Citeren05.07.20070 likes
Je hebt nodig:
400 gram magere riblappen in blokjes
peper
zout
1 geperst teentje knoflook
bloem
boter
sap van 2 citroenen
2 eetlepels ketjap
1 eetlepel bruine suiker
2 dl. bouillon
Bereiden:
Bestrooi het vlees met peper, zout, geperste knoflook en bloem en meng goed door elkaar. Smelt de boter en bak het vlees hierin bruin. Voeg citroensap, ketjap, bruine suiker en bouillon toe en stoof het vlees op een laag pitje in 2 uur gaar.
groetjes & xxxxxxsjes
nice
400 gram magere riblappen in blokjes
peper
zout
1 geperst teentje knoflook
bloem
boter
sap van 2 citroenen
2 eetlepels ketjap
1 eetlepel bruine suiker
2 dl. bouillon
Bereiden:
Bestrooi het vlees met peper, zout, geperste knoflook en bloem en meng goed door elkaar. Smelt de boter en bak het vlees hierin bruin. Voeg citroensap, ketjap, bruine suiker en bouillon toe en stoof het vlees op een laag pitje in 2 uur gaar.
groetjes & xxxxxxsjes
nice