De nadruk ligt op relaties, zowel liefdesrelaties als andere relaties. Wees voorzichtig en vooral kritisch in de omgang met anderen. Er zijn geen snelle en makkelijke oplossingen en er is ook weinig kans dat je opeens de liefde van je leven tegen komt. Hoe groter de verleiding, hoe groter de kans op teleurstelling. Verleg je aandacht deze week liever naar je huis en gezin.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een week van werk en klusjes voor jou, Weegschaal. De kans is groot dat je een beetje verveeld, overwerkt en moe bent. Probeer werk en andere zaken een beetje lichter op te nemen en duik er niet te diep in. En, delegeer taken waar je kan. Werkzoekende Weegschalen kunnen deze week geluk hebben en werk vinden. Eet goed en leef gezond. Heb speciale aandacht voor de maag deze week.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een week van romantiek, schoonheid, plezier en kinderen voor jou, Schorpioen. Maar let op, de kans op valkuilen is groot. Deze week en de komende weken ben je druk met werk en geld verdienen. Je hebt het geluk aan je kant wat dat betreft. Voor je idee schiet je maar langzaam op. Vergeet niet om ook wat aandacht te besteden aan je geliefde, huis en gezin. Ze voelen zich snel tekort gedaan. Het weekend belooft romantisch te worden.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze week eisen vooral je huis en tuin, familie, veiligheid, voeding en de natuur in het algemeen je aandacht op. Laat je niet teveel in beslag nemen door een kind of partner die teveel aandacht van je vraagt. Deze komende weken zijn wat minder geschikt om een huis te kopen of te verkopen. Romantiek kan deze week wel opbloeien. Vooral met iemand met wie er al langer iets broeit. Het kan zelfs om een ex-geliefde gaan. Vermijd conflicten waarbij zowel de liefde als geld betrokken zijn.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Een makkelijke week voor jou, Steenbok. Wel ben je druk met kleine klusjes, papierwerk, communicatie en wat korte tripjes. Probeer niet te veel tijd te steken in deze vrij onbelangrijke zaken. Kijk naar het grote plaatje en focus je op de meer belangrijke zaken in je leven. Probeer om je inkomsten te vergroten. Vraag om opslag of verkoop wat spullen die je niet meer nodig hebt. Gebruik je energie en je diplomatie om problemen die zich voordoen op te lossen.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

De komende week draait het om geld, eigendom, geheugen en kennis. Steek niet te veel tijd in oppervlakkige zaken. Aan het eind kan blijken dat je je tijd verspild hebt. Zoek naar de diepere betekenis van dingen. Daarnaast is het ook een week van vriendschap, optimisme, plezier en flirten. Een goede vriend kan meer voor je gaan betekenen. Na donderdag neemt je energie toe. Ga er het weekend op uit, ontmoet mensen en imponeer ze met je sprankelende persoonlijkheid.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

Citeren10.03.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Je begint de week creatief. Je benadert alles op een speelse manier en je brengt met veel plezier tijd door met anderen. Later in de week verandert je stemming. Je wordt wat praktischer en serieuzer. Je werkt harder en je krijgt wat meer voor elkaar. Op donderdag gaat Mars het teken Stier binnen. Daardoor wordt je geest actiever. Je krijgt meer ideeën en plannen. Je deelt je mening en gedachten eerder met anderen, leert er nieuwe dingen bij en je neem meer informatie op. Het weekend, met een volle maan in je huis van relaties, breng je door met de mensen die belangrijk zijn in je leven. Je steekt meer energie in je relatie en je laat makkelijker je gevoelens zien.

