Citeren30.03.20070 likes
Je hebt nodig:
1 kilo aardappelen, 2 geperste teentjes knoflook, 1 ei, 2 dl. melk, versgemalen peper en 200 gram geraspte pittige kaas.
Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 15 minuten. Ze mogen dus nog niet gaar zijn. Snij ze in plakjes. Beboter een ovenvaste schaal en leg de aardappelplakjes daar dakpansgewijs in. Klop het ei los met de melk en voeg knoflook en peper toe. Schenk dit over de aardappelen. Strooi er de geraspte kaas overheen en zet de schotel 20 minuten in een hete oven.
groetjes & xxxxxsjes
nice
1 kilo aardappelen, 2 geperste teentjes knoflook, 1 ei, 2 dl. melk, versgemalen peper en 200 gram geraspte pittige kaas.
Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 15 minuten. Ze mogen dus nog niet gaar zijn. Snij ze in plakjes. Beboter een ovenvaste schaal en leg de aardappelplakjes daar dakpansgewijs in. Klop het ei los met de melk en voeg knoflook en peper toe. Schenk dit over de aardappelen. Strooi er de geraspte kaas overheen en zet de schotel 20 minuten in een hete oven.
groetjes & xxxxxsjes
nice