Citeren08.05.20070 likes
Je hebt nodig:
200 gram emmenthaler geraspt
200 gram zwitserse gruyere geraspt
200 gram pittige hollandse kaas geraspt
1 teentje knoflook
4 dl droge witte wijn
1 theelepel maïzena
kirsch
nootmuskaat
versgemalen peper
Bereiden:
Smeer de kaasfonduepan in met het knoflookteentje. Breng de witte wijn langzaam aan de kook en giet de geraspte kaas erbij. Roer alles goed tot een gladde massa. Maak de maïzena aan met een scheutje kirsch en bind de fondue hiermee. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en een scheutje kirsch. Drink er witte wijn bij of voor degenen die de combinatie kaas-witte wijn niet zo goed verdragen thee. Neem halverwege de fondue een glaasje kirsch als coup de milieu, dat is lekker, gezellig en bevordert de spijsvertering.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
200 gram emmenthaler geraspt
200 gram zwitserse gruyere geraspt
200 gram pittige hollandse kaas geraspt
1 teentje knoflook
4 dl droge witte wijn
1 theelepel maïzena
kirsch
nootmuskaat
versgemalen peper
Bereiden:
Smeer de kaasfonduepan in met het knoflookteentje. Breng de witte wijn langzaam aan de kook en giet de geraspte kaas erbij. Roer alles goed tot een gladde massa. Maak de maïzena aan met een scheutje kirsch en bind de fondue hiermee. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en een scheutje kirsch. Drink er witte wijn bij of voor degenen die de combinatie kaas-witte wijn niet zo goed verdragen thee. Neem halverwege de fondue een glaasje kirsch als coup de milieu, dat is lekker, gezellig en bevordert de spijsvertering.
groetjes & xxxxxxsjes
nice