Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Week horoscopen 2017

Advertise here!!

Citeren20.01.20170 likes

flauw hoor silvia, dat die van jou klopt... die van mij klopt niet en is dezelfde horoscoop... cool

o_-
Citeren21.01.20170 likes

Maandag weer nieuwe ronden nieuwe kansen :D

Citeren21.01.20170 likes

ben eens benieuwdcool

o_-
Citeren22.01.20170 likes

doe maandag maar beter je best sil anders ga ik nog denken dat hele horoscoop gebeuren lariekoek is :P

Citeren23.01.20170 likes

hahaha hier idem vrutzel 

 

o_-

Advertise here!!

Citeren24.01.20170 likes
weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Schud je kussens maar op Vissen. Je hebt een rustige week voor de boeg. Je trekt je wat terug, brengt tijd alleen door en maakt plannen voor de toekomst. Het is een prima tijd om zaken met regeringsinstellingen en andere officiële organisaties af te handelen. Doorbreek die neiging om alleen te zijn af en toe en dwing jezelf om naar buiten te gaan of je onder de mensen te begeven. Vanaf vrijdag breekt een periode van vijf weken aan waarin je geluk met met geld toeneemt.

Beste dag(en) van de week: 30  januari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

De komende week en de weken erna worden gevuld met sociale activiteiten, optimisme en geluk. Je voelt je opgewekt en blij. Er is een kleine kans dat single Rammen de liefde vinden, maar het is niet heel waarschijnlijk. Bovendien kan een relatie die nu begint, te maken krijgen met afkeuring van je omgeving. Je bent vrij ambitieus, dus maak plannen en voorstellen en imponeer je leidinggevenden. Je bent deze week en de komende weken aantrekkelijk voor de andere sekse. Daarbij zijn jouw impulsen sterk, dus ga wel een beetje voorzichtig te werk.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 januari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Je wordt deze week goed  in de gaten gehouden door leidinggevenden en andere autoriteiten. Maar maak je geen zorgen. Als je een beetje je best doet, dan val je goed in de smaak. Deze week en de komende weken zal je waarschijnlijk hard moeten werken. Maar dat zal wel beloond worden met extra inkomsten of promotie. Het is een goede week om te reizen, iets te publiceren, een nieuwe opleiding uit te zoeken. Op het gebied van liefde en relaties is er weinig te verwachten.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 januari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een goede week, en eigenlijk een hele goede maand. Het is een tijd waarin reizen, ideeën, discussies, media, cultuur en liefde belangrijk zijn. En dat zijn activiteiten die jou wel liggen. Deze tijd is minder geschikt om een liefdesrelatie te beginnen. Wees diplomatiek in de omgang. Samenwerken met anderen is kan de komende tijd een uitdaging voor je zijn. Vanaf vrijdag wordt je sociale leven drukker en leuker. En dat gaat door tot begin maart.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 januari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

In de week die voor je ligt, krijg je te maken met verborgen waarden, mysteries, onderzoeken, beloften en de gevolgen daarvan. Je kunt ontdekkingen doen of informatie vinden die belangrijk voor je is. Bij alle officiële zaken die je wilt afhandelen of contracten die je wilt ondertekenen, is het belangrijk dat je zeer voorzichtig bent. Voer taken uit waarbij je geen keuzes hoeft te maken of ze wel goed of slecht zijn. Je wilskracht is sterk en met wat geluk erbij kan je lastige dingen goed voor elkaar krijgen.

Beste dag(en) van de week: 30 januari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De komende week en eigenlijk de hele maand, ligt de nadruk op relaties, verhuizingen, onderhandelingen, contracten en het verbreden van je horizon. Je kan deze periode mensen ontmoeten die meer voor je gaan betekenen en bijzonder voor je worden. Zelfs je toekomstige partner kan daarbij zitten. Deze week zijn vooral je capaciteiten op het gebied van schrijven, denken, communiceren en discussiëren heel goed. Probeer wel om niet bij conflicten betrokken te raken. Dat geeft alleen maar onnodige stress.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 januari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

De komende week draait het vooral om werken, werken en nog eens werken. Hou je gezondheid in de gaten, eet goed en neem op tijd je rust. Het is een prima tijd om gereedschappen of apparatuur te kopen. Vanaf vrijdag neemt je sex appeal aanzienlijk toe. Dat biedt dus goede kansen op het gebied van de romantiek en relaties. Je neiging om zaken tot op de bodem uit te zoeken wordt ook sterker. Dat is prima zolang je niet te veel doordraaft.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 januari

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het accent ligt deze week op romantiek, creativiteit, schoonheid en activiteiten die direct plezier opleveren. Ook relaties worden intenser. Dat geldt voor alle soorten relaties.  Je behoefte aan liefde sterker. Single Weegschalen zullen zeker actief op zoek gaan naar de liefde. Probeer de verleiding om iets te beginnen met een collega te weerstaan.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 januari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De komende week draait het vooral om rustig aan doen, je huis en gezin, voeding en renovaties en reparaties. Misschien begin je nieuwe projecten op dit gebied. Deze week is de verleiding groot om je in een romance te storten of om een gokje te wagen en daar wat extra geld mee te verdienen. Vanaf vrijdag begint een maand waarin hard werken belangrijk wordt. Dat harde werken zal zich op den duur vertalen in meer inkomsten.

Beste dag(en) van de week: 30 januari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

De komende week draait het vooral om communicatie, korte uitstapjes, administratie en andere klusjes. Op dit gebied heb je de wind mee. Start een nieuw project als je daar plannen voor hebt. Ze kunnen je in de nabije toekomst voordelen opleveren. Je voelt je in je vrijheid misschien wat beperkt door je gezin of huiselijke beslommeringen. Probeer een tussenweg te vinden. Vanaf vrijdag wordt je leven romantischer. Je behoefte aan liefde wordt groter.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 januari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

De komende week zijn geld, inkomsten, aankopen en verkopen, bezit, geheugen en leren belangrijk. Je kunt deze week een goede slag slaan. Zoek contact met de juiste mensen, deze kunnen je verder helpen. Verspil deze week zo min mogelijk tijd aan kleine, onbelangrijke klusjes en kletspraatjes. Je voelt je misschien aangetrokken tot iemand, maar de kans is groot dat die persoon je snel zal gaan vervelen. Je begint de week wat traag maar je energie en uitstraling nemen toe naarmate de week vordert.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 januari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Dit is één van de weken dat je veel energie en uitstraling hebt omdat de Zon in jouw teken staat. Je bent aantrekkelijk en dat trekt mensen naar je toe. Ga er zoveel mogelijk op uit. Maak nieuwe contacten, imponeer mensen en begin nieuwe projecten. Alles wat je nu begint, maakt een goede kans op succes. Probeer liever je geld op een goede manier te sparen of te beleggen dan dat je deze week veel geld uitgeeft. Vanaf vrijdag begint een periode dat je het een stuk drukker krijgt.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 januari

 

 

Bron rubriek.nl

Citeren25.01.20170 likes

Het lijkt er op dat ik m'n beste dagen deze week al gehad heb :(

Citeren25.01.20170 likes

Ik heb ze nog te goed vrijdag en zaterdag, dus er is nog hoop voor me :D

Citeren25.01.20170 likes

onzin die horoscopen

ze doen gewoon een beetje random praatje zodat iemand zich der in kan vinden

en als je er dan in geloofd denk ja ,verrek het klopt ook nog

haha

Citeren25.01.20170 likes

rustige week? ja vast... weet niesil maar weet je zeker dat je naar de goeie sterren heb zitten turen? :P

Adverteer hier