Forums  ›  Het grote onzin forum  ›  Het grote onzin forum
 

het grote voetbalnieuws

Advertise here!!

Citeren28.12.20160 likes

ik doe niet aan kerskaarten maar post iets zo dat jij bovenaan kan blijven staan met je reacties want stel je voor het draait niet om iets wat plantje wil

 

Citeren28.12.20160 likes

ach ,jammer dat wat je post zo negatief is richting voetbal gebied

terwyl je wel inlogd op een voetbal topic

yep sta graag bovenaan op forum

anderen ook maar die komen er niet zo opelyk vooruit ,

die zyn wat gnieperiger dan my ,das al jaren zo

Citeren28.12.20160 likes

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15781755_731428683677354_3379597247442126442_n.png?oh=81b70fa2f4e63ddf121b91621d10ff12&oe=58EDEA63

Citeren04.01.20170 likes

Geweldig nieuws: Chapecoense heeft twintig nieuwe spelers gevonden

Het Braziliaanse Chapecoense gaat twintig nieuwe spelers inschrijven voor het nieuwe seizoen, dat eind januari van start gaat. De club raakte bijna de gehele selectie kwijt bij de vlietuigtragedie eind november.

Algemeen directeur Rui Costa maakte dinsdag bekend dat de club tussen de achttien en twintig nieuwe spelers heeft gevonden. Centre Neto en Alan Ruschel, die de vliegtuigramp overleefden, krijgen ook een rugnummer. Jackson Follmann bracht het er ook levend vanaf, maar is niet meer in staat om zijn ploeg te vertegenwoordigen op het voetbalveld, aangezien hij een deel van zijn been moest laten amputeren.

Op 26 januari vindt de aftrap van het nieuwe Braziliaanse voetbalseizoen plaats. Chapecoense speelt dan een thuisduel met Joinville. Costa verzekerde dat de club zijn selectie voor de seizoensouverture op orde zal hebben. 'We zijn met een hoop huurconstructies bezig. Dat is een handige manier om snel en goedkoop aan spelers te komen. Veel clubs helpen ons daar ook goed bij.'

Onder meer kampioen Palmeiras, Corinthians en Flamengo gaven al aan sportieve ondersteuning te willen bieden aan Chapecoense. De club mikt op een selectie van tussen de 25 en 27 spelers om de competitie mee te beginnen.

Citeren04.01.20170 likes

Algemeen directeur Rui Costa maakte dinsdag bekend dat de club tussen de achttien en twintig nieuwe spelers heeft gevonden. Centre Neto en Alan Ruschel, die de vliegtuigramp overleefden, krijgen ook een rugnummer. Jackson Follmann bracht het er ook levend vanaf, maar is niet meer in staat om zijn ploeg te vertegenwoordigen op het voetbalveld, aangezien hij een deel van zijn been moest laten amputeren.

 

 Misschien een hele stomme vraag, maar is het voor de twee spelers, Neto en Ruschel, die de crash overleefd hebben niet heel raar om door te blijven spelen? Natuurlijk snap ik wel dat ze bij het team spelen, maar zo'n eerste wedstrijd zal misschien voor hun wel zwaar zijn?

Advertise here!!

Citeren04.01.20170 likes

klopt melanie,het zal voor hun niet makkelyk worden om weer te gaan presteren op het veld met in hun achterhoofd de belevingen mee

maar als ze weer terug willen keren op het veld is zo hun wel de kans geboden door medehelping van alle andere clubs

 

 

Citeren06.01.20170 likes

Definitief: Nemanja Gudelj vertrekt naar China

Ajax en Tianjin TEDA F.C. hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Nemanja Gudelj. De formele overgang naar de Chinese club is per 25 januari 2017. De middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2020 onder contract bij Ajax.

Gudelj werd op 16 november 1991 geboren in Belgrado, Servië. Op 29 juli 2015 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de voorronde van de UEFA Champions League, tijdens de wedstrijd Rapid Wien - Ajax (2-2). Gudelj speelde in totaal 59 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin zeven doelpunten.

Volgens Voetbal International bedraagt de transfersom 5,5 miljoen euro en heeft Ajax daarnaast een doorverkooppercentage van twintig procent bedongen bij de overgang van Gudelj, terwijl De Telegraaf spreekt over een transfersom van 5 miljoen euro, exclusief doorverkoop en bonussen.

Bron: ajax.nl
#Ajax #afca #afcajax#wijzijnajax #Eredivisie #NemanjaGudelj #Gudelj

Citeren08.01.20170 likes

die gaat lekker cashen

veel ajaxfans zyn bly dat hy gaat

 

Citeren09.01.20170 likes

BILD: 'Huntelaar keert in zomer terug bij Ajax'

Volgens het doorgaans betrouwbare BILD, een Duits medium, keert Klaas Jan Huntelaar in de zomer terug bij Ajax. Het contract van de ervaren spits loopt in de zomer af en het is waarschijnlijk dat zijn contract niet verlengd wordt bij Schalke 04.

De soap rondom een mogelijke terugkeer van Huntelaar naar Ajax krijgt hierdoor een volgend vervolg. In het verleden werd er al gespeculeerd over een clausule in het contract en in bijna elke transferperiode wordt de naam van de spits aan de Amsterdamse club gelinkt.

In de huidige, winterse transferperiode is Ajax op zoek naar kwaliteit op de vleugels en op de backpositie. Maar voor komende zomer lijkt de gewenste spits al binnen handbereik. De Amsterdammers hebben momenteel Kasper Dolberg (19) en Mateo Cassierra als spitsen bij de A-selectie. Richairo Zivkovic en Zakaria El Azzouzi zijn verhuurd. Kaj Sierhuis scoort veel goals bij de A1.

Citeren11.01.20170 likes

zou huntelaar graag nog een tydje by ajax zien voetballen

ik denk dat hy nog van grote waarde kan zyn

maar zie het 123 niet zo gebeuren

Adverteer hier