Forums  ›  Het grote onzin forum  ›  Het grote onzin forum
 

het grote voetbalnieuws

Advertise here!!

Citeren13.01.20170 likes

'El Ghazi onderweg naar Franse middenmoter: zeven miljoen euro'

Niet Rome, maar Lille wordt waarschijnlijk de nieuwe uitvalsbasis van Anwar El Ghazi. Italiaanse media melden donderdagavond dat SS Lazio is afgetroefd in de strijd om de 21-jarige Ajacied. Roma gaat voor Sofiane Feghouli.

Aartsrivalen Roma en Lazio worden al wekenlang gelinkt aan El Ghazi, die in januari graag wil verkassen naar een andere club. Roma wilde El Ghazi of Feghouli deze maand vastleggen als tijdelijk vervanger voor Mohamed Salah, die met Egypte actief is op de Africa Cup. De keuze is gevallen of de Algerijnse dribbelaar van West Ham United.

Lazio krijgt het niet voor elkaar om onder meer de overbodige spits Filip Djordjevic te lozen en Sky Italia meldt dat de werkgever van Ricardo Kishna, Stefan de Vrij en Wesley Hoedt daardoor momenteel geen ruimte in de selectie heeft voor El Ghazi. De viervoudig Oranje-international kiest nu eieren voor zijn geld: zijn transfer naar Lille kan nog deze week afgerond worden, weten diverse Italiaanse media.

Lille staat op dit moment op de twaalfde plaats in de Ligue 1. De Noord-Franse formatie is bereid om een slordige zeven miljoen euro over te maken naar Amsterdam. El Ghazi heeft een contract tot medio 2019. Lille werd onlangs nog gelinkt aan Memphis Depay, die mag vertrekken bij Manchester United. De Engelsen zijn inmiddels in onderhandeling met Olympique Lyon.

Bron: AjaxPrimeur

Citeren18.01.20170 likes

“Ajax heeft belangstelling in Deulofeu”

Ajax zou belangstelling hebben in Gerard Deulofeu, meldt The Guardian. De aanvaller van Everton is overbodig bij de club van trainer Ronald Koeman en daarom mag de Spanjaard vertrekken.

Ook Milan was geïnteresseerd om Deulofeu vast te leggen, maar ze wilden de voormalige speler van Barcelona alleen maar huren. Everton verkoopt de 22-jarige buitenspeler liever. Of Ajax een kans maakt is nog maar de vraag. Deulofeu verdient een Premier League salaris en naast Ajax zouden meerdere Engels clubs (o.a. Middlesbrough) uit de hoogste divisie azen op de speler. Welk transferbedrag Ajax moet betalen om zijn tot 2018 lopende contract af te kopen is niet bekend. 3,5 jaar geleden werden de Amsterdamse club en Deulofeu al eens met elkaar in verband gebracht.

Bron: Ajax Totaal

Citeren19.01.20170 likes

Ajax rekent op Younes in duel met FC Utrecht

Volgens De Telegraaf kan Ajax naar verwachting aankomende zondag in het uitduel bij FC Utrecht gewoon beschikken over Amin Younes. De buitenspeler viel afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (1-3) uit met een bovenbeenblessure, maar deze lijkt nu mee te vallen.

De Duitser zal deze week de groepstraining gaan hervatten bij de Amsterdamse club, hetgeen een flinke meevaller is voor Ajax-trainer Peter Bosz. De oefenmeester heeft op het moment weinig buitenspelers tot zijn beschikking: Bertrand Traoré is actief op de Afrika Cup, terwijl Vaclav Cerny en Pelle Clement geblesseerd zijn. Bovendien is de kans aanwezig dat Anwar El Ghazi vertrekt naar Lille OSC.

Met de zeventienjarige Justin Kluivert heeft Bosz er wel een optie bij voor beide flanken. Afgelopen zondag debuteerde de jongeling en deed dat meer dan naar behoren.

Citeren19.01.20170 likes

Update: 'El Ghazi-stilte doorbroken: Ajax gaat uit van rondkomen transfer'

Het is de laatste dagen stil rond de mogelijke transfer van Anwar El Ghazi naar Lille, maar het Algemeen Dagblad meldt nu dat een akkoord aanstaande is. Volgens de krant gaat de clubleiding er vanuit dat de transfer van de aanvaller naar de Franse club rond gaat komen.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Lille en El Ghazi al aan het onderhandelen waren. Het lijkt erop dat Ajax echter eerst een adequate vervanger voor de vertrekkende buitenspeler wil aantrekken alvorens het groen licht geeft voor de transfer. Momenteel praat Ajax over Gerard Deulofeu (Everton) en David Neres (Sao Paulo). Beide spelers kosten meer dan tien miljoen euro en beide spelers zien een transfer naar Ajax ook wel zitten.

El Ghazi moet Ajax minimaal zeven miljoen euro opleveren. Aanvankelijk werd gemeld dat dat bedrag zwart op wit stond, later kwam echter naar buiten dat Ajax ruimte tot onderhandelen heeft en graag een hoger bedrag wil ontvangen voor de rechtsbuiten.

