FAQ

Hoe kan ik een profiel foto uploaden?

Klik op foto's klik rechts op de +. Dan kun je foto's toevoegen aan album profiel foto's of omslag foto's of een nieuwe album maken.

Hoe kan ik mijn profiel bewerken?

Klik rechts boven op je chatnaam klik dan op instellingen. Dan kun je profiel aanpassen zoals bijvoorbeeld omschrijving geslacht etc.

Hoe kan ik een privé bericht sturen naar een lid?

Er zijn 2 manieren om een persoonlijk bericht te versturen 1) Je klikt op het mail icoontje dit is te vinden rechts onder op de pagina en klik dan op nieuw bericht. Als je bij ontvanger een naam gaat type dan komt de chatnaam naar voren tijdens het type. Zo weet je ook zeker dat het mailtje naar de juiste persoon wordt verstuurd. 2) Je kunt ook naar de profiel pagina gaan van degene die je een bericht wilt sturen en dan op het mail icoontje klikken.

Kan ik berichten zien die ik verstuurd heb?

Klik op het mail icoontje rechts onder op de pagina en klik dan op outbox je krijgt dan de berichten te zien die je verstuurd hebt.KLik op het mail icoontje in het menu en klik dan op outbox.

Ik heb per ongeluk het verkeerde bericht verwijderd kan ik dit nog herstellen?

Klik op het mail icoontje recht onder op de pagina en klik dan op prullenbak. Hier staan alle berichten die je hebt verwijderd. Vink het bericht aan wat je wilt terug zetten en kies dan op herstellen. Het bericht wat je geselecteerd hebt staat nu weer terug in je inbox.

Staan mijn berichten hier permanent tot dat ik ze verwijder?

Om ruimte te besparen op de server en kan het zijn dan oude berichten verwijderd worden.

Wat houdt het in als ik vrienden wordt met iemand ?

Als je vrienden bent met een andere leden, dan zal zullen de activiteiten van deze persoon te zien als je naar je account toe gaat. Als bijvoorbeeld iemand iets plaats op het forum dan kun je dit makkelijk terug vinden

Een lid blijft me lastig vallen wat kan ik hieraan doen?

Als een lid je lastig blijft vallen dan kun je deze negeren of blokkeren. Ga naar de profiel pagina van deze persoon en klik op blokkeren deze persoon kan dan geen contact meer met je op nemen. Mochten er dan nog problemen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te mailen naar info@kletsen.com.

Waarom is mijn account verwijderd?

Je account is waarschijnlijk verwijderd omdat je je niet aan de regels van kletsen.com hebt gehouden. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je altijd een mail sturen naar info@kletsen.com.

Hoe kan ik verifiëren?

Ga naar je account klik op het actie menu aan de linkerkant van je scherm. Klik dan op verifiëren. En volg dan de instructies aan de rechterkant van het scherm.

Wat is het voordeel van verifiëren?

Als je verifieert dan laat je zien dat jij echt de persoon bent die je zegt dat je bent en draag daarmee je steentje bij aan een veilige en gezellige chatomgeving. Niet alleen geeft dit een hechtere band met andere geverifieerde leden maar krijg je ook extra mogelijkheden op de site, zoals het gebruik van je webcam en microfoon.

Het lukt me niet om in te loggen op mijn account waar kan dit aan liggen?

Controleer of je de juiste chatnaam gebruikt. Mocht je je wachtwoord niet meer weten klik dan op wachtwoord vergeten en we sturen je een mail met je gegevens.

Wat is het verschil tussen je profiel en je account?

Vanuit je profiel regel je alles wat met je profiel te maken heeft zoals foto's en video's en je profiel zelf En vanuit je account doe je alles wat met je account te maken heeft zoals verifiëren

Hoe scherm ik mijn profiel af?

Klik rechts boven op je chatnaam klik dan op instellingen,dan kun je aan aan de rechterkant profiel privacy aanpassen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat niemand je profiel ziet of dat alleen je vrienden je profiel kunnen zien.

Hoe verwijder ik mijn account?

Ga naar je account klik op het actie menu aan de linkerkant van je scherm. Klik dan op uitschrijven. Je kunt je dan uitschrijven op Kletsen.com

Adverteer hier