Citeren24.11.20110 likes
rijstcrakers met teriyakikip {borrelhapje]
1/2dl teriyakimarinade {bijv.kikkoman}
1 teenntje knoflook,uitgeperst
1theelepel {arachide}olie
125gr. kipfilet
16 rijstcrachers of anders
1 bakje rucolacress
voorbereidding
in kommetje teriyakimarinade mengen met knoflook en honing.in pan olie verwarmen,kip erin leggen en marinade erover schenken.kip afgedekt in ca.10 min.gaar smoren,regelmatig keren[anders zwart niet lekker]kip im marinade laten afkoelen.filets met twee vorken in stukjes scheuren.stukjes door marinade wentelen.reepjes kip over rijstcrachers verdelen.garneren met kleine toefjes rucolacress,directserveren.
ANDERE WITTE PLAKJES
vERVANG DE RIJSTECRAKERS EENS DOOR DUNNE PLAKJES RETTICH,LAAT DE PLAKJES RETTICH WEL GOED OP KEUKENPAPIER UITLEKKEN
Bevat pp 25 kilocalorien-2g eiwit
1gr.vet-2 gr.koolhydtaten
probeert het eens hoeft niet..
1/2dl teriyakimarinade {bijv.kikkoman}
1 teenntje knoflook,uitgeperst
1theelepel {arachide}olie
125gr. kipfilet
16 rijstcrachers of anders
1 bakje rucolacress
voorbereidding
in kommetje teriyakimarinade mengen met knoflook en honing.in pan olie verwarmen,kip erin leggen en marinade erover schenken.kip afgedekt in ca.10 min.gaar smoren,regelmatig keren[anders zwart niet lekker]kip im marinade laten afkoelen.filets met twee vorken in stukjes scheuren.stukjes door marinade wentelen.reepjes kip over rijstcrachers verdelen.garneren met kleine toefjes rucolacress,directserveren.
ANDERE WITTE PLAKJES
vERVANG DE RIJSTECRAKERS EENS DOOR DUNNE PLAKJES RETTICH,LAAT DE PLAKJES RETTICH WEL GOED OP KEUKENPAPIER UITLEKKEN
Bevat pp 25 kilocalorien-2g eiwit
1gr.vet-2 gr.koolhydtaten
probeert het eens hoeft niet..