Citeren10.02.20070 likes
Hier voor heb je nodig :
600 gram kabeljauw, boter, peper, zout, wat worteltjes, laurier, wat champignons en gehakte peterselie.
Beboter een ovenschaal en leg de vis erin. Snij de worteltjes in plakjes en leg ze op de vis. Doe er een scheutje water bij en een klontje boter bovenop. Voeg een blaadje laurier toe. Zet de schotel in de oven, strooi na 15 minuten wat fijngehakte champignons er over. Zet de vis nog 15 minuten in de oven. Bestrooi met gehakte peterselie.
groetjes & xxxxxsjes
nice
600 gram kabeljauw, boter, peper, zout, wat worteltjes, laurier, wat champignons en gehakte peterselie.
Beboter een ovenschaal en leg de vis erin. Snij de worteltjes in plakjes en leg ze op de vis. Doe er een scheutje water bij en een klontje boter bovenop. Voeg een blaadje laurier toe. Zet de schotel in de oven, strooi na 15 minuten wat fijngehakte champignons er over. Zet de vis nog 15 minuten in de oven. Bestrooi met gehakte peterselie.
groetjes & xxxxxsjes
nice