Beste dag(en) van de week:  12 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je emoties zijn sterk als de week begint, je bent druk in je hoofd. Je denkt meer na over wat je vindt van mensen, relaties en situaties om je heen en je bedenkt hoe je jezelf daarin moet opstellen. Later in de week kan je die emoties weer wat beter loslaten en voel je je meer ontspannen. Maak wat tijd vrij voor dingen die je echt graag doet. Als het even kan bij voorkeur dingen die ook nog gezond en positief zijn. Op donderdag gaat Mars je huis van geld binnen. Geld wordt belangrijker en je inkomsten nemen toe. Het weekend gebruik je om wat klusjes en achterstallig werk weg te werken. Dat komt door de volle maan in je huis van werk.  Maar werk niet te hard, je raakt snel gestrest.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Begin van de week zit je vol ideeën en plannen. Je geest werkt op volle toeren. Het is ook makkelijker voor je om contact te maken met anderen. Je hebt er weinig moeite mee om je wat je denkt en voelt, om te zetten in woorden. Later in de week blijft het niet alleen bij denken en ga je ook echt aan het werk. Aan een nieuw project misschien, iets dat je van de grond af opbouwt. Op donderdag gaat Mars jouw teken binnen. Je krijgt dan meer energie en enthousiasme. Het weekend wordt een tijd om te genieten van leuke dingen en de mensen om je heen. De volle maan in het weekend staat in het huis van de liefde. Je bent dan extra romantisch, speels en creatief.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 maart

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Begin van de week doe je het wat rustiger gaan. Je hebt weinig zin in haast en stress. Je neemt de tijd om beslissingen en actie te ondernemen en ook om dingen af te maken. Mercurius die in één lijn staat met de Zon zorgt voor nieuwe ideeën. Je agenda loopt snel vol met afspraken met vrienden en familie. Donderdag gaat Mars het teken Stier binnen. Je werkt dan het liefste en het beste alleen. Je hebt dan waarschijnlijk ook wat meer rust en ruimte voor jezelf nodig. Het weekend gebruik je om zaken in en om het huis te regelen en te zorgen voor je partner en gezin. De volle maan vindt plaats in je huis van huis en gezin. Mercurius in de buurt van Saturnus kan je op zondag wat lui maken. Dus doe dan een beetje rustig aan.

Beste dag(en) van de week: 13 maart

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Maan gaat jouw teken binnen als de week begint. Je bent daardoor wat meer gericht op je eigen wensen en behoeften. Je ziet nieuwe kansen en begint nieuwe projecten. Later in de week heb je meer vertrouwen in je eigen keuzes en handelingen. Donderdag gaat Mars het teken Stier binnen en de komende weken heb je daardoor meer energie. Je bent vooral bezig om je dromen na te jagen en uit je comfort zone te stappen en nieuwe dingen te ondernemen. Je verandert of breidt je sociale contacten ook uit. Het weekend heb je behoefte aan het gezelschap van mensen die jouw ideeën delen. Met de volle maan in Maagd op zondag is het goed om te leren zeggen wat je denkt en je emoties te uiten.

Beste dag(en) van de week: 6 en 7 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je hebt wat meer tijd voor jezelf als de week begint. Misschien heb je die tijd nodig om tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Of misschien heb je tijd nodig om je plannen te overdenken. Maandag staan de Zon en Mercurius op één lijn. Daardoor heb je veel ideeën en werk je hard aan kortlopende projecten. Later deze week staat de Maan in jouw teken en dan krijg je energie en wil je graag aan nieuwe dingen beginnen. Donderdag gaat Mars jouw huis van carrière binnen en daardoor ben je de komende weken ambitieuzer en meer gedreven om je doelen te bereiken. Het weekend vindt er een volle Maan plaats in je huis van geld. Een goede tijd om je administratie eens bij te werken.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Aan het begin van de week breng je veel tijd door met vrienden. Je stapt ook makkelijker uit je comfort zone, je probeert nieuwe en andere dingen. Maandag, als de Zon op één lijn staat met Mercurius trek je meer aandacht en sta je eerder in het middelpunt van de belangstelling. Je voelt je in ieder geval vol zelfvertrouwen en op gemak met jezelf. Later deze week kan je je beter inleven in anderen en krijg je meer gevoelens van medeleven. Je helpt anderen eerder. Donderdag gaat Mars het teken Stier binnen en dat zorgt ervoor dat je vanaf dan een positievere kijk op het leven hebt, nieuwe ervaringen opdoet en nieuwe kansen aangrijpt. Het weekend vindt er een volle maan in je jouw teken plaats. Je bent dat gevoeliger en staat ook meer open voor anderen. Zondag komen Mercurius en Saturnus samen en dat kan je merken door een gebrek aan discipline en meer moeite met concentreren.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je maakt veel vooruitgang begin van de week. Je voelt je ook ambitieuzer en je werkt hard om successen te boeken. Je ziet nu ook de resultaten van werk waar de de afgelopen drie weken aan werkte. Later in de week heb je misschien wat behoefte aan hulp van mensen om je heen om verder te komen. Donderdag gaat Mars het teken Stier binnen en dat maakt je wilskrachtiger, maar ook koppiger. Als je eenmaal een besluit hebt genomen, kom je er niet op terug. Het weekend richt je je aandacht wat meer op het verleden. Neem de tijd om uit te rusten. Omdat er een volle maan plaatsvindt in Maagd is het ook een tijd om je te ontdoen van afval en onnodige ballast. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Beste dag(en) van de week: 13 maart

