21.09.20050 likes
Duveltjesvlees
1 kilo varkenspoulet
4 uien
1 blikje champignons met vocht
1 zakje bamikruiden
8 eetlepels azijn
8 eetlepels ketjap
4 eetlepels suiker
1 eetlepel pindakaas
1 theelepel sambal
2,5 dl tomatenketchup
bereiding:
vlees aanbraden met peper en zout,
dan de uien even mee bakken.
Voeg de rest van de kruiden toe
En laat het ongeveer 1,5 uur sudderen op
Laag vuur.
Lekker met rijst, frietjes of stokbrood.
1 kilo varkenspoulet
4 uien
1 blikje champignons met vocht
1 zakje bamikruiden
8 eetlepels azijn
8 eetlepels ketjap
4 eetlepels suiker
1 eetlepel pindakaas
1 theelepel sambal
2,5 dl tomatenketchup
bereiding:
vlees aanbraden met peper en zout,
dan de uien even mee bakken.
Voeg de rest van de kruiden toe
En laat het ongeveer 1,5 uur sudderen op
Laag vuur.
Lekker met rijst, frietjes of stokbrood.