Forums  ›  Gerechten  ›  Speciale Recepten
 

pot-au-feu

Advertise here!!

Citeren25.03.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:

400 gram runderpoelet, 2 uien, 2 preien, 500 gram aardappelen, 500 gram geschrapte wortelen, 250 gram gesneden spitskool, 2 geperste teentjes knoflook, 1 liter water, 2 bouillontabletten en 100 gram geraspte kaas.

Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in een klein klontje boter aan. Maak de uien en preien schoon en snij ze in al te dikke ringen. Schil de aardappels en snijd ze in vieren.
Doe eerst de uien en de knoflook bij het vlees en schep alles goed om. Voeg dan de aardappels en de in stukken gesneden wortelen en preien toe. Schenk er het water overheen en voeg de bouillontabletten toe. Breng alles aan de kook en laat ongeveer een kwartier zacht doorkoken. Doe er dan de spitskool bij en laat nog eens een kwartier koken. Strooi er tenslotte de geraspte kaas over.

groetjes & xxxxxxsjes
nice

Adverteer hier