Normen & Waarden
Copyright (c) 2004-2016 Kletsen.com

Kletsen.com kent geen huisregels maar gaat uit van normen en waarden waar een ieder zich aan dient te houden. Alles mag, maar niets moet dus laten we het gezellig houden! Indien je je niet aan de volgende normen en waarden kunt houden verzoeken wij je om niet aan te melden zodat anderen die dat wel kunnen een gezellige chat hebben.

De normen en waarden zoals wij die zien zijn:

 • Spreek Nederlands
  1. De voertaal op Kletsen.com is Nederlands. Spreek je geen Nederlands, dan is Kletsen.com niet voor jou!
 • Stel jezelf voor
  1. Op Kletsen.com is het aanmaken van een profiel verplicht voor leden. Op deze manier kunnen andere mensen zien wie je bent, dit brengt mensen dichter tot elkaar en dus vergemakkelijkt dit het eerste contact (sommige mensen zijn nogal verlegen).
 • Niet schelden
  1. Schelden is een teken van onmacht. Het is ongepast en wordt niet getolereerd.
 • Geen adresseerbare informatie plaatsen
  1. Niet iedereen is wie die zegt dat hij/zij is en daarom geen adresseerbare informatie plaatsen, zoals email adres, facebook pagina, Skype, telefoon nummer, etc!
 • Laat een ander in zijn waarde
  1. Niemand is perfect, jij ook niet. Laat daarom ook een ander in zijn waarde!
 • Ben niet confronterend
  1. De sfeer verpesten heeft niemand iets aan. Staat het je niet aan, gebruik de negeerknop
 • Geen seks
  1. Kletsen.com is er voor mensen van alle leeftijden, indien je wenst te kletsen over seks of andere leeftijdsgebonden onderwerpen doe dit dan privé.
  2. Het publiekelijk plaatsen van foto's of video's met daarop de afbeelding van naakte personen is niet toegestaan. Ook niet onder de noemer "kunst".
 • Geen onnodig gebruik van hoofdletters
  1. Gebruik alleen hoofdletters waar nodig, dit maakt het geheel overzichtelijker. Ook voor jou!
 • Niet flooden
  1. Flooden is het op vervelende manier herhalen van woorden of letters/cijfers. Dit toont geen respect voor je mede mens!
 • Geen overbodig gebruik van smilies
  1. Smilies zijn leuk en geven iets extra's aan het chatten maar het moet wel overzichtelijk blijven. Daarom niet meer dan 3 smilies per zin, blijft het voor een ander ook leuk.
 • Geen reclame
  1. Natuurlijk vinden wij het leuk als jullie over ons praten maar het is ongepast reclame te maken voor deze site op andere sites en omgekeerd is het natuurlijk ook niet de bedoeling.
 • Laatste woord
  1. De moderator heeft altijd het laatste woord. Indien je het niet eens bent met de beslissing kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Mensen die zich niet aan de normen en waarden houden ,moeten wij helaas of voor enige tijd of voorgoed van kletsen.com verwijderen. In ernstige gevallen zal vanzelfsprekend de politie worden gewaarschuwd.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ze altijd sturen naar

info@kletsen.com

Tot slot:

Sommige mensen doen zich anders voor dan ze in werkelijkheid zijn. Wij raden je daarom aan niet zomaar je e-mail adres of telefoonnummer aan vreemden te geven. Pas goed op jezelf en anderen!

We kletsen.com

Adverteer hier