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Bij het begin van de week voel je de behoefte aan iets nieuws, je wilt je wereld vergroten, nieuwe ervaringen opdoen die je een andere kijk op de dingen geven. Je hebt een positieve instelling en je wilt die gevoelens delen met anderen. Later de week stel je jezelf doelen en ga je daar ook echt aan werken. Op donderdag gaat Mars in Stier in je huis van relaties. Je wordt dan wat zorgzamer, je besteedt meer tijd en aandacht aan de mensen om je heen. Sommige Schorpioenen kunnen een nieuwe relatie beginnen. Het weekend, met een volle Maan in Maagd, voel je je onafhankelijk en vrij. Je laat je niet tegenhouden door regels of door wat anderen denken. Je gaat je eigen gang.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Je begint de week serieus. Je zoekt misschien informatie of je doet onderzoek zodat je bepaalde dingen beter kan begrijpen. Later in de week neem je de zaken wat lichter op. Je hebt dan meer behoefte aan plezier en je wilt meer genieten van het leven. Donderdag gaat Mars het teken Stier binnen in je huis van werk. Je wordt dan wat praktischer, je werkt efficiënter en ook meer productief. Je werkt zo heel veel klusjes van je to-do lijst af. Je kan ook werken aan je conditie, stress aanpakken en je lifestyle verbeteren. Het weekend vindt er een volle maan plaats in je huis van werk en je richt je op je doelen. Je ziet vooruitgang als je de afgelopen tijd hard gewerkt hebt.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

De mensen in je leven zijn belangrijk voor je als de week begint. Je geniet van de tijd die je doorbrengt met je partner en/of gezin. Je hebt veel aandacht voor ze en helpt ze waar je kan. Later in de week als Mars het teken Stier binnengaat in je huis van de liefde, word je creatiever en romantischer. Je behoefte aan liefde en genegenheid neemt toe. Je probeert dan zoveel mogelijk tijd te besteden aan dingen die je echt graag doet. Met de volle Maan in Maagd dit weekend, maak je je sterk voor je overtuigingen en sta je achter je mening. Mensen die je van gedachten proberen te veranderen, kunnen zich de moeite besparen. Als Saturnus en Mercurius elkaar ontmoeten op zondag kan je moeite hebben om je te concentreren en om helder en duidelijk te communiceren.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

De week begint druk voor jou Waterman. Maar je werkt efficiënt en vol energie en daardoor krijg je veel gedaan. Later deze week leiden relaties je af van je werk. Je besteedt dan wat meer tijd aan de mensen in je leven. Donderdag gaat Mars in Stier in je huis van huis en gezin. Je huis als veilige thuisbasis is dan belangrijk. Maar ook je werkt ook aan je eigen basis, je zelfvertrouwen. Het weekend gaat je aandacht uit naar serieuze zaken door de volle Maan in Maagd. Iets wat je graag voor jezelf had willen houden, kan in de openbaarheid komen. Je kan ook extreme emoties voelen en daar een uitlaatklep voor zoeken.

