Citeren02.06.20070 likes
Je hebt nodig:
400 gram runderpoelet
2 aubergines
2 rode paprika's
500 gram aardappels
200 gram champignons
2 fijngesnipperde uien
750 gram vleestomaten
2 geperste teentjes knoflook
tijm
basilicum
oregano
2 dl. bouillon
Bereiden:
Fruit de ui en knoflook in wat olie aan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten bruin. Ontvel de tomaten en nsij ze in stukken. Voeg ze bij het vlees en laat alles een kwartier op laag vuur sudderen. Voeg dan de bouillon toe evenals de tijm, basilicum en oregano. Laat nog eens 10 minuten sudderen. Was intussen de aubergines, paprika's en champignons. Snij de stelen van de aubergines en snij ze in blokjes. Verwijder van de paprika's de zaadlijsten en snij ze in reepjes. Voeg de aubergines, paprika's en champignons bij het vlees. Schil de aardappels en snij ze in blokjes. Doe deze ook in de pan en laat alles sudderen totdat de aardappels gaar zijn.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
400 gram runderpoelet
2 aubergines
2 rode paprika's
500 gram aardappels
200 gram champignons
2 fijngesnipperde uien
750 gram vleestomaten
2 geperste teentjes knoflook
tijm
basilicum
oregano
2 dl. bouillon
Bereiden:
Fruit de ui en knoflook in wat olie aan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten bruin. Ontvel de tomaten en nsij ze in stukken. Voeg ze bij het vlees en laat alles een kwartier op laag vuur sudderen. Voeg dan de bouillon toe evenals de tijm, basilicum en oregano. Laat nog eens 10 minuten sudderen. Was intussen de aubergines, paprika's en champignons. Snij de stelen van de aubergines en snij ze in blokjes. Verwijder van de paprika's de zaadlijsten en snij ze in reepjes. Voeg de aubergines, paprika's en champignons bij het vlees. Schil de aardappels en snij ze in blokjes. Doe deze ook in de pan en laat alles sudderen totdat de aardappels gaar zijn.
groetjes & xxxxxxsjes
nice