21.09.20050 likes
750gr gehakt / 1 blokje vlees bouillon
250gr ajuin
2potjes spaghetti sauce(zonder vlees) ik gebruik normaal 1 potje gb pikant en een potje witte produkt gewoon
boter of olie
uitjes uitzweten niet donker laten worden/ vlees erbij goed omroeren / de 2 potjes erbij en uitwassen met1 hoeveelheid (dus in 1 potje water )goed omspoelen en dan in het ander potje en dan in de vlees mengeling je kan het natuurlijk ook op eigen smaak brengen naar wens / met deze hoeveelheid heb je ongeveer 2kilo je kan altijd wat water bij doen indien te dik / maar je kan ook een deel invriezen / en smakelijk
250gr ajuin
2potjes spaghetti sauce(zonder vlees) ik gebruik normaal 1 potje gb pikant en een potje witte produkt gewoon
boter of olie
uitjes uitzweten niet donker laten worden/ vlees erbij goed omroeren / de 2 potjes erbij en uitwassen met1 hoeveelheid (dus in 1 potje water )goed omspoelen en dan in het ander potje en dan in de vlees mengeling je kan het natuurlijk ook op eigen smaak brengen naar wens / met deze hoeveelheid heb je ongeveer 2kilo je kan altijd wat water bij doen indien te dik / maar je kan ook een deel invriezen / en smakelijk