Citeren08.01.20070 likes
Je hebt nodig:
200 gram gerookte paling, 1 ei, 120 gram boter, 2 dl creme fraiche, 1 borrelglas jenever, 2 citroenen.
Pureer de paling samen met het ei in de keukenmachine. Sla de boter tot room en meng deze door de palingpuree. Zet dit mengsel 2 uur in de koelkast. Maak de saus door de jenever en het citroensap door de creme fraiche te roeren. Zorg dat een gladde saus ontstaat. Maak van de palingmoes balletjes en giet de saus eromheen.
groetjes & xxxxsjes
nice
200 gram gerookte paling, 1 ei, 120 gram boter, 2 dl creme fraiche, 1 borrelglas jenever, 2 citroenen.
Pureer de paling samen met het ei in de keukenmachine. Sla de boter tot room en meng deze door de palingpuree. Zet dit mengsel 2 uur in de koelkast. Maak de saus door de jenever en het citroensap door de creme fraiche te roeren. Zorg dat een gladde saus ontstaat. Maak van de palingmoes balletjes en giet de saus eromheen.
groetjes & xxxxsjes
nice