Forums  ›  Gerechten  ›  Nagerechten
 

Choclade Mousse [met rode grapefruit]

Advertise here!!

Citeren19.03.20130 likes
200 gr.pure chocolade/250gr.room/35gr.suiker/40gr.grof gerapste chocolade/2 rode grapefruit/4chocolade krullen en 8 takjes dragon

Kloppen/Raspen

Smelt de 200gr. chocolade au bain-marie.Laat de chocolade niet warmer worden dan 37graden.Klop de room op met de suiker tot deze lobbig is.

Spatel de gesmolten chocolade door de lobbige room.Voegop het laatste moment de geraspte chocolade toe.Laat de mousse 4 uur opstijven in de koelkast.

Snijd de schil van de grapefruits in zes dunne plakken.

Maak het bord op met 3 plakjes grapefruit en hierop chocoladequenelles.Garneer met een chocoladekrul en takjes dragon.

Daarbij een lekker wijntje wat eventeweel erbij hoord..Mas amiel mini Maury-Cotes du roussillon,uit Frankrijk
Citeren21.03.20130 likes
Mensen een keertje proberen kan geen kwaad of houden jullie niet van koken rellen
Forums  ›  Gerechten  ›  Nagerechten

Adverteer hier