Citeren11.09.20060 likes
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries pak a 450 g)
2 netten spruitjes (a 450 g)
1 rode paprika
4 eieren (M)
100 ml koffieroom
1 zakje gemalen oude kaas (150 g)
1 duopakje hamblokjes (ca. 250 g)
boter of margarine om in te vetten
Materialen
lage taartvorm, doorsnede 26 cm
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 minuten beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Intussen paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Kaas erdoor mengen. Ingevette taartvorm bekleden met deegplakjes. Spruiten, ham en paprika over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken.
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries pak a 450 g)
2 netten spruitjes (a 450 g)
1 rode paprika
4 eieren (M)
100 ml koffieroom
1 zakje gemalen oude kaas (150 g)
1 duopakje hamblokjes (ca. 250 g)
boter of margarine om in te vetten
Materialen
lage taartvorm, doorsnede 26 cm
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 minuten beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Intussen paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Kaas erdoor mengen. Ingevette taartvorm bekleden met deegplakjes. Spruiten, ham en paprika over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken.