Citeren19.10.20110 likes
gegratineerde oesters
2 mandjes met elk 12 zweeuwse oesters
1 kleine rode ui,heel fijn gesnipperd
1 en een half eetlepel balsamicoazijn
2eetlepelsolijfolie [met basilicum}
125ml creme fraiche
50 gr.pittige kaas geraspt [bijv.grana padano}
[zee]zout
Oesters een voor een opensnijden en platte schelphelften verwijderen.Oesters in bolle schelp losmaken,maarwel laten zitten,Gril voorverwarmen op hoogste stand.Gesnipperde ui over oesters verdelen.Azijn en olie eroversprenkelen en op elke oester1 volle theelepel creme fraiche scheppen.Kaaserover strooien.Bakplaat ca 3;4 min.gratineren.Zoutop platte schaal strooien en de oesters erin zetten
probeer het eens heerlijk
succes
2 mandjes met elk 12 zweeuwse oesters
1 kleine rode ui,heel fijn gesnipperd
1 en een half eetlepel balsamicoazijn
2eetlepelsolijfolie [met basilicum}
125ml creme fraiche
50 gr.pittige kaas geraspt [bijv.grana padano}
[zee]zout
Oesters een voor een opensnijden en platte schelphelften verwijderen.Oesters in bolle schelp losmaken,maarwel laten zitten,Gril voorverwarmen op hoogste stand.Gesnipperde ui over oesters verdelen.Azijn en olie eroversprenkelen en op elke oester1 volle theelepel creme fraiche scheppen.Kaaserover strooien.Bakplaat ca 3;4 min.gratineren.Zoutop platte schaal strooien en de oesters erin zetten
probeer het eens heerlijk
succes