Citeren22.04.20070 likes
Je hebt nodig:
1 kilo gefileerde vis(kabeljauw en/of schelvis, tarbot, poon, schol), 2 fijngesnipperde uien, 3 eetlepels paprikapoeder, 3 geperste teentjes knoflook, 1 theelepel kerriepoeder, 500 gram tomaten, 1 liter water met 2 bouillonblokjes.
Fruit de ui met de knoflook, paprika en kerrie in wat olie. Ontvel de tomaten en snij ze in stukken. Roer de stukken tomaat door de uimassa en laat alles ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het water en de bouillonblokjes toe en laat het geheel aan de kook komen. Snij de visfilets in stukken en doe ze bij de soep. Laat de vis in ongeveer 10 minuten op laag vuur gaar worden.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
1 kilo gefileerde vis(kabeljauw en/of schelvis, tarbot, poon, schol), 2 fijngesnipperde uien, 3 eetlepels paprikapoeder, 3 geperste teentjes knoflook, 1 theelepel kerriepoeder, 500 gram tomaten, 1 liter water met 2 bouillonblokjes.
Fruit de ui met de knoflook, paprika en kerrie in wat olie. Ontvel de tomaten en snij ze in stukken. Roer de stukken tomaat door de uimassa en laat alles ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het water en de bouillonblokjes toe en laat het geheel aan de kook komen. Snij de visfilets in stukken en doe ze bij de soep. Laat de vis in ongeveer 10 minuten op laag vuur gaar worden.
groetjes & xxxxxxsjes
nice