Citeren02.03.20070 likes
Je hebt hier voor nodig:
6 grote aardappels, 8 eieren, 3 lepels melk, boter, zout, peper, 100 gram chorizo, 1 ui en 2 teentjes knoflook.
Schil de aardappels, snij ze in dunne plakken en bak ze tezamen met de gesnipperde ui en teentjes knoflook in de boter mooi bruin. Klop de eieren los met wat water en zout, voeg flink wat peper en de kleingesneden chorizo toe. Giet het mengsel over de aardappels en bak ze op een tamelijk hoog vuur. Je moet regelmatig de randen losmaken en de omelet steeds schudden, zodat hij niet aan de randen gaat plakken. Als de omelet klaar is meteen serveren met veldsla en misschien nog wat stokbrood.
groetjes & xxxxxxxsjes
nice
6 grote aardappels, 8 eieren, 3 lepels melk, boter, zout, peper, 100 gram chorizo, 1 ui en 2 teentjes knoflook.
Schil de aardappels, snij ze in dunne plakken en bak ze tezamen met de gesnipperde ui en teentjes knoflook in de boter mooi bruin. Klop de eieren los met wat water en zout, voeg flink wat peper en de kleingesneden chorizo toe. Giet het mengsel over de aardappels en bak ze op een tamelijk hoog vuur. Je moet regelmatig de randen losmaken en de omelet steeds schudden, zodat hij niet aan de randen gaat plakken. Als de omelet klaar is meteen serveren met veldsla en misschien nog wat stokbrood.
groetjes & xxxxxxxsjes
nice