Beste dag(en) van de week: 13 maart

Citeren13.03.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

De week begint met een kans om het nuttige met het aangename te verenigen. Je kan anderen helpen en daarmee doe je ook jezelf een plezier doen. Op maandag gaat Mercurius in je huis van geld. Financiën trekken meer je aandacht. Je mentale energie wordt wat minder en je hebt meer tijd nodig om beslissingen te nemen en om plannen te maken. Maar als je eenmaal een beslissing neemt, dan sta je er helemaal achter. Later in de week verbetert je stemming. Je wilt erop uit trekken, de wereld in. Je wilt nieuwe dingen zien en meemaken. Het weekend richt je je weer op je doelen en ambities. Je bedenkt hoe je vooruitgang kan boeken en je kan het succes al een beetje voelen. 

Beste dag(en) van de week:  16 en 17 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Aan het begin van de week richt je je aandacht op de mensen in je leven. Ze staan bovenaan je lijstje van prioriteiten. Je geeft ze aandacht en besteedt meer tijd aan ze. Maandag gaat Mercurius jouw teken binnen. Dat zorgt ervoor dat je je ideeën en gedachten makkelijker kan uiten. Het kost je ook minder moeite om nieuwe informatie op te nemen. Later in de week doe je moeite om tot de bodem van iets te gaan. Je probeert een situatie, een project of een persoon te begrijpen, maar daar moet je wel veel moeite voor doen. Het weekend heb je meer tijd voor jezelf. Je hebt behoefte aan vrijheid en nieuwe ervaringen en je wil het liefst dingen doen zonder veel rekening met anderen te houden.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je richt je aandacht op de taken die je moet doen als de week begint. Je bent zeer productief en je stelt je prioriteiten duidelijk. Je wilt het liefst dingen afwerken en wegwerken zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen en daardoor kan je wat meer in gedachten verzonken raken en je houdt die gedachten ook het liefste voor jezelf. Je hebt ook meer fantasie. Later in de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen en je relaties in het algemeen. Venus staat het weekend op één lijn met Mercurius en daardoor stel je je wat meer open en gaat het communiceren je beter af. 

Beste dag(en) van de week: 18 maart

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je begint de week creatief. Je richt je aandacht dan ook het liefst op creatieve taken en projecten. Als je je bezig moet houden met serieuze of praktische zaken, dan vind je het moeilijk om je aandacht erbij te houden. Misschien kan je die saaie taken ook op een creatieve manier doen? Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je krijgt daardoor veel originele ideeën en je denkt meer ‘outside the box’. Je houdt jezelf goed bezig. Zorg dat je jezelf niet over de kop werkt. Gun jezelf in het weekend de rust om tijd door te brengen met mensen of één mens in het bijzonder waar je graag bij bent. Op zaterdag staat Mercurius op één lijn met Venus en daardoor ben je makkelijker in de omgang.

Beste dag(en) van de week: 13, 14 en 18 maart

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je bent emotioneel sterk als de week begint, Kreeft. Je kan heel wat hebben en je hebt de kracht om ervoor zorgen dat je jezelf beter voelt. Je kan jezelf van binnen sterker maken. Op maandag gaat Mercurius je huis van carrière binnen. Het lukt je dan beter om je te richten op praktische zaken. Je richt je vooral op je doelen en plannen voor de lange termijn. Misschien vraag je anderen om advies. Later in de week kan je dingen doen waar je echt van houdt met mensen die je na aan het hart liggen. Het weekend voer je klusjes uit, bereid je je voor op de week die komen gaat en zorg je dat je je zaakjes op orde hebt. 

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als de week begint, loopt je hoofd over van de ideeën. Het zijn vooral ideeën en plannen voor de korte termijn. Je verzamelt de informatie die je nodig hebt, vraagt om advies als dat nodig is en je zoekt dingen grondig uit. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Hierdoor kan je de komende weken nog meer goede ideeën hebben. Je hebt een bijzonder positieve kijk op de dingen. Later in de week worden de mensen in je leven belangrijker en breng je daar meer tijd mee door. Op vrijdag staan de Zon en Saturnus dicht bij elkaar waardoor je jezelf wat lui voelt en moeite hebt om je te concentreren. Het weekend veeg je alles wat met werk te maken heeft aan de kant, het is dan tijd voor plezier…

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Begin van de week neem je ruim de tijd om besluiten te nemen of in actie te komen en die dingen te doen die je belangrijk vindt. Je blijft gefocust op de onderwerpen waar je al langere tijd mee bezig was. Op maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je verzamelt meer informatie, verdiept je grondig in zaken en je hebt een wat meer serieuze kijk op het leven. Het weekend richt je je aandacht op de mensen in je leven die dicht bij je staan. Mercurius en Venus staan op zaterdag op één lijn. Dat maakt je heel charmant. Je kan prima opschieten met anderen, je geniet van gezelschap en je bent eerder bereid om compromissen te sluiten.

