Citeren04.01.20070 likes
Je hebt nodig: 600 gram rundergehakt, 3 eetlepels kerriepoeder, 2 eetlepels sambal manis, 2 tenen knoflook gemalen, ketjap en olie.
Maak het gehakt aan met het kerriepoeder, de sambal en de knoflook. Vorm er balletjes van met ongeveer 5 cm middellijn. Zet de balletjes op met een bodempje water en laat ze ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Haal de balletjes uit het kooknat en bewaar dit. Bak de balletjes in wat olie aan alle kanten mooi bruin. Voeg een scheutje van het kooknat toe en een scheutje ketjap. Laat de balletjes in deze saus nog even sudderen.
groetjes & xxxxsjes
nice
Maak het gehakt aan met het kerriepoeder, de sambal en de knoflook. Vorm er balletjes van met ongeveer 5 cm middellijn. Zet de balletjes op met een bodempje water en laat ze ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Haal de balletjes uit het kooknat en bewaar dit. Bak de balletjes in wat olie aan alle kanten mooi bruin. Voeg een scheutje van het kooknat toe en een scheutje ketjap. Laat de balletjes in deze saus nog even sudderen.
groetjes & xxxxsjes
nice