22.09.20050 likes
4 personen
Benodigdheden:
1 grote ui
2 grote vastkokende aardappelen
4 eieren
1 duobakje gerookte spekreepjes (a 125gram)
4 el olijfolie
100g doperwten
Bereidingstijd c.a. 25 min. / 425 kcal p.p
Snijd de ui in grove stukken
Schil de aardappel en snijd deze in dunne plakjes van max. een 1/2 cm
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak de ui en aardappel samen
Voeg de spekreepjes toe en laat alles op matig vuur gaar bakken
Klop intussen de eieren met een vork los
Roer de doperwten in de pan erdoor, schenk de eieren erbij en bak de omelet goudbruin en gaar
Druk de aardappelomelet met een vork gelijkmatig in de pan
Voeg naar smaak zout en peper toe
Met behulp van een bord draai je de aardappelomelet om en dan bak je hem aan de andere kant goudbruin
Tip: Lekker met bruin brood en een salade
Benodigdheden:
1 grote ui
2 grote vastkokende aardappelen
4 eieren
1 duobakje gerookte spekreepjes (a 125gram)
4 el olijfolie
100g doperwten
Bereidingstijd c.a. 25 min. / 425 kcal p.p
Snijd de ui in grove stukken
Schil de aardappel en snijd deze in dunne plakjes van max. een 1/2 cm
Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak de ui en aardappel samen
Voeg de spekreepjes toe en laat alles op matig vuur gaar bakken
Klop intussen de eieren met een vork los
Roer de doperwten in de pan erdoor, schenk de eieren erbij en bak de omelet goudbruin en gaar
Druk de aardappelomelet met een vork gelijkmatig in de pan
Voeg naar smaak zout en peper toe
Met behulp van een bord draai je de aardappelomelet om en dan bak je hem aan de andere kant goudbruin
Tip: Lekker met bruin brood en een salade