Citeren30.05.20070 likes
Je hebt nodig:
2 kroppen sla
4 tomaten
2 bosjes radijs
4 hardgekookte eieren
100 gram sperziebonen
1 groene paprika
blikje ansjovisfilets
zwarte olijven
blikje tonijn in olie
6 eetlepels wijnazijn
1 teentje knoflook
gehakte peterselie
kervel
bieslook
versgemalen peper
Bereiden:
Was de groenten en maak ze schoon. Kook de sperziebonen even op hoog vuur in kokend water, zodat ze knapperig zijn. Snij de tomaten en de hardgekookte eieren in vieren. Beleg een grote platte schaal met slabladeren, en leg hier de overige groente en de eieren op smaakvolle wijze op. Vang van de tonijn en de ansjovisfilets de olie op. Leg ook tonijn en ansjovisfilets op de schaal. Maak van de olie, azijn en kruiden een vinaigrette en breng deze op smaak met versgemalen peper. Schenk de vinaigrette over de salade.
Groetjes & xxxxxsjes
nice
2 kroppen sla
4 tomaten
2 bosjes radijs
4 hardgekookte eieren
100 gram sperziebonen
1 groene paprika
blikje ansjovisfilets
zwarte olijven
blikje tonijn in olie
6 eetlepels wijnazijn
1 teentje knoflook
gehakte peterselie
kervel
bieslook
versgemalen peper
Bereiden:
Was de groenten en maak ze schoon. Kook de sperziebonen even op hoog vuur in kokend water, zodat ze knapperig zijn. Snij de tomaten en de hardgekookte eieren in vieren. Beleg een grote platte schaal met slabladeren, en leg hier de overige groente en de eieren op smaakvolle wijze op. Vang van de tonijn en de ansjovisfilets de olie op. Leg ook tonijn en ansjovisfilets op de schaal. Maak van de olie, azijn en kruiden een vinaigrette en breng deze op smaak met versgemalen peper. Schenk de vinaigrette over de salade.
Groetjes & xxxxxsjes
nice