Forums  ›  Gerechten  ›  Speciale Recepten
 

Eenvoudige vissoep

Advertise here!!

Citeren30.01.20070 likes
Hiervoor heb je nodig:

halve kilo aardappels, halve kilo soepgroente, viskoppen- en graten, 2 uien, paar worteltjes, bosje peterselie, wat tijm, stukje laurerblad, witte peperkorrels, zout, een scheutje witte wijn, 200 gram kabeljauwfilet en peper.

Maak eerst een visbouillon: zet de koppen en graten op het vuur met anderhalve liter koud water met daarin 1 grofgesneden ui, de worteltjes, gewassen peterselie, tijm, laurierblad, witte peperkorrels, zout en een scheutje witte wijn. Breng aan de kook en laat een half uurtje op laag vuur trekken. Zeef de bouillon. Snij de aardappels in blokjes, fruit gesnipperde ui, voeg de soepgroente evenals de aardappels toe en bak ze even mee. Voeg de visbouillon toe en laat alles ca. 25 minuten op een laag vuurtje trekken. Voeg de laatste 15 minuten de in blokjes gesneden kabeljauwfilet toe. Maak op smaak af met peper en zout.

groetjes & xxxxxsjes
nice
Citeren21.09.20160 likes

.

o_-

Adverteer hier