Citeren20.02.20070 likes
'Topkok kookte vals'
LYON - Enkele koks in Europa denken met bitterheid terug aan de finale van het wereldkampioenschap koken, de Bocuse d'Or, eind afgelopen maand in Lyon. Een Duitse en een Deense deelnemer verdenken de Franse winnaar Fabrice Desvignes ervan dat hij vals heeft gespeeld.
De topkoks kunnen anders niet verklaren hoe Devignes, kok bij de Franse Senaat, in slechts vijf uur tijd zijn winnende gerechten klaarstoomde, zo vertelden ze in de dinsdageditie van het Britse dagblad The Times. Het hoofdgerecht was bij Devignes een gevulde Bresse-kip.
LYON - Enkele koks in Europa denken met bitterheid terug aan de finale van het wereldkampioenschap koken, de Bocuse d'Or, eind afgelopen maand in Lyon. Een Duitse en een Deense deelnemer verdenken de Franse winnaar Fabrice Desvignes ervan dat hij vals heeft gespeeld.
De topkoks kunnen anders niet verklaren hoe Devignes, kok bij de Franse Senaat, in slechts vijf uur tijd zijn winnende gerechten klaarstoomde, zo vertelden ze in de dinsdageditie van het Britse dagblad The Times. Het hoofdgerecht was bij Devignes een gevulde Bresse-kip.