21.09.20050 likes
4 dunne plakken kalfslever of varkenslever
peper zout
bloem
80gr boter
50 gr ontbijtspekjes in plakjes
2 uien
1 glas rode wijn of port
bestrooi de lapjes met zout en peper en wentel ze door de bloem
Bak ze 5 minuten aan weerskanten in de hete boter.
Haal de leverlapjes uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schotel.
Bak in het achtergebleven vet de plakjes spek op hoog vuur tot ze
knapperig zijn.
Leg die op de lever. Fruit dan in dezelfde pan de uien goudgeel en verdeel
die ook over de lever.
roer dan de voorverwarmde wijn of port bij het vet en giet deze jus over de lever.
Jammie jammie, vanavond eten wij lever.. cats
peper zout
bloem
80gr boter
50 gr ontbijtspekjes in plakjes
2 uien
1 glas rode wijn of port
bestrooi de lapjes met zout en peper en wentel ze door de bloem
Bak ze 5 minuten aan weerskanten in de hete boter.
Haal de leverlapjes uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schotel.
Bak in het achtergebleven vet de plakjes spek op hoog vuur tot ze
knapperig zijn.
Leg die op de lever. Fruit dan in dezelfde pan de uien goudgeel en verdeel
die ook over de lever.
roer dan de voorverwarmde wijn of port bij het vet en giet deze jus over de lever.
Jammie jammie, vanavond eten wij lever.. cats