Forums  ›  Gezellig Kletsen.com  ›  Gezellig Kletsen.com
 

Week horoscopen 2017

 
 
1

Advertise here!!

Citeren05.01.20173 likes

Week 1 

Waterman

Waarschijnlijk gluur je vanonder de dekens het nieuwe jaar in, Waterman, nog niet helemaal klaar om aan 2017 te beginnen. Niets mis met een beetje rust en ontspanning, hoor. Sterker nog, het is voor jou de beste voorbereiding op een heel succesvol jaar. Wat je ook kunt doen: budgetteren. Dat klinkt misschien saai, maar deze week is heel geschikt om je inkomsten en uitgaven onder de loep te nemen en te kijken wat er slimmer kan. Verder is het zaak om rekening te houden met Mercurius, die nog steeds retrograad is in de sociale zone van je horoscoop. In vertaling: misverstanden met vrienden.

Vissen

2017 is begonnen – en hoe! Venus is te vinden in je sterrenbeeld en brengt je alle liefde, schoonheid en cash die je nodig hebt. Bovendien staat actieplaneet Mars aan je zijde, wat een mix van durf, drive en doorzettingsvermogen oplevert. Je kunt alles voor elkaar krijgen en alle competitie aan, Vissen. Normaal gesproken ben jij helemaal niet zo competitief, maar nu is het toch wel de moeite waard om het wedstrijdje aan te gaan. Ook fijn: de retrograde van Mercurius is bijna afgelopen. Heel even volhouden nog!

Ram

Welkom in 2017, lieve Ram! Er staan je grote veranderingen te wachten, maar in eerste instantie heb je vooral behoefte aan rust. Met Mars en Venus samen in slaap- en dromenzone van je horoscoop is het heerlijk om lang onder de dekens te blijven liggen. Bovendien beweegt Mercurius nog altijd de verkeerde kant op, wat verwarringen en vertragingen veroorzaakt, vooral op het gebied van communicatie en reizen. Na woensdag kunnen mensen nogal bot uit de hoek komen. Verstandig dus om een beetje op te passen met wat je zegt en de mening van anderen te respecteren.

Stier

Het nieuwe jaar gaat van start met de sociale zone van je horoscoop in de schijnwerpers. Alles draait om samenwerken en samenzijn. Hoe meer mensen je om je heen weet te verzamelen, hoe gelukkiger je je voelt. Wel een dingetje om rekening mee te houden: communicatieplaneet Mercurius is nog altijd retrograad, wat chaos en confrontaties kan veroorzaken. Pas op dat je geen dierbare contacten kapotmaakt omdat je zo nodig je eigen mening wilt doordrukken, Stier.

Tweeling

2017 gaat uitstekend van start, Tweelingen. Venus en Mars staan samen in het deel van je horoscoop dat over ambities & carrière gaat. Dat zorgt voor een zee aan inspiratie. Wees niet bang om groots te dromen en leg de lat maar lekker hoog. Weet wel dat de communicatie nog steeds niet helemaal lekker loopt vanwege de retrograde van Mercurius. Dubbelcheck of mensen écht hebben begrepen wat je bedoelt en communiceer bij voorkeur face to face in plaats van via mail of app.

Kreeft

Normaal gesproken hou jij van knusheid en huiselijkheid, maar met Venus en Mars samen in de reiszone van je horoscoop voel je je ineens heel avontuurlijk. Je wilt niets liever dan nieuwe landen verkennen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen meemaken. Hoe exotischer de bestemming, hoe beter. Ook fijn: de retrograde van Mercurius is bijna achter de rug. Dat betekent dat misverstanden en verwarringen (vooral met collega's) langzaam naar de achtergrond verdwijnen.

Leeuw

2017 is aangebroken en je wilt niets liever dan zo snel mogelijk zo veel mogelijk voor elkaar krijgen. Dat komt doordat Mars en Venus samen in de productiviteitszone van je horoscoop te vinden zijn. Je bent scherp, snel en efficiënt, Leeuw. Doe er je voordeel mee! Maar: hou ook rekening met communicatieplaneet Mercurius, die nog altijd de verkeerde kant op beweegt. Mochten er verwarringen ontstaan, dubbelcheck dan of anderen wel hebben begrepen wat je bedoelt (en andersom).

