Citeren23.02.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:
4 moten heilbot, kwart liter witte wijn, 1 ui, 1 laurierblaadje, zout, citroensap, 150 gram boter, 2 volle eetlepels kappertjes, 2 theelepels scherpe mosterd.
Pocheer de heilbot (dus het vocht tegen de kook aanhouden) in halve liter water met de wijn, grofgesneden ui, laurierblad, wat zout en citroensap. Als de pocheertijd bijna om is smelt je in een steelpan de boter waar je de kappertjes en mosterd door roert. Haal de heilbot uit de pan en laat uitlekken, schik op een voorverwarmde schaal en giet de botersaus er over.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
4 moten heilbot, kwart liter witte wijn, 1 ui, 1 laurierblaadje, zout, citroensap, 150 gram boter, 2 volle eetlepels kappertjes, 2 theelepels scherpe mosterd.
Pocheer de heilbot (dus het vocht tegen de kook aanhouden) in halve liter water met de wijn, grofgesneden ui, laurierblad, wat zout en citroensap. Als de pocheertijd bijna om is smelt je in een steelpan de boter waar je de kappertjes en mosterd door roert. Haal de heilbot uit de pan en laat uitlekken, schik op een voorverwarmde schaal en giet de botersaus er over.
groetjes & xxxxxxsjes
nice