Beste dag(en) van de week: 18 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De week begint met de maan in je eigen teken Weegschaal. Je hebt veel energie en zin in de week. Je richt je op nieuwe kansen en mogelijkheden. Op maandag gaat Mercurius je huis van relaties binnen. Samenwerken wordt dan belangrijk. Je krijgt de beste ideeën en je presteert het beste als je in gezelschap van anderen bent. Later in de week kan je wat rustiger aan doen. Je wordt wat socialer, vriendelijker en geduldiger. Zaterdag staan Venus en Mercurius op één lijn. Je geest werkt dan op volle sterkte. Je bent alert en je kan jezelf goed uitdrukken.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 maart

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Neem aan het begin van de nieuwe tijd wat meer tijd voor jezelf. Zorg dat je goed uitgerust bent. Je voelt je beter als je alleen bent en als je je eigen gang kunt gaan. Vermijd mensen die je energie kosten. Maandag gaat Mercurius je huis van werk binnen en daardoor kan je je prima concentreren op je werk. Vooral op kleine taken en klusjes die gedaan moeten worden. Je organiseert je zaakjes goed, je maakt lijstjes en je hebt aandacht voor details. Later in de week gaat de maan in jouw teken. Je hebt dan meer energie en zin in dingen waar je belangstelling ligt. Het weekend is de tijd om te genieten en jezelf eens goed te verwennen.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Je stapt een beetje buiten je comfort zone als de week begint. Je doet de dingen net even anders als je normaal doet. En misschien bereik je daardoor iets waar je al langer naar op zoek was. Op maandag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je bent dan romantischer en creatiever, je maakt meer tijd vrij voor plezier en je besteedt meer tijd met je partner en mensen waarvan je houdt. Later in de week wordt je fantasie en intuïtie sterker. Dus als je beslissingen moet nemen, luister dan naar je gevoel. Het weekend gaat de maan in jouw teken en dan denk je na over plannen voor de toekomst. Zorg wel dat je eerst goed je huiswerk doet voordat je ergens aan begint of instapt.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je kan werken aan de doelen die je jezelf gesteld hebt als de week begint. Je bent zeer ambitieus, gedreven en gefocust op wat je wilt bereiken. Je kan grote stappen vooruit maken. Maandag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen.  Je voelt je thuis dan extra op je gemak en je hebt meer aandacht voor je huis en mensen om je heen. Vrijdag komt Saturnus, de heersende planeet over jouw teken, dicht bij de Zon. Je kan dan aandacht krijgen waar je niet op zit te wachten of er kunnen zich dingen voordoen waar je je ongemakkelijk bij voelt. Het weekend ga je een beetje je eigen gang. Je doet de dingen die je zelf wilt en je geniet van je welverdiende rust.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je begint de week positief gestemd. Je denkt groot en je hebt er zin in. Je richt je op uitbreiding en nieuwe ervaringen. Je wilt zien wat de wereld jou nog meer te bieden heeft. Maandag gaat Mercurius het teken Ram binnen. Je krijgt dan nog meer ideeën en je werkt aan korte termijn plannen. Je geest is nog actiever dan normaal. Later in de week kan je je plannen ten uitvoer gaan brengen. Bedenk wat je zelf kan doen en wat je beter aan anderen kan overlaten. Het weekend is de tijd om sociaal te zijn en tijd met vrienden en familie door te brengen. Je hebt het in je om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Beste dag(en) van de week: 13, 14 en 18 maart

 

Citeren16.03.20170 likes

Komt dat even mooi uit de 18de en 19de als beste dagen ;)

Adverteer hier