Forums  ›  Gerechten  ›  Speciale Recepten
 

Emince de veau

Advertise here!!

Citeren08.04.20070 likes
Je hebt nodig:

500 gram kalfsoester in dunne reepjes gesneden, 1 fijngesnipperde ui, 1 glas droge witte wijn, 1 kopje sterk ingekookte bouillon, eenachtste liter slagroom, sap van een halve citroen, 100 gram champignons, bloem, versgemalen peper.

Doe 1 eetlepel bloem met versgemalen peper in een plastic zak. Doe het vlees erbij en schud alles flink om. Het vlees moet aan alle kanten licht met het bloem-pepermengsel bedekt zijn.
Fruit de ui in boter aan, voeg het vlees toe en laat het vlees aan alle kanten bakken. Haal het dan uit de pan en houd het warm. Schenk de wijn bij de bakboter en roer alle aanbaksels goed los. Voeg de bouillon, de slagroom en het citroensap toe. Laat de saus inkoken en doe er de schoongemaakte en in dunne plakjes gesneden champignons bij. Giet de saus over het vlees.

groetjes & xxxxxxxsjes
nice

Adverteer hier