Citeren19.01.20170 likes

Klaas-Jan Huntelaar keert in de zomer terug bij Ajax!

De Duitse sportkrant Bild weet het zeker. Klaas-Jan Huntelaar keert in de zomer terug bij Ajax.

De scherpschutter kan in de zomer transfervrij weg bij Schalke 04 omdat zijn contract dan is afgelopen. Technisch directeur van de Amsterdammers Marc Overmars liet eerder al weten opzoek te zijn naar een extra spits in zijn selectie.

Huntelaar wordt eigenlijk al jaren in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax, maar telkens maar weer koos hij er dan toch weer voor om nog een jaartje door te gaan bij Schalke. Het gaat echter steeds slechter met de prestaties van de Oranje-kandidaat en dit seizoen is hij eigenlijk alleen nog maar geblesseerd!

Advertise here!!

Citeren19.01.20170 likes

Ajax en AS Monaco bereiken overeenstemming over Francesco Antonucci

Ajax en AS Monaco hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Francesco Antonucci. De overgang naar de Franse club is per direct. De middenvelder werd op 20 juni 1999 geboren in La Louvière, België. De A-junior stond nog tot en met 30 juni 2018 onder contract bij Ajax. De zeventienjarige middenvelder tekent bij de Franse club een contract voor drie seizoenen.

Citeren20.01.20170 likes

GERUCHT! Gerard Deulofeu heeft Ajax afgewezen!

Volgens de doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio heeft Gerard Deulofeu zowel Ajax als VfL Wolfsburg afgewezen. De Spaanse middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar AC Milan!

Citeren20.01.20170 likes

Braziliaans talent tekent bij: "Ajax was niet bereid om dat bedrag te betalen!

Ajax heeft tevergeefs een bod gedaan op de Braziliaanse buitenspeler Everton Felipe. Althans, dat claimt de buitenspeler zelf. Inmiddels heeft hij zijn contract bij Sport Recife verlengd

Vooral in Braziliaanse media werd Ajax eind december aan de buitenspeler gelinkt. De Amsterdammers zouden volgens Voetbal International de speler op beelden bekeken hebben, maar tot het oordeel gekomen zijn dat hij vooralsnog geen optie is.

Everton Felipe zelf heeft een andere lezing. Hij vertelt op een persconferentie dat Ajax, Hoffenheim en FC Porto interesse hadden en dat alleen Ajax een officieel bod neerlegde. "Van wat ik hoorde waren deze drie ploegen geïnteresseerd. Ajax heeft een bod bij de club neergelegd, waarop er een tegenvoorstel is gedaan. Maar Ajax was niet bereid om dat bedrag te betalen", aldus Everton Felipe.

"Natuurlijk wil ik graag in Europa spelen, maar ik ben 19 en ben hier gelukkig. Ik wil hier niet zomaar weggaan zonder iets gewonnen te hebben", besluit het talent!

Citeren20.01.20170 likes

12 miljoen niet genoeg, Ajax krijgt prijs te horen voor David Neres!

Een eerste bod van Ajax op het Braziliaanse supertalent David Neres werd eerder afgeslagen door zijn club Sao Paulo. Een bod van twaalf miljoen euro werd direct van tafel geveegd. De Braziliaanse club heeft Ajax nu een tegenvoorstel gedaan.

Naar verluidt willen ze twintig miljoen euro voor hun parel op de vleugel hebben. Een enorm bedrag natuurlijk dat Marco Overmars niet zomaar betaald voor een negentienjarige speler. Het feit blijft wel dat Ajax niet heel goed in zijn buitenspelers zit. Bertrand Traoré is momenteel aanwezig op de Afrika Cup met Burkina Faso, waar Pelle Clement er een tijdje uit ligt met een blessure. Anwar El Ghazi wordt vermoedelijk verkocht aan het Franse Lille OSC!

Citeren20.01.20170 likes

Benitez hoeft Krul nu niet terug bij Newcastle

Rafael Benitez laat Tim Krul waarschijnlijk niet eerder terugkeren naar Engeland. De Spaanse coach van Newcastle United stuurde de Nederlander op huurbasis naar Ajax, maar daar heeft Krul de concurrentiestrijd verloren van André Onana.

Tijdens een persconferentie op vrijdag sprak Benitez de hoop uit dat Krul toch nog aan spelen toekomt bij Ajax, waar hij nog niet debuteerde en alleen enkele keren op mocht draven bij de beloften. 'Tim heeft speeltijd nodig bij een andere club', aldus de oefenmeester van Newcastle, dat dit jaar in de Championship speelt.

'We hebben hier al de beschikking over drie keepers, dus hier is nu geen plek', doelt Benitez op de aanwezigheid van Karl Darlow, Rob Elliot en Matz Sels in Engeland. Ajax lijkt wel mee te willen werken, mocht Krul nog aan een andere club verhuurd kunnen worden.

Adverteer hier