Citeren12.01.20070 likes
Je hebt nodig 300 gram varkenslappen in dobbelsteentjes, 3 uien, 4 goudreinetten, 2 gemalen teentjes knoflook, 1 rode paprika, majoraan, 2 eetlepels milde paprikapoeder, 1 bekertje zure room en olie
Bak het vlees aan alle kanten goed bruin in de olie. Snijd de uien in ringen en voeg deze samen met de knoflook aan het vlees toe. Schep alles goed om. Voeg een kopje water toe en laat het vlees 30 minuten sudderen. Maak intussen de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snij de paprika in reepjes. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Voeg de paprika en appel toe aan het vlees en laat alles opnieuw zo'n 15 minuten sudderen. Roer er dan de zure room doorheen en kruid de goulash met paprikapoeder en majoraan. Warm alles weer goed op.
groetjes & xxxxxsjes
nice
Bak het vlees aan alle kanten goed bruin in de olie. Snijd de uien in ringen en voeg deze samen met de knoflook aan het vlees toe. Schep alles goed om. Voeg een kopje water toe en laat het vlees 30 minuten sudderen. Maak intussen de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snij de paprika in reepjes. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Voeg de paprika en appel toe aan het vlees en laat alles opnieuw zo'n 15 minuten sudderen. Roer er dan de zure room doorheen en kruid de goulash met paprikapoeder en majoraan. Warm alles weer goed op.
groetjes & xxxxxsjes
nice