Adverteer hier

HTML Block

Chatten met Vreemden

Mensen hebben tegenwoordig weinig vrije tijd en dit gaat vaak ten koste van de sociale contacten. Hierdoor voelen veel mensen zich eenzaam of zelfs geïsoleerd. Waar mensen eerder vaak naar een discotheek of bar gingen, zoeken ze hun geluk tegenwoordig online. Steeds meer mensen hebben een internetverbinding en gedreven door de economische crises en hoge kosten in de horeca, is “chatten met vreemden” tegenwoordig een veel gebruikte zoekterm.

Dat chatten met een onbekende niet geheel risico vrij hoeft te zijn is over de loop der jaren ook wel gebleken en nog steeds hoor je verhalen in het nieuws. Kletsen.com was dan ook de eerste Nederlandse chat site met een lijst van Normen & Waarden, om het chatten zo leuk en veilig mogelijk te houden. Ook was Kletsen.com de eerste Nederlandse chat site met tips voor veilig chatten en internet gebruik. Overige sites en de Nederlandse overheid volgden snel, waarna er in Nederland een discussie opgang kwam over veilig internetten. Niet voor niets staat Kletsen.com dan ook bekend als een veilige site om te chatten, voor zowel jong als oud.

Door de opzet van Kletsen.com is het een ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten. De bezoekers zijn vriendelijk en vreemden blijven vaak niet lang vreemden. Er zijn al vele vriendschappen gesloten en door het aanmaken van een profiel gaat dat nog sneller. Het kan leuk zijn met onbekenden te chatten, maar het is nog leuker wanneer die onbekenden, vrienden worden.

Omdat over de jaren is gebleken dat het chatten zonder registratie wel heel vreemde mensen aantrekt, hebben wij die optie verwijderd. Voor zulke mensen zijn er genoeg andere plekken om te “chatten”. Eigenlijk is Kletsen.com dus geen site om te chatten met vreemden, maar met vrienden.

Kletsen.com is ook geen datingsite maar een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Indien je opzoek bent naar een date bekijk dan ons overzicht van datingsites in Nederland en België. Want daar moet je zijn voor een "chat en date".

Indien je opzoek bent naar gezelligheid en vriendschap dan is Kletsen.com bedoelt voor jou.Want op Kletsen.com kun je chatten met onbekenden die bekenden worden. En als je even geen zin hebt om te chatten heeft Kletsen.com ook nog gezellige spelletjes die je alleen of met anderen kunt spelen. Wat dat betreft hoef je je geen moment te vervelen.

Nog geen lid? Registreren is eenvoudig en helemaal gratis.

Adverteer hier