21.09.20050 likes
4 makrelen
sap van 1 citroen
zout
peper
4 eetlepels olie
50 gr kruidenboter
voor de garnering :
8 partjes tomaat
gehakte peterselie
4 plakjes citroen
vraag de visboer om de makrelen van de grote graat te ontdoen.
leg ze opengeklapt op een schotel.
sprenkel het citroensap erover en bestrooi ze met peper en zout
bestrijk ze met olie.
Leg ze onder een voorverwarmde grill (op een rooster met een lekbakje eronder) en grilleer ze aan iedere kant 5 minuten. Haal ze onder de grill vandaan, leg op iedere vis een of twee plakjes kruidenboter en leg ze op een voorverwarmde schotel. Leg de partjes tomaat er om heen, eg op iedere vis een plakje citroen en bestrooi het geheel met peterselie
smakelijk eten voor de vis liefhebbers
sap van 1 citroen
zout
peper
4 eetlepels olie
50 gr kruidenboter
voor de garnering :
8 partjes tomaat
gehakte peterselie
4 plakjes citroen
vraag de visboer om de makrelen van de grote graat te ontdoen.
leg ze opengeklapt op een schotel.
sprenkel het citroensap erover en bestrooi ze met peper en zout
bestrijk ze met olie.
Leg ze onder een voorverwarmde grill (op een rooster met een lekbakje eronder) en grilleer ze aan iedere kant 5 minuten. Haal ze onder de grill vandaan, leg op iedere vis een of twee plakjes kruidenboter en leg ze op een voorverwarmde schotel. Leg de partjes tomaat er om heen, eg op iedere vis een plakje citroen en bestrooi het geheel met peterselie
smakelijk eten voor de vis liefhebbers