Citeren16.04.20070 likes
Je hebt nodig:
1 rond witbrood, 4 eetlepels (wijn)azijn, 4 eetlepels olijfolie, 200 gram salami, 4 vleestomaten, 2 groene paprika's, 10 zwarte olijven, 1 blikje ansjovisfilets en kappertjes.
Pan bagnat is een provencaals brood, dat ook erg lekker is voor de picknick. Je verpakt het dan in folie.
Snij het brood doormidden en besprenkel de snijhelften met de olie en de azijn. Leg er de salami op. Ontvel de tomaten en snij deze in schijfjes. Leg de schijfjes op de salami. Vervolgens maak je de paprika's schoon en snij ze in dunne plakjes. Leg deze plakjes op de tomaten. Ontpit de olijven, snij ze fijn en leg deze op de paprika's. Leg er tenslotte de ansjovisfilets op en bestrooi met kappertjes. Leg de tweede helft van het brood er op, druk de helften goed tegen elkaar en laat het brood een uurtje staan. Snij het dan in punten, zoals je dat met een taart zou doen.
groetjes & xxxxxsjes
nice
1 rond witbrood, 4 eetlepels (wijn)azijn, 4 eetlepels olijfolie, 200 gram salami, 4 vleestomaten, 2 groene paprika's, 10 zwarte olijven, 1 blikje ansjovisfilets en kappertjes.
Pan bagnat is een provencaals brood, dat ook erg lekker is voor de picknick. Je verpakt het dan in folie.
Snij het brood doormidden en besprenkel de snijhelften met de olie en de azijn. Leg er de salami op. Ontvel de tomaten en snij deze in schijfjes. Leg de schijfjes op de salami. Vervolgens maak je de paprika's schoon en snij ze in dunne plakjes. Leg deze plakjes op de tomaten. Ontpit de olijven, snij ze fijn en leg deze op de paprika's. Leg er tenslotte de ansjovisfilets op en bestrooi met kappertjes. Leg de tweede helft van het brood er op, druk de helften goed tegen elkaar en laat het brood een uurtje staan. Snij het dan in punten, zoals je dat met een taart zou doen.
groetjes & xxxxxsjes
nice