Maagd 

Hoera! Het nieuwe jaar is aangebroken. Jij hebt al een lange lijst klaarliggen van doelen en dromen voor 2017. Het is haast maken, Maagd, want 365 dagen is bijna te weinig om alles voor elkaar te krijgen wat je wilt. Bovendien vraagt de liefde de komende weken om je onverdeelde aandacht. Pas op dat je niet zó in de ander opgaat dat je je eigen wensen en behoeften uit het oog verliest, oké? En hou er rekening mee dat Mercurius nog altijd retrograad is, wat chaos kan veroorzaken in huis en met familieleden. Ga conflicten en confrontaties zoveel mogelijk uit de weg.

Weegschaal

Happy New Year, Weegschaal! Jij bent normaal gesproken van de rustige aanpak, maar met zó veel plannen voor 2017 kun je niet anders dan direct hard aan de slag gaan. Gelukkig mag je rekenen op alle inspiratie en energie die je nodig hebt. Zolang je tussendoor zo nu en dan een pauze inplant, komt het allemaal voor elkaar. Verder is het goed om te weten dat Mercurius nog altijd retrograad is (het einde is inmiddels wel in zicht). Heb je ergens een heel uitgesproken mening over, dan is het verstandig om discussies en confrontaties nog even uit de weg te gaan.

Schorpioen

2017 staat in het teken van geld en financiën, en deze eerste week vormt daarop geen uitzondering. Je mag rekenen op briljante inzichten om je inkomsten en vermogen verder te verhogen, Schorpioen. Een goed moment dus om je over de cijfers te buigen en slimme plannen te maken voor het komende jaar. Iets heel anders: Mars is de komende weken te vinden in het deel van je horoscoop dat over romantiek en creativiteit gaat. Vul je leven met (betaalbaar) plezier.

Boogschutter

Klaar voor de start… 2017! Jij was aan het eind van vorig jaar al in topvorm, Boogschutter, en alle noeste arbeid die je toen hebt verricht begint nu z'n vruchten af te werpen. Tegelijkertijd heb je behoefte aan rust en ontspanning. Het is alsof eerst het nieuwe jaar moest aanbreken voordat je jezelf kon toestaan om uit te blazen. Het is helemaal geen schande als je de komende dagen wat meer tijd in huis (en in bed, in bad, op de bank…) doorbrengt.

Steenbok

Joehoe! Jouw seizoen is aangebroken. Het begin van het nieuwe jaar is voor jou altijd het beste moment van het jaar omdat de zon dan in je sterrenbeeld te vinden is. Alles staat in het teken van je grootste doelen en dromen, Steenbok. De retrograde van Mercurius (ook in jouw sterrenbeeld) heeft je waarschijnlijk een beetje afgeremd de afgelopen weken, maar het gaf je ook de kans om achterom te kijken en dingen opnieuw te doen. Na deze week beweegt Mercurius weer de goede richting uit en is het all systems go!

Citeren06.01.20170 likes

zit een kern van waarheid in...

o_-
Citeren09.01.20170 likes

Week 2  

 

Waterman

De retrograde van Mercurius is eindelijk achter de rug! Maar net wanneer de chaos een beetje naar de achtergrond begint te verdwijnen, zet de volle maan op donderdag je leven op z'n kop. Het volledige emotionele spectrum komt voorbij. In plaats van gevoelens te onderdrukken, is het verstandiger om ze gewoon maar toe te laten – als een soort zuivering. In het weekend staat de maan in de relatiezone van je horoscoop en wordt alles weer rustiger.

Vissen

Heb je net de retrograde van Mercurius achter de kiezen, dient meteen de volgende astrologische happening zich aan: op donderdag is het volle maan in de emotionele Kreeft (net als jij een waterteken). Dat beïnvloedt het deel van jouw horoscoop dat over liefde, plezier en creativiteit gaat. Bovendien zijn Venus (liefde) en Neptunus (dromerigheid) samen te vinden in jouw sterrenbeeld. Vertaling: romantiek ten top! Geniet ervan, Vissen.

