Citeren16.12.20070 likes
Benodigdheden:
3 paprika's (groen geel en rood)
2 uien
2 teentjes knoflook
1 pot bruine bonen/of kidneybonen
chilli poeder
zakje mix voor chillie van de honig
een pond gehakt, mag half om half maar runder is lekkerder
Uien paprika in stukjes snijden(uien even uit elkaar drukken de ringen dus) en knoflook fijnsnijden
Gehakt even rul bakken (wel even een beetje peper en zout erop)en dan paprika's en uien erbij, deksel erop zodat de papirka's en uien even garen, en hun vocht verliezen(dit brengt de smaak aan de chillie)
Mix van honig in een maatbeker of ander kannetje met een hoeveelheid water even laten weken, als de paprika en uien iets zacht zijn geworden mix toevoegen, en de pot bruine bonen en knoflook erbij,en naar smaak chilliepoeder toevoegen en het geheel op een zacht vuurtje laten sudderen een half uurtje.
Lekker over rijst of gewoon zo op een bord met een broodje erbij
3 paprika's (groen geel en rood)
2 uien
2 teentjes knoflook
1 pot bruine bonen/of kidneybonen
chilli poeder
zakje mix voor chillie van de honig
een pond gehakt, mag half om half maar runder is lekkerder
Uien paprika in stukjes snijden(uien even uit elkaar drukken de ringen dus) en knoflook fijnsnijden
Gehakt even rul bakken (wel even een beetje peper en zout erop)en dan paprika's en uien erbij, deksel erop zodat de papirka's en uien even garen, en hun vocht verliezen(dit brengt de smaak aan de chillie)
Mix van honig in een maatbeker of ander kannetje met een hoeveelheid water even laten weken, als de paprika en uien iets zacht zijn geworden mix toevoegen, en de pot bruine bonen en knoflook erbij,en naar smaak chilliepoeder toevoegen en het geheel op een zacht vuurtje laten sudderen een half uurtje.
Lekker over rijst of gewoon zo op een bord met een broodje erbij