Citeren10.02.20070 likes
Voor dit recept heb je nodig:
6 dl. melk, 150 gram bitterkoekjes, half vanillestokje, 20 gram witte gelatineblaadjes, 75 gram suiker, 4 dl slagroom en 1 flesje frambozensaus.
Dit nagerecht moet 's ochtends gemaakt worden! Verkruimel de bitterkoekjes. Zet de melk met de koekjes en het opengesneden vanillestokje op en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat ca. 15 minuten zachtjes trekken. Week de gelatineblaadjes ca. 5 minuten in koud water. Laat de melk iets afkoelen en zeef hem door een schone, fijne en vochtig gemaakte doek. Los de gelatine op in de melk en roer er suiker door. Laat de massa afkoelen, af en toe wel even roeren, als de melk koud is, meng je de stijfgeklopte slagroom erdoor. Spoel een puddingvorm om met koud water, en giet de massa in de vorm. Laat de pudding stijf worden, dit neemt wel de hele dag in beslag. Keer de pudding op een vochtige schotel en serveer met frambozensaus.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
!
6 dl. melk, 150 gram bitterkoekjes, half vanillestokje, 20 gram witte gelatineblaadjes, 75 gram suiker, 4 dl slagroom en 1 flesje frambozensaus.
Dit nagerecht moet 's ochtends gemaakt worden! Verkruimel de bitterkoekjes. Zet de melk met de koekjes en het opengesneden vanillestokje op en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat ca. 15 minuten zachtjes trekken. Week de gelatineblaadjes ca. 5 minuten in koud water. Laat de melk iets afkoelen en zeef hem door een schone, fijne en vochtig gemaakte doek. Los de gelatine op in de melk en roer er suiker door. Laat de massa afkoelen, af en toe wel even roeren, als de melk koud is, meng je de stijfgeklopte slagroom erdoor. Spoel een puddingvorm om met koud water, en giet de massa in de vorm. Laat de pudding stijf worden, dit neemt wel de hele dag in beslag. Keer de pudding op een vochtige schotel en serveer met frambozensaus.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
!