Citeren16.04.20070 likes
Je hebt nodig:
8 dunne flensjes, blik krab, 2 eetlepels bloem, 1 dl. bouillon, 1 dl room, half borrelglas cognac en 2 eetlepels boter.
Smelt de boter, voeg bloem toe en laat deze licht kleuren. Voeg er onder goed roeren de bouillon en de cognac en laat alles 5 minuten zachtjes koken. Verwijder intussen het kraakbeen uit de krab en verdeel het vlees in stukken. Roer de stukken door het sausje en giet er de room bij. Laat even warm worden, maar niet meer koken. Vul hiermee de flensjes en rol ze op of vouw ze in vieren.
groetjes & xxxxxsjes
nice
8 dunne flensjes, blik krab, 2 eetlepels bloem, 1 dl. bouillon, 1 dl room, half borrelglas cognac en 2 eetlepels boter.
Smelt de boter, voeg bloem toe en laat deze licht kleuren. Voeg er onder goed roeren de bouillon en de cognac en laat alles 5 minuten zachtjes koken. Verwijder intussen het kraakbeen uit de krab en verdeel het vlees in stukken. Roer de stukken door het sausje en giet er de room bij. Laat even warm worden, maar niet meer koken. Vul hiermee de flensjes en rol ze op of vouw ze in vieren.
groetjes & xxxxxsjes
nice