Citeren08.11.20110 likes
3 plakjes diepvries [roomboterbladerdeeg,ontdooid
peren bij de groentenboer/1 blik peren [460gr.],uitgelekt
150gr. roquefort of danisch blue,verkruimeld
1 eetlepel verse rozemarijn,in losse naaldjes
[vergemalen] peper
bakpapier
oven voorverwarmen op 225gr.
bakplaat bekleden met bakpapier,plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen,elkaar ca 1 cm overlappend,deegranden goed vastdrukken,zodat een rechthoekige deeglapvan 13*38cm ontstaat,peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden,plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken,ca 1cm van rand vrijlaten,roqoufort,rozenmarijn en peper over perenverdelen,in midden van oven bladerdeegslof in ca.20 min.goudbruin en gaar bakken,op rechthoekige platte schaal shuiven
weer wat anders
175kilocalorieen-5 gr.eiwit/10gr.vet-ongeveer17.5 gr.koolhydraten
daarbij een witte wijn naar keus
peren bij de groentenboer/1 blik peren [460gr.],uitgelekt
150gr. roquefort of danisch blue,verkruimeld
1 eetlepel verse rozemarijn,in losse naaldjes
[vergemalen] peper
bakpapier
oven voorverwarmen op 225gr.
bakplaat bekleden met bakpapier,plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen,elkaar ca 1 cm overlappend,deegranden goed vastdrukken,zodat een rechthoekige deeglapvan 13*38cm ontstaat,peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden,plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken,ca 1cm van rand vrijlaten,roqoufort,rozenmarijn en peper over perenverdelen,in midden van oven bladerdeegslof in ca.20 min.goudbruin en gaar bakken,op rechthoekige platte schaal shuiven
weer wat anders
175kilocalorieen-5 gr.eiwit/10gr.vet-ongeveer17.5 gr.koolhydraten
daarbij een witte wijn naar keus