Forums  ›  Gerechten  ›  Speciale Recepten
 

Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer

Advertise here!!

Citeren08.11.20110 likes
3 plakjes diepvries [roomboterbladerdeeg,ontdooid
peren bij de groentenboer/1 blik peren [460gr.],uitgelekt
150gr. roquefort of danisch blue,verkruimeld
1 eetlepel verse rozemarijn,in losse naaldjes
[vergemalen] peper
bakpapier


oven voorverwarmen op 225gr.
bakplaat bekleden met bakpapier,plakjes bladerdeeg naast elkaar leggen,elkaar ca 1 cm overlappend,deegranden goed vastdrukken,zodat een rechthoekige deeglapvan 13*38cm ontstaat,peren droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden,plakjes peer dakpansgewijs op deeg rangschikken,ca 1cm van rand vrijlaten,roqoufort,rozenmarijn en peper over perenverdelen,in midden van oven bladerdeegslof in ca.20 min.goudbruin en gaar bakken,op rechthoekige platte schaal shuiven

weer wat anders

175kilocalorieen-5 gr.eiwit/10gr.vet-ongeveer17.5 gr.koolhydraten

daarbij een witte wijn naar keus
Citeren06.07.20120 likes
Misschien vinden jullie dit wel lekker..

Adverteer hier