Ram

Het grote nieuws van afgelopen weekend was het einde van de retrograde van Mercurius (lees: minder misverstanden en verwarringen). Het grote nieuws van deze week is de volle maan in de huiselijke zone van je horoscoop. Hij staat pas voor donderdag op het programma, maar de dagen ervóór kunnen ook al heel emotioneel zijn. Je voelt je kwetsbaar en nostalgisch, Ram. Doe het rustig aan en zorg goed voor jezelf.

Stier

Net nu Mercurius weer de goede kant op beweegt en de communicatie weer een beetje soepel loopt, staat er een volle maan op het programma in het deel van je horoscoop dat over woorden & gedachten gaat (op donderdag). Hou rekening met mededelingen die behoorlijk schokkend kunnen zijn, Stier. In plaats van meteen te reageren, is het verstandig om eerst even diep adem te halen. Zo voorkom je dat je dingen zegt of doet waar je later spijt van krijgt. In het weekend keert de rust gelukkig alweer terug.

Tweelingen

Communicatieplaneet Mercurius beweegt sinds afgelopen weekend weer de goede richting uit; een uitstekend begin van de nieuwe week. Maar net als je de groove weer een beetje te pakken hebt, komt de volle maan de boel verstoren. Dat ontketent een zee aan emoties, Tweelingen. Je merkt het vooral op het gebied van eigenwaarde & financiën. Probeer gevoelens niet te onderdrukken; laat ze toe en je zult zien dat je je daarna stukken beter voelt.

Kreeft

Deze week wordt een emotionele achtbaan, Kreeft. Maar ach, voor een gevoelig sterrenbeeld als jij voelt iedere dag een beetje als een rollercoaster, toch? De intensiteit wordt veroorzaakt door de volle maan, op donderdag te vinden in jouw sterrenbeeld. Denk terug aan je laatste verjaardag: de dromen, doelen en plannen die je toen had, beginnen nu op hun plaats te vallen. En zo niet, dan is het misschien verstandig om ze los te laten en je ergens anders op te richten. 

Leeuw

Met Mercurius weer in z'n vooruit ben je de eerste dagen van de week heel energiek en productief. Vanaf woensdag is het belangrijk om af te remmen en goed voor jezelf te zorgen, want op donderdag is het volle maan in het deel van je horoscoop dat over dromen & geheimen gaat. Laat de emoties stromen in plaats van ze te onderdrukken, Leeuw. Schrijf in je dagboek, praat met een goede vriend of kruip gewoon lekker diep onder de dekens weg.

Maagd

Joehoe! Na drie weken voor chaos en verwarring te hebben gezorgd, beweegt Mercurius eindelijk weer de goede richting uit. Dat maakt alles direct stukken helderder, Maagd. Bovendien staat er deze week een volle maan op het programma in het deel van je horoscoop dat over vriendschap, samenwerking en lange termijndoelen gaat (op donderdag). Dat wat je samen met anderen onderneemt, kán haast niet anders dan een groot succes worden.

Weegschaal

Deze week gaat fantastisch van start, Weegschaal. Mercurius beweegt weer de goede richting uit, wat betekent dat alles als vanzelf op z'n plaats valt. Hou alleen wel rekening met de volle maan van donderdag, want die kan intense emoties naar de oppervlakte brengen. Vooral op het gebied van carrière is het alles of niets: iets wat je zes maanden geleden begonnen bent, komt nu tot bloei – óf moet drastisch worden aangepast.

Schorpioen

Het wordt een intense en emotionele week. Mercurius mag dan weer de goede kant op bewegen (lees: minder communicatieproblemen), maar de volle maan van donderdag zet alles op z'n kop. Hij valt in het deel van je horoscoop dat over reizen & avontuur gaat. Staat er een verre trip op de planning? Of speelde er zes maanden geleden iets belangrijks op dat gebied? Maak ruimte voor de emoties die naar boven komen, Schorpioen.

Boogschutter

Mercurius beweegt niet alleen weer de goede richting uit, hij is óók te vinden in jouw sterrenbeeld. Vandaar dat je je zo energiek en gedreven voelt, Boogschutter. Op donderdag zul je misschien even pas op de plaats moeten maken, want dan is het volle maan in het deel van je horoscoop dat over intimiteit & transformatie gaat. Dat kan behoorlijk intens worden. Maak ruimte voor emoties en pas op wat je tegen geliefden zegt.

