Citeren10.03.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:
4 rode ponen, zout, peper, citroensap, 100 gram uiringen, 100 gram champignons, bosje selderij, basilicum, boter en aliminiumfolie.
Was de rode ponen en dep ze droog. Leg 4 velletjes aluminiumfolie neer met daarop de rode ponen. Strooi hierover zout, peper en bedruppel ze met citroensap. Verdeel de uiringen over de pakjes evenals de in plakjes gesneden en gewassen champignons en wat takjes selderij. Strooi er wat basilicum over en leg op elke vis een klontje boter. Vouw de folie dicht en leg de pakjes ca. 30 minuten op een bakplaat van een matig warme oven.
groetjes & xxxxxxxxsjes
nice
4 rode ponen, zout, peper, citroensap, 100 gram uiringen, 100 gram champignons, bosje selderij, basilicum, boter en aliminiumfolie.
Was de rode ponen en dep ze droog. Leg 4 velletjes aluminiumfolie neer met daarop de rode ponen. Strooi hierover zout, peper en bedruppel ze met citroensap. Verdeel de uiringen over de pakjes evenals de in plakjes gesneden en gewassen champignons en wat takjes selderij. Strooi er wat basilicum over en leg op elke vis een klontje boter. Vouw de folie dicht en leg de pakjes ca. 30 minuten op een bakplaat van een matig warme oven.
groetjes & xxxxxxxxsjes
nice