Citeren19.07.20110 likes
Kip met Perzik ala Patje
Wat je nodig hebt
Kip Filet
Peterselie
oregano
mixed italian kruiden
zout
peper
ui
knoflook
obergine
zure room
boursin (Kaas)
Witte wijn
Pasta naar keuze
olijf olie
Champignons
Parmazan
Stap 1
Snij het vlees in blokjes, doe olijf olie in een pan wok of grote bakpan, als de olie heet is doe het vlees erin doe zout en peper en oregano erin naar smaak, doe de knoflook en ui erin en op hoog vuur tot de kip bruin is.
Stap 2
Blus het met witte wijn of water (met witte wijn is het mooi als je het effe flambeerd) laat dit effe doorkoken.
Stap 3
doe nu de room erin en de kaas, ook naar smaak, en doe de obergine en de champignons erin.
Laten doorkoken tot de obergine zacht is doe de pasta op een bord en doe de saus erover, en dan de parmazan erover en dan peterselie erover.
Serveer met Brood en/of met salade
Tip voor de pasta als het in de vergiet zit doe er over olijf olie en effe doorroeren
Wat je nodig hebt
Kip Filet
Peterselie
oregano
mixed italian kruiden
zout
peper
ui
knoflook
obergine
zure room
boursin (Kaas)
Witte wijn
Pasta naar keuze
olijf olie
Champignons
Parmazan
Stap 1
Snij het vlees in blokjes, doe olijf olie in een pan wok of grote bakpan, als de olie heet is doe het vlees erin doe zout en peper en oregano erin naar smaak, doe de knoflook en ui erin en op hoog vuur tot de kip bruin is.
Stap 2
Blus het met witte wijn of water (met witte wijn is het mooi als je het effe flambeerd) laat dit effe doorkoken.
Stap 3
doe nu de room erin en de kaas, ook naar smaak, en doe de obergine en de champignons erin.
Laten doorkoken tot de obergine zacht is doe de pasta op een bord en doe de saus erover, en dan de parmazan erover en dan peterselie erover.
Serveer met Brood en/of met salade
Tip voor de pasta als het in de vergiet zit doe er over olijf olie en effe doorroeren