Steenbok

Mercurius was de afgelopen drie weken retrograad in jouw sterrenbeeld. Nu 'ie weer de goede kant op beweegt, begint het evenwicht zich eindelijk te herstellen. Maar de rust is van korte duur: op donderdag zet de volle maan de relatiezone van je horoscoop in vuur en vlam. Heb je een relatie, dan kunnen drama's tot nieuwe doorbraken leiden. Ben je single en op zoek, dan is de kans groot dat je iemand tegenkomt. Hoe dan ook wordt alles extra emotioneel en intens.

 

bron: ELLE

Citeren16.01.20170 likes

WEEK 3

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Een weekje vol sociale contacten, wat geflirt en vermaak. Je bent populair en je stemming is optimistisch. Je geniet van de goede dingen van het leven. Tot donderdag in ieder geval. Vanaf dan begint een nieuwe, wat rustiger maand. Een maand waarin je dingen overdenkt, nieuwe plannen maakt en waarschijnlijk een aantal zaken moet regelen met officiële instanties. Relaties zijn deze week belangrijk voor je.  Ze kunnen je plezier bezorgen, maar de stemming kan opeens omslaan waardoor conflicten en ergernissen ontstaan.

Beste dag(en) van de week: 17  januari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je zit nog steeds een beetje in de ambitie modus, Ram. In ieder geval tot donderdag. Daarna ben je minder op je werk en prestaties gericht en meer op de leukere dingen in het leven. Vanaf donderdag zal een maand van plezier, sociale contacten en vermaak beginnen. Je populariteit stijgt, je bent vol optimisme en je hebt meer geluk. Relaties kunnen je uitdagen en opwinden, maar ook frustrerend zijn. Vanaf donderdag is de kans groot dat je wat lifestyle veranderingen gaat doorvoeren. Misschien wat meer sporten en gezonder eten?

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

De week begint goed, maar zal je later ook wat uitdagingen bezorgen. Pak wat klussen aan, maar houd het liever wel bij de gewone routine klussen.  Begin geen avontuurlijke of ingewikkelde projecten en doe voorzichtig als je werkt met elektriciteit en chemicaliën. Misschien krijg je meer verantwoordelijkheid op je werk. Pak het met beide handen aan, ook al zal je harder moeten werken. Collega’s of situaties op je werk kunnen lastig zijn. Na donderdag verbetert je situatie. Er komt meer ruimte voor liefde of romantiek.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

tweel
 

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen gaan deze week een beetje heen en weer tussen liefdevol en ongeduldig. De beste aanpak voor jou is om je werk serieus te blijven doen en te blijven lachen. Je kan zelfs klussen aanpakken die je tot nu toe te lastig leken. Op donderdag eindigt de periode van mysteries, onderzoek, seksuele verlangens en lifestyle veranderingen. Een nieuwe maand begint, waarin gevoelens van liefde, medeleven, internationale reizen en culturele activiteiten belangrijk zijn. Over het algemeen zal je meer geluk hebben bij deze zaken.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 januari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een gemengde week voor jou deze week Kreeft. Het is een week waarin je makkelijk anderen kunt kwetsen zonder dat het je bedoeling is en zonder dat je het in de gaten hebt. Dus ga een beetje voorzichtig te werk en let op je woorden. Het is een goede periode om een huis te kopen of te verkopen. En je kan deze week een idee krijgen dat belangrijk is voor je inkomsten of baan in de toekomst. Vanaf donderdag begint een week waarin geheimen, onderzoeken, lifestyle, gezondheid en creativiteit een grotere rol gaan spelen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een maand vol hard werk en gezwoeg komt donderdag tot een einde. Vanaf donderdag begint dan een nieuwe maand vol nieuwe mogelijkheden, belangrijke relaties, kansen en uitdagingen. Stel je diplomatiek op, werk mee en laat je mening horen. Grijp de kansen die je geboden worden met beide handen aan. Maar let op valkuilen en houd morele waarden in de gaten. Waag je niet aan buitenechtelijke relaties, oneerlijke praktijken en meer dat soort activiteiten.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Door de stand van Venus en Mars zullen single Maagden sterk de neiging hebben om iemand te verleiden. Voor alle Maagden geldt dat ze deze week een relatie officieel kunnen maken of een volgende stap zetten in hun relatie. Geld is een ander belangrijk onderwerp dat speelt. Geef geld uit, of haal extra geld binnen, maar doe het eerlijk en verstandig. Heb je een nieuwe computer of mobiel nodig? Dan is dit de ideale tijd om er één te kopen. Vanaf donderdag begint een maand waarin klusjes, administratie, communicatie, kennissen en korte uitstapjes je bezig houden.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je hebt deze week nog steeds de neiging om te hard en te lang te werken. In ieder geval tot donderdag. Probeer hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en delegeer wat je kan. Gelukkig heb je voldoende energie en ga je vol energie je klussen te lijf. Vooral huishoudelijke klussen kunnen je tijd opslokken. Als je een partner hebt, lijkt die het ook druk te hebben of in ieder geval kan hij of zij jouw hulp en steun goed gebruiken. Vanaf donderdag begint een maand vol plezier, liefde, reisjes, creativiteit, risico’s en winst maken.

