26.10.20050 likes
50 gram gist,
7 dl karmemelk (eigenlijk ook yogurt vandaar de naam, maar ik doe alleen karnemelk)
1 kg bloem
zuiker en zout naar smaak.
karnemelk op kamer temperatuur.
gist suiker zout oplossen in de karnemelk
dan de bloem erdoor mixen.
en ong half uur rijzen.
dan in broodvorm doen en 1 uur ong laten rijzen
oven voorwarmen en dan in de oven bakken voor 20 - 30 minuten op ong 175c
7 dl karmemelk (eigenlijk ook yogurt vandaar de naam, maar ik doe alleen karnemelk)
1 kg bloem
zuiker en zout naar smaak.
karnemelk op kamer temperatuur.
gist suiker zout oplossen in de karnemelk
dan de bloem erdoor mixen.
en ong half uur rijzen.
dan in broodvorm doen en 1 uur ong laten rijzen
oven voorwarmen en dan in de oven bakken voor 20 - 30 minuten op ong 175c