Citeren13.06.20070 likes
Je hebt nodig:
500 gram mager varkensvlees in dobbelsteentjes
1 theelepel sambal oelek
2 theelepels ketoembar
1 theelepel serehpoeder
kwart blok santen
halve liter water
1 bouillontablet
1 fijngesnipperde ui
2 geperste teentjes knoflook
Bereiden:
Fruit ui en knoflook in wat olie aan. Voeg het vlees toe en laat het 5 minuten meebakken. Voeg dan de sambal, ketoembar en sereh toe. Giet het water er bij en laat het blok santen en het bouillonblokje in de saus smelten. Doe de deksel op de pan en laat het vlees in de gesloten pan op laag vuur gaar worden. Roer nu en dan om.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
500 gram mager varkensvlees in dobbelsteentjes
1 theelepel sambal oelek
2 theelepels ketoembar
1 theelepel serehpoeder
kwart blok santen
halve liter water
1 bouillontablet
1 fijngesnipperde ui
2 geperste teentjes knoflook
Bereiden:
Fruit ui en knoflook in wat olie aan. Voeg het vlees toe en laat het 5 minuten meebakken. Voeg dan de sambal, ketoembar en sereh toe. Giet het water er bij en laat het blok santen en het bouillonblokje in de saus smelten. Doe de deksel op de pan en laat het vlees in de gesloten pan op laag vuur gaar worden. Roer nu en dan om.
groetjes & xxxxxxsjes
nice