Citeren11.01.20060 likes
Uniek recept! (Broodje worst in de wandelgangen...)
Men neme 1 vers wit puntbroodje, over de lengte opensnijden, vervolgens neme men een warme knakworst, legt die in het broodje, men neme wat mosterd of mayo (over het worstje aanbrengen) en smullen maar. Ik weet dat dit een vrij gecompliceerd recept is, maar met een beetje goed wil moet het lukken. Enne... niet verder vertellen aan Jamie Olliver of Kas Spijkers he? Bon apetit!
Hunterleo
PS: Wanneer krijg ik nu eens m'n eerste Michelin ster? pffffff......
Men neme 1 vers wit puntbroodje, over de lengte opensnijden, vervolgens neme men een warme knakworst, legt die in het broodje, men neme wat mosterd of mayo (over het worstje aanbrengen) en smullen maar. Ik weet dat dit een vrij gecompliceerd recept is, maar met een beetje goed wil moet het lukken. Enne... niet verder vertellen aan Jamie Olliver of Kas Spijkers he? Bon apetit!
Hunterleo
PS: Wanneer krijg ik nu eens m'n eerste Michelin ster? pffffff......