Citeren19.03.20130 likes
200 gr.pure chocolade/250gr.room/35gr.suiker/40gr.grof gerapste chocolade/2 rode grapefruit/4chocolade krullen en 8 takjes dragon
Kloppen/Raspen
Smelt de 200gr. chocolade au bain-marie.Laat de chocolade niet warmer worden dan 37graden.Klop de room op met de suiker tot deze lobbig is.
Spatel de gesmolten chocolade door de lobbige room.Voegop het laatste moment de geraspte chocolade toe.Laat de mousse 4 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de schil van de grapefruits in zes dunne plakken.
Maak het bord op met 3 plakjes grapefruit en hierop chocoladequenelles.Garneer met een chocoladekrul en takjes dragon.
Daarbij een lekker wijntje wat eventeweel erbij hoord..Mas amiel mini Maury-Cotes du roussillon,uit Frankrijk
Kloppen/Raspen
Smelt de 200gr. chocolade au bain-marie.Laat de chocolade niet warmer worden dan 37graden.Klop de room op met de suiker tot deze lobbig is.
Spatel de gesmolten chocolade door de lobbige room.Voegop het laatste moment de geraspte chocolade toe.Laat de mousse 4 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de schil van de grapefruits in zes dunne plakken.
Maak het bord op met 3 plakjes grapefruit en hierop chocoladequenelles.Garneer met een chocoladekrul en takjes dragon.
Daarbij een lekker wijntje wat eventeweel erbij hoord..Mas amiel mini Maury-Cotes du roussillon,uit Frankrijk