Citeren15.03.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:
1 pak rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram varkensfricandeau (of ander varkensvlees) in blokjes, 2 preien, zoete en zoute ketjap, 4 eieren, kroepoek, sambal en zuur.
Kook de rijst. Intussen fruit je de kleingesneden ui en de geperste knoflookteentjes. Voeg de blokjes vlees toe en bak ze mee. Bestrooi met peper en zout. Maak de prei schoon en snij ze in ringen, voeg aan het vlees toe met een flinke scheut zoete en zoute ketjap. Zet het vuur laag en laat het vlees zo gaar worden. Meng rijst en vleesmengsel en maak op smaak met ketjap. Op tafel staat de sambal, het zuur en de kroepoek. Je kunt er een spiegelei of omelet bij serveren.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
1 pak rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram varkensfricandeau (of ander varkensvlees) in blokjes, 2 preien, zoete en zoute ketjap, 4 eieren, kroepoek, sambal en zuur.
Kook de rijst. Intussen fruit je de kleingesneden ui en de geperste knoflookteentjes. Voeg de blokjes vlees toe en bak ze mee. Bestrooi met peper en zout. Maak de prei schoon en snij ze in ringen, voeg aan het vlees toe met een flinke scheut zoete en zoute ketjap. Zet het vuur laag en laat het vlees zo gaar worden. Meng rijst en vleesmengsel en maak op smaak met ketjap. Op tafel staat de sambal, het zuur en de kroepoek. Je kunt er een spiegelei of omelet bij serveren.
groetjes & xxxxxxsjes
nice