Citeren08.04.20070 likes
Je hebt nodig:
4 varkenslapjes van 100 gram, halve pot sinaasappelmarmelade, sap van 1 sinaasappel, 1 fijngesnipperde ui en 2 geperste teentjes knoflook.
Bak de varkenslapjes aan beide zijden bruin in boter. Zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 3 kwartier gaar worden. Maak intussen de saus. Fruit hiervoor ui en knoflook in wat boter aan. Voeg de sinaasappelmarmelade toe en het sinaasappelsap. Breng het geheel onder goed roeren aan de kook. Mocht de saus te dik zijn, dan kun je hem iets aanlengen met water. De bedoeling is dat een net vloeibare saus ontstaat. Giet de saus over het vlees.
groetjes & xxxxxxxsjes
nice
4 varkenslapjes van 100 gram, halve pot sinaasappelmarmelade, sap van 1 sinaasappel, 1 fijngesnipperde ui en 2 geperste teentjes knoflook.
Bak de varkenslapjes aan beide zijden bruin in boter. Zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 3 kwartier gaar worden. Maak intussen de saus. Fruit hiervoor ui en knoflook in wat boter aan. Voeg de sinaasappelmarmelade toe en het sinaasappelsap. Breng het geheel onder goed roeren aan de kook. Mocht de saus te dik zijn, dan kun je hem iets aanlengen met water. De bedoeling is dat een net vloeibare saus ontstaat. Giet de saus over het vlees.
groetjes & xxxxxxxsjes
nice