Beste dag(en) van de week: 19 januari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Deze week ben je extra romantisch. Je kan je ieder moment in een liefdesaffaire storten. Maar let op dat je niks begint waarvan je nu eigenlijk al weet dat je er snel spijt van zal krijgen. Ook creatieve projecten, kinderen of zaken waarbij je moet speculeren trekken je aan. Neem geen risico’s waarbij geld en liefde allebei een rol spelen. Vanaf donderdag doe je het wat rustiger aan, trek je je wat meer terug, denk je meer na en maak je plannen voor de toekomst.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Sluit jezelf niet op in je huis Boogschutter. Laat de klusjes, de kinderen, wie of wat dan ook, geen reden zijn om het huis niet uit te gaan. Begin geen grote reparaties of opknap klussen in huis. En koop ook geen huis. Hiervoor is de tijd tot eind mei minder gunstig, toch kan de verleiding af en toe groot zijn. Maak tot die tijd vooral plannen voor de toekomst en wacht met de uitvoering ervan. Vanaf  donderdag begint een maand waarin je druk bent met werk en communicatie. Het zal druk zijn, maar je doet het met plezier.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Verspil deze week niet teveel tijd met praatjes, dagdromen of nutteloze klusjes. Hoewel de verleiding deze week groot is om lekker te niksen is het beter om je tijd nuttig te besteden. Aan studie, verre reizen of diepgaande gedachten bijvoorbeeld. Wees ambitieus, laat zien wat je kan en probeer in de gunst te komen van bazen en andere autoriteiten. Vanaf donderdag begint een maand dat je geluk toeneemt en waarin er makkelijker en meer geld binnenkomt.

Beste dag(en) van de week: 21 januari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

De verleiding is deze week groot om geld uit te geven aan impuls inkopen terwijl het verstandiger zou zijn om het geld opzij te zetten of om het te investeren in iets waar je later voordeel van hebt. Bedenk je dat vrienden en geldzaken niet goed samengaan. Eigenlijk nooit, maar zeker niet deze week. Vanaf donderdag begint een maand dat je energie sterk zal toenemen en wilt doen, doe je snel en goed. En waar je je zinnen op zet, dat krijg je voor elkaar.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 januari

Bron:http://rubriek.nl/mind/weekhoroscoop-voor-alle-sterrenbeelden-nw/

 

 
Citeren16.01.20171 likes

Ze worden steeds professioneler, als ze nu ook nog eens kloppen :P

Advertise here!!

Citeren16.01.20170 likes

Haha dat kan ik je eind van de week weer zeggen of het klopte :D

Citeren19.01.20170 likes

kan nu al zeggen dat het niet klopt sil... beste dagen van de week is al 1 dag slecht... andere is nog niet om laughing

o_-
Citeren19.01.20170 likes

Ik weet het nier hoor sil maar volgens mij heb je de sterren wat betreft mijn horoscoop ondersteboven zitten lezen ofzo der klopt geen jota van tongue-out

Citeren19.01.20170 likes

Ik weet het nier hoor sil maar volgens mij heb je de sterren wat betreft mijn horoscoop ondersteboven zitten lezen ofzo der klopt geen jota van tongue-out

Citeren20.01.20170 likes

Die van mijn klopt perfect surprised :D

 
 
1

Adverteer hier