Citeren30.03.20070 likes
Je hebt nodig:
1 blik zalm, 4 eetlepels peterselie, 2 eetlepels selderij, 2 eieren, 2 eetlepels pittige mosterd, 2 eetlepels worchestersiresaus en paneermeel.
Maak de zalm aan met de losgeklopte eieren, de peterselie en de selderij. Maak van de overige ingrediënten een sausje. Leg de zalm in schelpen (of in kleine ovenschaaltjes), giet het sausje erover en bestrooi met wat paneermeel. Leg hier en daar een klontje boter. Zet de schelpen (of de ovenschaaltjes) ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 240 graden.
groetjes & xxxxxsjes
nice
1 blik zalm, 4 eetlepels peterselie, 2 eetlepels selderij, 2 eieren, 2 eetlepels pittige mosterd, 2 eetlepels worchestersiresaus en paneermeel.
Maak de zalm aan met de losgeklopte eieren, de peterselie en de selderij. Maak van de overige ingrediënten een sausje. Leg de zalm in schelpen (of in kleine ovenschaaltjes), giet het sausje erover en bestrooi met wat paneermeel. Leg hier en daar een klontje boter. Zet de schelpen (of de ovenschaaltjes) ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 240 graden.
groetjes & xxxxxsjes
nice